Vinneren er kåret!

Håper dere alle sammen har hatt en fin feiring av dagen i dag. Selv har jeg kun vært hjemme og slappet av, spist mye mat og kost meg. Litt lesing har det også blitt.

Har kåret en vinner av en signert utgave av «Innlandshete» av Kristine S.Henningsen  ved god hjelp av min gode venn Mr. Random.org. Det var 21 stykker som meldte seg på, og vinneren ble den som kommenterte som nummer 10.

VINNEREN ER    MELUSINE 

Gratulerer så mye til deg,Birthe. Da får du boken og bokmerke i løpet av kort tid.

14 kommentarer om “Vinneren er kåret!

 1. Lykkelige vinner av giveawayen din, gratulerer til Melusine. Har hatt en nydelig dag – 26 grader(!) og masse koselige folk rundt meg.

  Liker

 2. Gratulerer med nationaldagen til deg, og med seieren til Melusine. I morgen kommer en ny dag, med nye muligheter og kanskje enda et par varmegrader til oss solhungrige bergensere 🙂

  Liker

 3. Gratulerer så MASSE til Melusine!! Håper du hadde en flott dag i går, Beathe! Er litt stille for tiden fra min kant, fordi jeg er i full gang med opplæring på jobb. Mye å ta innover seg, så hodet blir litt fullt. Men i morgen kommer det nok en søndagssmakebit, tenker jeg 🙂 Klemklem ❤

  Liker

 4. Dagen ble helt topp den:) Forstår godt at det kan bli mye til tider og blogging skal man gjøre når man har tid og er opplagt til det. Ha en strålende søndag:) Klem

  Liker

Kommentarer er stengt.