Boken på vent: Demonenes by av Cassandra Clare


Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være også en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.


På vent i dag har jeg en ungdomsbok, en urban fantasy bok som jeg er meget spent på. Bok nummer tre av seks  har kommet ut og filmen  fra den første boken kommer på kino i slutten av august. Jeg har ikke begynt på serien ennå så det er på tide å komme i gang.Det står skrevet om boken
Dette er første bok i den populære serien Skyggejegerne, en urban fantasy fra New York, med en kreativ blanding av spenning, romantikk og humor. Clary blir vitne til et mord på ungdomsklubben Pandemonium. Men når hun skal melde fra om drapet er liket borte. Morderne, som kaller seg Skyggejegerne, er usynlige for alle andre enn henne. Rett etter forsvinner moren til Clary. Hun blir angrepet av en demon og dradd inn i Skyggejegernes verden, hvor den vakre og farlige Jace står i sentrum. Hvorfor blir hun angrepet av demoner? Hvem er egentlig moren hennes? Og hvordan skal hun få henne tilbake? Clary lærer snart om en mystisk og farlig verden hun ikke ante eksisterte.

Dette er egentlig litt utenfor min komfortsone  men hvem har sagt at det ikke er lov å bevege litt vekk fra den,denne serien har jeg hørt så mye bra om  og etter å ha sett trailer fra filmen så gleder jeg meg enda mer til å komme i gang  med bøkene. Denne skal  begynnes på så snart jeg er ferdig med bøkene jeg holder på å lese.


Her kan du se filmtraileren av filmen som kommer  i august.


Vinneren av sommerfugl bokmerke ble Anita og sender du meg adressen din så skal jeg få sendt deg bokmerke med det samme jeg får det tilsendt. Forhåpentligvis i løpet av uken.
document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company26 kommentarer om “Boken på vent: Demonenes by av Cassandra Clare

 1. Skulle gjerne «beveget meg inn» i en fantasybok. Men så langt er jeg ikke kommmet. Jeg er realisme-orientert. Og det er litt en yrkesskade. Men hvem vet. Man forandrer seg hele tiden. Gratulere til Anita som vant bokmerket.

  Liker

 2. Nei,det er vel kanskje ikke alt som fenger en like mye og noe vil man kanskje ikke bevege seg i nærheten av, jeg er meget spent på denne og håper at jeg liker det. Jeg tror det går fint.

  Liker

 3. Gratulerer Anita!:) Kjempefin bok du har på vent, gleder meg så veldig til å starte på neste bok, også gleder jeg meg voldsom til filmen kommer:)Takk for trailer, den ser jo bare herlig ut:) Ha en fin fin dag!:)

  Liker

 4. Ser frem til å begynne på denne og er spent på om det er noe for meg, men har stor tro på at det går bra! Filmtraileren fikk meg til å få lyst til å se enda mer med det samme og det lover jo godt. En fin dag til deg også,Isabella:)

  Liker

 5. Gratulerer med dagen! I dag ble det innlegg om stemmerettsjubileet i stedet for bok på vent.
  Du er tøff som beveger deg utenom komfortsonen. Jeg holder meg innenfor i dag. Spent å høre om dette er en bok for en gutt på 11. Ha en strålende tirsdag!

  Liker

 6. Jeg har ikke lest denne serien, men leser fortiden The Infernal Devices serien som er skrevet av samme forfatter. Hvor handlingen er lagt til 1800 tallet, serien handler om det samme. Altså skyggejegere og den slags. I følge forfatteren er visst noen av personene fra denne serien her etterkommere av personer fra The Infernal Devices:)

  Liker

 7. Gratulerer til Anita som får det nydelige bokmerket!
  Jeg tror at det kan være godt å gå litt utenfor komfortsonen noen ganger og kanskje oppdage noe nytt og annerledes 🙂

  Liker

 8. Så bra! Jeg hadde også det slik, men har oppdaget at jo lengre jeg beveger meg utenfor jo mer variert får jeg lest – og ikke minst; jeg finner så mye jeg liker som jeg i utgangspunktet ikke trodde jeg kom til å like 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s