Boken på vent: Store, hvite løgner av Liane Moriarty

Ny boken på vent logo

I denne tirsdagspalten  setter jeg fokus på bøker jeg skal lese, dette kan være bøker som har blitt stående i bokhyllen en god stund uten å ha blitt lest eller det kan være bøker jeg nettopp har oppdaget. Har du bøker du vil børste støv av eller har du nettopp oppdaget en bok du har lyst til å snakke om så må du gjerne være med du også.

Denne uken har jeg valgt meg ut en bok som ikke kommer ut før til sommeren og på norsk har den fått navnet Store, hvite løgner og er skrevet av Liane Moriarty.  Hun har blant annet skrevet Ektemannens hemmelighet og Det Alice glemte, jeg har lest den første mens den andre er på vent sammen med denne nye, så det er duket for en «Liane-helg» på meg om ikke så veldig lenge. Det gledes!

store hvite løgner

Siden det norske coveret ikke er klart ennå så har jeg tatt med to ulike cover og som dere ser så er det to ulike titler på boken også. ( Har en liten følelse av at det norske kommer til å minne om det til høyre.)

Legger ved den engelske informasjonen om boken siden den ikke er klar på norsk:

Jane hasn’t lived anywhere longer than six months since her son was born five years ago. She keeps moving in an attempt to escape her past. Now the idyllic seaside town of Pirriwee has pulled her to its shores and Jane finally feels like she belongs. She has friends in the feisty Madeline and the incredibly beautiful Celeste – two women with seemingly perfect lives …and their own secrets behind closed doors.But then a small incident involving the children of all three women occurs in the playground causing a rift between them and the other parents of the school. Minor at first but escalating fast, until whispers and rumours become vicious and spiteful. It was always going to end in tears, but no one thought it would end in murder …

Så gjenstår det å se om den faller i smak her hos meg, ser i hvert fall frem til å starte på den. Da er jeg spent på hvilke bøker eller hvilken bok du har på den denne tirsdagen?

 Ser ut som vi må leve med den blå frosken en stund fremover siden jeg har bloggen min på wordpress.com og ikke «hoster» den på eget webhotell så lar det seg ikke gjøre å få linkene til de ulike innleggene inn i selve innlegget mitt. Og siden jeg har betalt for et år for premium så akter jeg ikke å endre dette helt ennå.


Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne hashtag #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilken bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

HILSEN BEATHE

Tagged: , ,

10 thoughts on “Boken på vent: Store, hvite løgner av Liane Moriarty

 1. Bokskorpionen 21. april 2015, kl. 02:14 Reply

  Tack för fina boktips! Jag ska hålla utkik efter både den nya och den äldre, som jag inte läst, för jag tyckte verkligen om Öppnas i händelse av min död (Ektemannens hemmelighet). Önskar dig en trevlig tisdag! 🙂

  Likt av 1 person

  • Beathesbokhjerte 21. april 2015, kl. 08:56 Reply

   Bare hyggelig og kjekt å høre at du likte «öppnas i händelse av min död» likte den godt jeg også så jeg ser frem til to bøker til av denne forfatteren. Ønsker deg en super dag! 🙂

   Lik

 2. Lene 21. april 2015, kl. 06:17 Reply

  Jeg har lest ektemannens hemmelighet, og fikk lyst å lese denne også. Ha en fin tirsdag!

  Lik

 3. Tine 21. april 2015, kl. 06:58 Reply

  Hei! Savner å ha prosjekter og samlesing med deg, så kanskje jeg skal hive meg på Liane Moriarty-prosjektet ditt. Ektemannens hemmelighet har jeg på vent, så nå fikk jeg en ekstra dytt til å lese denne før sommeren. (Hva sier du til et lite treff i morgen Beathe?) Ha en strålende tirsdag!

  Lik

  • Beathesbokhjerte 21. april 2015, kl. 09:00 Reply

   Ja,nå begynner det å bli en stund siden samlesing så det hadde vært kos om du hadde kastet deg på Liane -prosjektet mitt. Kom på at jeg hadde glemt å svare deg på meldingen, jeg må se det an men gir deg svar i løpet av dagen, det hadde vært kos det 🙂 En fin dag ønskes deg også.Tine! 🙂

   Lik

 4. astridterese 21. april 2015, kl. 15:00 Reply

  Jeg har lest Ektemannens hemmelighet og begynt på Det Alice glemte, men jeg ble ikke helt ferdig med den. Nå ligger den nedpakket i en eske så jeg får vente til jeg pakker opp igjen. Det er vanskelig nok å velge ut hva jeg skal ta med meg i neste uke, så det er godt utvalget er begrenset 🙂 Ha en fin dag, Beathe!

  Lik

  • Beathesbokhjerte 21. april 2015, kl. 15:27 Reply

   Ja ofte er det slik at jo mer en har å velge mellom jo vanskeligere blir det å velge. Blir spennende å høre om oppholdet ditt, Astrid Terese:-) En fin dag til deg også

   Lik

 5. […] og nøgd etter endt arbeidsdag kjem eg innom bloggen for å fortelja deg om vekas boka på vent, nemleg Hulder av Tonje […]

  Lik

 6. anettesbokboble 22. april 2015, kl. 09:29 Reply

  Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men vi har dem som leseeksemplarer på jobb, så det kan godt tenkes at jeg tar dem med meg hjem en dag. Liker coverene på bøkene veldig godt. Ønsker deg en finfin onsdag 🙂

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: