Smakebit på søndag: Knyttet til deg av Sylvia Day

Atter en ny uke har fløyet avgårde og det er bare dager igjen til det er ferie, det skal bli godt å slippe vekkerklokken noen måneder! Søndag er smakebit dagen nummer èn og det er flotte Mari fra Flukten fra virkeligheten som står bak dette flotte konseptet som går ut på å dele en linje eller flere fra boken du holder på å lese i, på denne måten så får man tips til bøker man kanskje ikke har hørt om eller så oppdager man en ny blogg man har lyst til å besøke igjen.

 Jeg er litt vel ivrig om dagene og holder på med hele 6 bøker, eller det vil si at to er satt litt på vent for øyeblikket så det er «kun» fire jeg faktisk leser i. Sliter med nettbrettet mitt om dagene og jeg får ikke åpnet og lest bøker som jeg har kjøpt og det er mye rot med adobe id og få autorisert brettet(dette er da vitterlig gjort) Det går fint å lese bøker som jeg har fått gratis og pdf-filer så dermed måtte jeg starte på en ny bok på nettbrettet. Men nok om nettbrett og tekniske ting som jeg ikke skjønner bæret av.

Jeg har nettopp fått den tredje boken om den godeste Gideon og Eva inn dørene og jeg måtte naturlig nok kaste meg over den med det samme. Det skal skrives enda flere bøker i serien noe som er bra for det er en god serie syntes jeg.

«Fra første øyeblikk jeg møtte Gideon Cross, gjenkjente jeg noe ved han som jeg trengte. Noe jeg ikke kunne unnvære. Jeg så den farlige og ødelagte sjelen i han, så lik min egen. Jeg ble dratt mot det. Jeg trengte han like sikkert som jeg trengte at mitt hjerte skulle slå. Ingen vet hvor mye han risikerte for meg. Hvor mye jeg hadde blitt truet eller akkurat hvor mørk og desperat skyggene fra vår fortid ville bli. Knyttet sammen av våre hemmeligheter, prøvde vi å trosse alle odds. Vi lagde våre egne regler og overga oss fullstendig til den utsøkte makten av besettelse…»

Smakebiten er hentet fra side  75

Jeg våknet kaldsvettende mens hjertet hamret voldsomt. Jeg lå andpusten i sengen mens hjernen min klorte seg vei opp av en dyp søvn.

«Kom deg vekk fra meg!»

Gideon. Herregud.

«Ikke ta på meg, for faen!»

Jeg slengte av meg dynen, kravlet ut av sengen og løp bortover korridoren til gjesterommet. Jeg lette fortvilet etter lysbryteren og traff den med håndflaten. Rommet eksploderte i lys og avslørte Gideon som vred seg på sengen med beina filtret inn i sengetøyet.

«Ikke!Å,jesus….» Han skjøt rygg i sengen mens han klorte seg fast i lakenet. «Det gjør vondt!» 

«Gideon!»

Han rykket voldsomt til. Jeg løp bort til sengekanten, klam om hjertet av å se ham rødlett og gjennomvåt av svette. Jeg la hånden min på brystkassen hans.

«Ikke rør meg, for helvete!» hveste han, grep håndleddet mitt og klemte det så hardt at jeg skrek av smerte. Øynene hans var åpne, men ufokuserte, stadig fanget i marerittet.

Mari spør i innlegget sitt om vi har planer for sommeren og om det blir bloggpause. I år har jeg seint ferie og skal ikke reise vekk før i begynnelsen av august så før den tid blir det vel blogging som vanlig tenker jeg. Utfordringen min «Boken på vent» går som vanlig i hele sommer også de to ukene jeg er på Mallorca, men de gjør jeg klar før jeg reiser.Utover det blir det ingen blogging mens jeg er på ferie,det kan være greit med litt pause også.

Da er det tid  for en liten bloggrunde for å lese andre smakebiter før noen huslige plikter må gjøres og selvfølgelig blir det mye tid til lesing i dag også.
HA EN STRÅLENDE SØNDAG!

Tagged:

44 thoughts on “Smakebit på søndag: Knyttet til deg av Sylvia Day

 1. Caroline - Bland Böcker 16. juni 2013, kl. 08:50 Reply

  Tack för smakebiten. Jag funderar på att läsa den här serien i sommar. Ha en fin söndag!

  Lik

 2. C.R.M. Nilsson 16. juni 2013, kl. 09:21 Reply

  Tack för smakbiten! 🙂 Jag funderar på om jag ska läsa den här serien någon gång. Vi får se.

  Lik

 3. Evelina Nilsson 16. juni 2013, kl. 09:25 Reply

  Har inte läst boken, men den låter bra. Tack för smakebiten och ha en skön söndag 🙂

  Lik

 4. astridterese 16. juni 2013, kl. 09:52 Reply

  Knyttet til deg kom nettopp inn på biblioteket, men jammen hadde ikke noen klart å reservere den før meg! Så da må jeg vente litt, men leses skal den 🙂
  Ha en riktig fin dag!

  Lik

 5. Monika 16. juni 2013, kl. 10:01 Reply

  Det här är romance va? En genre som jag inte läst något alls av, vad jag vet, men det är nog snart dags att prova 🙂

  Lik

 6. Carro 16. juni 2013, kl. 10:03 Reply

  Skulle också vilja testa att läsa Sylvia Day 🙂

  Lik

 7. Lotten 16. juni 2013, kl. 10:18 Reply

  Sylvia Day saluförs rätt hårt här i Sverige, och lite nyfiken har jag allt bliviit… Tack för smakbiten! Jag får f.ö. inte heller riktigt till det med läsplattan…

  Lik

 8. Pia H 16. juni 2013, kl. 11:11 Reply

  Takk for smakebiten!
  Hmmm, spørs om ikke jeg også må prøve meg på crossfire-serien …

  Lik

 9. Marika 16. juni 2013, kl. 11:35 Reply

  De brukar stå bredvid Fifty Shades-serien och omslagen påminner om varandra, så jag har tänkt att innehållet nog också liknar varandra. Fast det kanske mest är ett försäljningsknep. Den här serien är kanske egentligen mycket bättre.

  Lik

 10. Melusine 16. juni 2013, kl. 12:50 Reply

  Seks bøker samtidig er imponerende! Men det er greit, synes jeg, å ha flere bøker å lese. Jeg noterer meg denne serien om Gideon og Eva – takk for smakebiten 🙂

  Lik

 11. Nina C. 16. juni 2013, kl. 13:17 Reply

  Takk for smakebiten:) Skal sjekke ut den serien til sylvia day. vært nysjerrig på den lenge:) fint å høre at det er flere som leser flere bøker på en gang. 🙂

  Ha en fin søndag videre!

  Lik

 12. Berit 16. juni 2013, kl. 13:21 Reply

  Jeg er fortsatt skeptisk til det som promoteres så innmari.. Det gjelder i grunn mangt og mye, ikke bare bøker, men kanskje spesielt bøker, for de har jeg ofte så sterke forventninger til og meninger om. Har egentlig ikke vurdert denne serien, men du gjør meg jo nysgjerrig, da!! Hvordan skal jeg rekke alt???
  For det første må jeg nok slutte å ta på meg håndtlanger-oppdrag som å hjelpe til med å montere dusjkabinett, snekre gjerde til sauene, slå plen hos naboen, passe katta og kaninen til de andre naboene… Hmmm; jeg er for godt oppdratt til at jeg kan rekke alt jeg har lyst til. Sier altfor ofte JA der jeg burde sagt NEI, men så er det hyggelig å kunne hjelpe til også, da ;o)

  Lik

 13. Ingerun 16. juni 2013, kl. 13:27 Reply

  Tack för smakebiten!

  Lik

 14. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:29 Reply

  Denne serien er veldig bra, så den kan du trygt lese! En fin søndag til deg også:)

  Lik

 15. Elin 16. juni 2013, kl. 13:44 Reply

  Takk for smakebiten, har ikke hørt om den boka før. Jeg var ikke så veldig glad i Fifty Shades serien selv om jeg måtte lese den av ren nysgjerrighet, så tror ikke akkurat jeg kommer til å lese noen flere lignende serier i fremtiden:)Jeg synes denne serien minner om den, men den er kanskje annerledes. Ha en fin søndag:)

  Lik

 16. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:55 Reply

  Den er vel verd å få med seg, men det er mange bøker der ute og man rekker ikke over alt.

  Lik

 17. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:56 Reply

  Tusen takk for det og i like måte:)

  Lik

 18. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:56 Reply

  Makan til «frekkhet» hehe…. ja denne må du få med deg vettu:) En fin søndag til deg også!

  Lik

 19. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:57 Reply

  En erotisk serie er det,den første (og eneste?) jeg kommer til å lese, er ikke akkurat det jeg leser mest av. Vel verd å få med seg akkurat denne da…

  Lik

 20. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:58 Reply

  Det syntes jeg at du skal gjøre!

  Lik

 21. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:58 Reply

  Nei,en rekker ikke over alt en kunne tenkt seg å lese, sånn er det bare.

  Lik

 22. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 13:59 Reply

  Bare hyggelig,Pia:) ja, kanskje du skulle prøvd deg på denne?

  Lik

 23. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:01 Reply

  De som har lest begge seriene sier at denne er bedre skrevet,jeg kan ikke uttale meg om akkurat det for jeg har ikke lest 50 shades..men det er kanskje bare å prøve med en bok å se om det er noe?

  Lik

 24. kajsasbokblogg 16. juni 2013, kl. 14:06 Reply

  Tack för smakbiten. Jag har inte läst denna serie än. Får se om jag någonsin gör det. Fick inte bara positiva intryck av 50 shades…

  Lik

 25. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:06 Reply

  Egentlig er det litt dumt å lese så mye på en gang, en bok har jeg lagt til side foreløpig(Lysår)og den andre får jeg ikke lest i pga nettbrettet, så jeg switcher mellom 4 stykker… syntes denne serien er bra så kanskje du finner ut at dette er noe for deg?

  Lik

 26. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:07 Reply

  Ja,jeg humret litt for meg selv når jeg leste innlegget ditt og tenkte det samme som deg. En fin søndag til deg også

  Lik

 27. Gråbekka`s Blogger 16. juni 2013, kl. 14:13 Reply

  Har ikke lest noen av denne forfatteren enda, men har da kjøpt første boken som ligger å venter etter din anbefaling, så er spent:) Mallorca, hørtes jo bare helt herlig ut:) Ikke dumt å ta litt bloggepause når man skal reise så pass langt. Kos deg masse på denne søndag! Takk for smakebit!:)

  Lik

 28. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:14 Reply

  Du er nå snill også da,Berit og ikke glem å ta vare på deg selv opp i all den hjelpen! Men jeg går utfra at du legger fra deg snekkerbeltet og setter av litt tid til lesing også;)Jeg skulle egentlig ikke lese noen av disse seriene jeg for jeg tenkte det der er ikke noe for meg,men nå er jeg «hekta» på denne serien i hvert fall.

  Lik

 29. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:14 Reply

  Bare hyggelig:)

  Lik

 30. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:17 Reply

  Her er det ikke like rått som det sies å være i den andre serien,noen venninner som har lest begge seriene sier denne er bedre og det leser jeg andre steder bli sagt også, men jeg forstår jo godt om du ikke vil gi deg i kast med enda en serie om ikke den første falt helt i smak.

  Lik

 31. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:17 Reply

  Nei,har ikke lest den andre så jeg vet ikke,og det holder kanskje i massevis med en slik serie;)

  Lik

 32. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 14:20 Reply

  Nei,jeg orker ikke å blogge når jeg er på ferie i syden,da er det bare å slikke sol og spise god mat som gjelder!:) Ja,hotellet ligger helt ved stranden og jeg gleder meg som en hund til å reise.) Blir spennende å se om denne serien faller i smak hos deg!

  Lik

 33. Madde 16. juni 2013, kl. 14:51 Reply

  tack för smakbiten!

  Lik

 34. Tine 16. juni 2013, kl. 17:41 Reply

  Huff, mareritt er ikke bra. Takk for skummel smakebit!

  Lik

 35. Rufsetufsa 16. juni 2013, kl. 18:50 Reply

  Høres spennende ut, kanskje jeg skal prøve meg på den serien jeg også?:)

  Lik

 36. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 18:59 Reply

  Bare hyggelig:)

  Lik

 37. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 19:00 Reply

  Bare hyggelig,Tine:)

  Lik

 38. Beathesbokhylle 16. juni 2013, kl. 19:01 Reply

  Smakebiten høres kanskje ikke ut som det er hentet ut fra en erotisk serie, men jeg liker serien og syntes det var bra at det kommer enda flere bøker i serien.

  Lik

 39. Anita Ness 16. juni 2013, kl. 19:18 Reply

  Sterk smakebit. Jeg har den første liggende på vent. Kos deg resten sv kvelden:)

  Lik

 40. Alexandra Lindé 16. juni 2013, kl. 21:00 Reply

  Tack för smakbiten:) Ska påbörja första boken snart tänkte jag efter att ha läst hennes böcker Synda och Älska 🙂

  Lik

 41. Tone H 17. juni 2013, kl. 15:08 Reply

  Takk for smakebiten – ut ifra innlegget ditt virker dette som en sterk bok. Skulle ønske jeg kunne veksle mellom flere bøker, i hvert fall innimellom. Men da har det lett for at det «baller» seg for meg; jeg blir litt stresset av det. Ha en fin leseuke.

  Lik

 42. Beathesbokhylle 17. juni 2013, kl. 20:49 Reply

  Spent på hvordan denne serien faller i smak hos deg,Anita:)

  Lik

 43. Beathesbokhylle 17. juni 2013, kl. 20:49 Reply

  Den har jeg ikke lest, så kanskje jeg skulle tittet litt nærmere på den? Tusen takk for tips!

  Lik

 44. Beathesbokhylle 17. juni 2013, kl. 20:51 Reply

  Egentlig er det bare tull å lese så mange bøker samtidig,merker jo at jeg blir litt småstressa av det,en papirbok og en ebok i tillegg til novellesamlingen burde holde i massevis;) En fin leseuke til deg også!

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: