Boken på vent: Alle sommerens dager

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være også en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Boken som jeg har valgt meg i dag har ikke stått så veldig lenge i hyllen og ikke kommer den til å gjøre det heller for jeg har store planer om å få lest denne ganske så snart. Boken jeg snakker om heter » Alle sommerens dager» og er skrevet av Jenny Wingfield som både er manus og romanforfatter.


Dette står det skrevet om boken:

Det er 1956 og sommer når faren til Swan, den kjekke og velmenende metodistpresten Samuel Lake, blir stemt vekk av menigheten sin og står uten jobb. Uten penger og andre muligheter må Samuel ta med seg familien og flytte inn hos svigerfamilien i Arkansas. Swan og brødrene trives som plommen i egget med det frie livet på landet, men når Swan blir venner med den forslåtte nabogutten Blade og bestemmer seg for å ta ham under sine vinger, begynner idyllen å slå sprekker. Faren til Blade har ikke tenkt til å la noen slippe unna ustraffet. Og den modige guttejenta Swan blir satt på sitt livs prøve.

Det står videre at boken er skrevet etter samme tradisjon som stekte grønne tomater på Whistle stop cafe,nå har ikke jeg lest den boken men jeg glemmer ikke filmen med samme navn som er en filmatisering av den boken.Den filmen likte jeg veldig godt og om denne boken er i samme gate så må jeg si at jeg gleder meg veldig!

Så vil jeg minne dere på at jeg har en giveaway som løper frem til fredag kl 20 hvor du kan vinne en signert utgave av «Innlandshete» av kristine S Henningsen. Du kan melde deg på her om du vil være med.

Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


16 kommentarer om “Boken på vent: Alle sommerens dager

 1. Den filmen husker jeg at jeg likte jeg også, den må jo være eldgammel 🙂 Fristet i alle fall til å lese boken du har på vent. Ha en fin tirsdag!

  Liker

 2. Stekte grønne tomater har jeg sett flere ganger 🙂 Det var absolutt en favorittfilm. Så da frister lle sommerens dager også 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  Liker

 3. Filmen har jeg også sett- enda så lite jeg får med meg av den slags..
  Boka frister, som så mye annet, men nå blir det en tur ut for å få unna litt hagearbeid, hvor lite det enn frister!

  Liker

 4. Her er det flere bøker på venting, men vil nevne to som jeg gleder meg spesielt til. Khaled Hosseini, han med Drageløperen og Tusen strålende soler, kommer med sin tredje bok om noen dager; «And the Mountains Echoed» Har forhåndsbestilt den som e-bok og gleder meg veldig.

  Den andre er gammel som alle hauger, men jeg har lenge lengtet etter å lese den på nytt. «Idioten» av Dostojevskij – som lydbok. Litt av en blanding 🙂 Vet ikke hvem av dem som kommer først.

  Så de stekte tomatene en gang jeg også, som film, men har ikke lest boka.

  Ønsker alle gode leseopplevelser
  Hilsen Ellen

  Liker

Kommentarer er stengt.