Allerede fra bloggtittelen forstår du ganske enkelt at dette er en bokblogg, og det er vel tross alt derfor du er her? Likevel er det ikke mye du vet om oss, og når du leser en blogg kan det være hyggelig å føle at du på en måte kjenner bloggeren, selv om du aldri har møtt personen. Så hvorfor ikke bare skrive litt om hvem vi er?

Her hos Beathes bokhjerte ønsker vi å være en blogg for alle som har et forhold til bøker. Det kan være alt fra den største bokelskeren, til den som blir tvunget til å lese en bok i sommerferien og som leter etter tips til en bok det er mulig å komme seg igjennom. Dette ønsker vi å gjøre fordi vi mener det er slik vi kan spre leseglede. Leseglede spres ikke gjennom å ekskludere de som ikke lever og ånder for bøker, men gjennom å gi dem gode tips og oppmuntring slik at de kan få positive leseopplevelser. Derfor ønsker vi hele tiden å ha et svært bredt utvalg av artikler, slik at alle kan finne det de leter etter.

Velkommen skal du altså være til oss her hos Beathes bokhjerte, uansett hva du er på utkikk etter. Vi tror og håper at du vil finne en artikkel som passer deg, og kanskje du til og med kommer tilbake for å sjekke ut en til. Det er en rekke spennende artikler som venter på deg, så bare sett i gang og kos deg med lesingen.