Boken på vent: Innlandshete

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Boken jeg har valgt meg ut i dag har ikke helt rukket å finne frem til bokhyllen min helt ennå,men jeg vet at den er på vei fra forfatteren. Det er en bok jeg er veldig spent på for jeg likte så godt den forrige boken hennes.
Boken jeg snakker om er «Innlandshete» av Kristine Storli Henningsen.


Litt om boken

Ekteskapelig balansekunst og intens uhygge i sollyst sommerlandskap
Julie og Petter har leid et sommerhus på Bornholm, der de skal oppholde seg noen dager sammen med datteren Mina på to og et halvt år. Til Julies fortvilelse viser det seg at huset ligger langt fra stranden, hun tåler ikke varme og hadde forestilt seg friske havvinder. Morgenen etter ankomsten treffer de søskenparet som driver nabogården. Deres påtrengende, merkelige vennlighet uroer Julie. Senere på dagen dukker det opp et barnløst dansk ektepar som Petter rundhåndet skjenker vin. Også dem er det noe merkelig ved. Julie føler at de sier noe annet enn det de mener. Kvelden blir lang, vinflasker sprettes og hemmeligheter åpenbares. Morgenen etter er Mina sporløst forsvunnet. Ikke er hun i den inngjerdede hagen, ikke på nabogården med de søte andungene. Marerittet begynner….

Denne boken er jo i en annen sjanger enn den forrige boken hennes( I skyggen av store trær) og jeg er meget spent på om hun fikser det like godt,jeg håper og tror at det går bra.Dette virker å være en slags krim. 
Forfatteren skriver også en serie som heter Sofia på Måkøya, den har jeg ikke lest ennå, noen av dere som leser,eller har lest den?


Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


15 kommentarer om “Boken på vent: Innlandshete

 1. Denne er jeg veldig spent på. Jeg likte veldig godt den første boka som du vet. Derfor har jeg litt forventninger til denne. Spennende etter hvert å lese hva du synes.

  Liker

 2. Kristine Storli Henningsen har jeg ikke lest noe av ennå, men etter det du skriver om boken her virker det som spennende lesing – kanskje noe for stranden i sommer 🙂

  Liker

 3. Hmmm, da jeg leste om denne boka tenkte jeg at dette hørtes ut som noe for meg … helt til jeg leste foratteren … jeg har også lest I skyggen av store trær, og var ikke spesielt begeistret … Mulig jeg gir henne en sjanse til, for nysgjerrigheten ble litt stor her kjenner jeg 😉
  Ønsker deg en glad dag 🙂
  Pia

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s