Bokfrokost med en Giveaway for å feire våren!

 Bokfrokosten i dag bestod av nype-te og rundstykker med brunost.

For noen dager siden  var jeg så heldig at fikk jeg tilsendt ikke bare ett men to signerte eksemplarer av den siste boken til Kristine S Henningsen «Innlandshete» og den ene har jeg lyst til å gi bort til en av dere herlige lesere sammen med et bokmerke! Egentlig skulle den vente til jeg hadde fått en følger til på bloggen for da hadde jeg rundet 100 følgere….men jeg synes det er kjekt å glede noen med bøker så jeg klarte rett og slett ikke å vente.

Har du lyst på et signert eksemplar av denne boken sammen med et bokmerke  og lurer på hvordan du skal gå frem?
Det enkle er ofte det beste sier Rema reklamen og det sier jammen jeg også, så det eneste du trenger å gjøre er å gi beskjed i kommentarfeltet under her at du har lyst på boken. Du kan melde deg på helt frem til trekningen som skjer på selveste 17.mai klokken 20.

HA EN STRÅLENDE FREDAG OG EN RIKTIG GOD HELG!

42 kommentarer om “Bokfrokost med en Giveaway for å feire våren!

 1. Hurra for vår, med regn, vind og fire grader!
  Det betyr sofa, te og bøker ;o)
  Hadde vært veldig artig om denne kunne tatt turen til den alltid mottakelige postkassa mi!

  Liker

 2. Fire grader var ikke mye,det har vært varmt her i noen dager og i sted tittet solen litt fram. Så om vi feirer våren så kanskje den tør å titte frem alle steder? Noterer ned postkassen din som en mulig vinner;-)

  Liker

 3. Jeg melder meg på Beate! Og så glemmer jeg å ta bilde av bok og frokost, jeg som har fri i dag. Fikk en flott bok i posten i dag, Bergit -helbredende hender. Den passer fint nå etter den heftige runden med Keplers Sandmannen. Ha en fin dag.:)

  Liker

 4. ååh eg vil være med i trekningen 🙂 har allerede boken på ønskelisten min faktisk. skal lese «i skyggen av store trær» snart, som eg kjøpte forrige uke 🙂

  Liker

 5. Fort gjort å glemme det! Boken du nevner har jeg ikke hørt om så den må jeg sjekke litt ut, takker for tips. Kepler må jeg også ta fatt på etterhvert, mangler et par bøker blant annet Sandmanen men jeg har de første så jeg kan jo få begynt. En fin ettermiddag til deg,Anita:)

  Liker

 6. Hei,er veldig spent på denne boken.Den har jeg på ønskelisten min.Er nettopp ferdig med «i skyggen av store trær» og på nyåret leste jeg de 13 bøkene i romanserien hennes «Sofia på Måkøya» – en serie jeg likte veldig godt.Enkle og lettleste bøker som jeg kan anbefale.Er daglig innom bloggen din og finner mye gode lesetips,ha en fin kveld. Mvh.Vigdis (viva301@hotmail.com)

  Liker

 7. Hei. Jeg kjenner ikke denne boka, men vil fryktelig gjerne være med i trekninga. Ønsker meg alltid bøker vet du. Litteratur er jo en del av livet 🙂
  Masse håpefulle hilsener fra Ellen i Asker

  Liker

 8. Denne blir jeg med på – etter å ha lest om boka i bloggen din, må jeg innnrømme at jeg er veldig nysgjerrig på de, enda jeg ikke falt for Heningsens bok I skyggen av store trær 😉 Kjenner jeg må gi forfatteren en sjanse til 😉
  Håper våren kommer med give away'en din 🙂

  Liker

 9. Ikke for seint enda. Jeg blir mer og mer nysgjerrig på Brown sine bøker, har da vinci koden men ikke lest ennå, men jeg har den på ønskelisten min. Du er notert,Tine og trekning om en tine bare… tvi tvi.
  Dagen har vært stille og rolig med mye god mat og litt lesing her også.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.