Hvordan få menn til å lese kvinner!

Noen  bloggere med forfatterfruen Karen i spissen har satt i gang et lite prosjekt  for å bidra til listen over bøker skrevet av og om kvinner som alle menn burde lese. Det hele går ut på å foreslå tre bøker som også menn kan ha glede og nytte av å lese. For som Karen skriver i innlegget sitt: Det er jo en kjent sak at kvinner leser kvinner OG menn, mens menn leser mest menn. Hva har det å si for forståelsen av hverandres kjønn, og innsikten i andre mennesker? For empati og sympati? Min tese er at kvinner forstår menn bedre enn menn forstår kvinner. 

Jeg har herved tatt utfordringen og har valgt ut disse tre bøkene.

  • Jeg tør ikke fly av Erica Jong – Boken slo ned som en bombe da den kom på syttitallet!Direkte på sak og svært djerv i sin skildring av kvinnelig seksualitet. En frekk og morsom, sensuell bok! I dag blir vi ikke lenger sjokkert over frimodig sex i litteraturen, men spørsmålene Erica Jong tar opp om kvinnens plass i livet er fortsatt like aktuelle. Nemlig!

  • Laken,løk og kokosmelk av Cèlestine Vaite – Kanskje et spesielt valg men den tar for seg kvinners liv og kår på Tahiti. Og selv om det er mye forholdet mellom mor og datter som kommer frem i boken så tar den også opp kvinner og menns rolle på Tahiti.

  • Hellemyrsfolket av Amalie Skram – Denne kommer jeg ikke helt utenom og det er hjelpe meg mange år siden jeg leste denne. Må ha vært  på gymnaset en gang i tiden tenker jeg.

Dette var mitt bidrag og har du lyst til å være med er det bare å gå inn på Karen sin side «å melde seg på».

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

10 thoughts on “Hvordan få menn til å lese kvinner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s