15 bøker(2): – En tid jeg savner

(Girl With Blank Paper Image courtesy of Sicha Pongjivanich » from FreeDigitalPhotos.net.)


Her kommer innlegg nummer to i den morsomme utfordringen «15 bøker» og denne gangen skal jeg ta for meg en tid jeg savner.Denne var veldig vanskelig så her måtte jeg i tenkeboksen i dagevis og valget falt til slutt på denne boken.

Denne boken fikk jeg vite om for første gang av søsteren til hun som  har skrevet den når jeg jobbet sammen med henne på et arkitektkontor for mange år siden og hun var snill og lånte meg boken. Boken likte jeg veldig godt og måtte senere kjøpe den for å ha den selv. Hver gang jeg ser denne boken så tenker jeg på den tiden jeg hadde drømmejobben  i form av et vikariat som regnskaps- og kontormedarbeider. Jeg har vært heldig å få jobbet mange spennende steder gjennom Manpower i sin tid, men jeg husker kanskje aller best den perioden som jeg referer til her.

Dette står det skrevet om boken

Dette er en betagende roman om det å vokse opp i en familie som ikke er som andre familier. Familien Larsen består av mor og far og syv søsken. Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller. Alt er sett gjennom jentungens og den gryende tenåringens øyne.

Dette er en bok jeg absolutt kan anbefale, noen som har lest den?

6 kommentarer om “15 bøker(2): – En tid jeg savner

  1. Boken har jeg ikke lest, men jeg likte godt En dåre fri så jeg kan godt tenke meg å lese mer av henne. Hehe, jeg så tittelen på innlegget og så tittelen på boken…

    Ha en fin lørdag 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s