Smakebit på søndag: S.E.C.R.E.T

Det er søndag igjen og dermed tid for nye smakebiter, dette er en event eller spalte om du vil som flotte Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten står bak. Konseptet går ut på å dele en linje eller flere fra den boken du holder på å lese i nå,legg link til innlegget ditt igjen inne hos Mari. Supert konsept hvor en hver eneste uke får tips til bøker en kanskje ellers ikke ville fått med seg og så kan man oppdage en ny blogg en ikke har besøkt før. Så vil jeg gratulerer Mari med sitt 800 innlegg i dag:)

Har ikke fått lest så mye i uken som har gått,det vil si at jeg begynte på «Vektløs» på fredag og den er jeg snart ferdig med,men ellers har jeg ikke fått lest videre i noen av de andre bøkene jeg leser i for tiden. I dag skal jeg dele en smakebit med dere fra den neste boken jeg skal begynne på og det er S.E.C.R.E.T og er en erotisk roman som jeg fikk overraskende tilsendt fra forlaget. Det er første bok i en serie. Kan være grei å lese mens jeg venter på den avsluttende boken om Eva & Gideon (Crossfire), jeg hadde egentlig ikke tenkt å lese flere enn den ene serien, men når denne kom inn dørene så tok nysgjerrigheten overhånd.

På baksiden står følgende:
En sofistikert erotisk roman. Cassie er 35 år gammel og har mer eller mindre gitt opp. Hun har ikke hatt kjæreste eller sex siden hun gikk fra sin ustabile ektemann for fem år siden. Cassie jobber som serveringsdame på en litt sliten restaurant. Og etter jobben går hun hjem, mater katten, ser en film, spiser, sover, går på jobb – det hele gjentas i det uendelige. Men en dag kommer hun, via to stamgjester som hun lenge har beundret, i kontakt med et hemmelig selskap, S.E.C.R.E.T. Organisasjonen hjelper kvinner til å virkeliggjøre sine seksuelle fantasier …


Siden jeg ikke har begynt på boken helt ennå så komme smakebiten fra de aller første linjene i boken

Servitører er flinke til å lese kroppsspråk. Det er kvinner som har levd sammen med voldelige fylliker over lengre tid også. Som gift i 14 år og  servitør i nesten fire, hadde jeg erfart begge deler. En del av jobben var å skjønne hva kundene hadde lyst på før de visste det selv. Sånn hadde det også vært med eksen. Jeg forutså  hva han ville i samme sekund som han kom inn døra. Men hver gang jeg forsøkte å bruke denne ferdigheten til min egen fordel og forstå mine egne behov, klarte jeg det ikke. Jeg går ut fra at det er sånt man trenger andre til å hjelpe en med.

Så gjenstår det å se om dette er noe for meg eller om jeg har enn nok med den andre serien jeg holder på med. I skrivende stund er det hvert øyeblikk leggetid her, må bare få femtenåringen hjem fra bursdagsbesøk.

HA EN STRÅLENDE SØNDAG!

32 kommentarer om “Smakebit på søndag: S.E.C.R.E.T

 1. Hehe, jeg har ikke det store behovet for å lese erotiske bøker, men denne ble jeg nysgjerrig på! Spennende smakebit! Høres ut som den kan ha et litt dypere tilsnitt enn bare det erotiske, og det er bra! Spent på å høre hva du synes om den!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  Liker

 2. Hehe… ikke jeg heller,men jeg begynte på den Crossfire serien og den har også litt dybde og det kan virke som denne også har det, men om jeg kommer til å lese denne serien også vet jeg ikke…det kan lett bli litt for mye og det er ikke akkurat denne sjangeren jeg leser mest av for å si det mildt. En fin dag til deg også,Pia!

  Liker

 3. Har sett denne men orket ikke mer etter Fifty shades, så vi får se.. Fkk dessuten et par bøker av Erica Jong og Susan Johnsen i posten i dag, så da har jeg litt erotik på lur hvis fristelsen skulle være der. Men spent på hva du mener om SECRET– God søndag.:)

  Liker

 4. Erotikk kan være ok å lese som avveksling til det andre vi vanligvis leser, og når denne er en «sofistikert erotisk roman» virker det bra. Jeg skal vente med å legge den til på leselisten til du har kommet med en omtale. God søndag, Beathe 🙂

  Liker

 5. Nei,det kan fort bli for mye. Var egentlig ikke tenkt å lese mer enn den ene serien som jeg holder på med men når denne kom i postkassen så fant jeg ut at jeg kan gi det en sjanse. Godt mulig den blir lagt til side til senere også for det er så mange bøker jeg gjerne skulle lest med det samme. En fin søndag til deg også!

  Liker

 6. Joda,helt klart det. Nå får jeg gi den en sjanse men godt mulig den blir lagt til side for det er mange bøker på vent om dagene og helst skulle jeg lest dem alle samtidig. En fin søndag til deg også, Birthe.

  Liker

 7. Og jeg som ikke orket Fifty Shades en gang…. Ja, ja, spent på å høre hva du synes om den. Håper du fikk 15-åringen trygt i seng i natt 🙂

  Liker

 8. Jeg gjør som Melusine og venter med å sette denne på leselisten til jeg leser hva du sier 🙂 Jeg leser nå Gjenspeilt i deg og det er din fortjeneste, så får vi se om du får meg til å lese flere erotiske bøker 🙂
  Ha en riktig fin dag Beathe!

  Liker

 9. Den har ikke jeg lest heller, men jeg har lest Crossfire serien som de sier er bedre skrevet enn 50 shades…. vet ikke om jeg orker å lese flere erotiske serier så denne må være veldig god om jeg skal orke det.Ja,hun ble kjørt hjem så det gikk fint:)

  Liker

 10. Ja,hehe…du skal se jeg får deg hektet på erotiske bøker. Crossfire serien er jo god da, 50 shades har jeg ikke lest og kommer nok ikke til å lese heller for det er så mye annet en har lyst til å lese og dette er ikke noen favoritt sjanger på noen måte. Jeg skal begynne på denne og gi den en sjanse men jeg føler at to serier blir i overkant mye, men jeg får se, er den veldig bra så er det mulig jeg må få resten med meg også. En fin dag til deg også,Astrid Terese:)

  Liker

 11. Spennende smakebit! Denne kunne jeg tenke meg å titte litt nærmere på 🙂 Men om den handler om SM og egentlig er en etterlikning etter Fifty Shades får den nok stå i fred. Gleder meg til å lese bokomtalen din etter hvert 🙂

  Liker

 12. Den här skulle jag också kunna tänka mig att läsa. Jag blev lite väl mätt på erotiska romaner efter Fifty Shades-serien men den här lät ju faktiskt lite spännande. Ska bli intressant att läsa din recension. Tack för smakbiten!

  Liker

 13. Ble nysgjerrig på boken – er spent på hva din mening er om den etter at du er ferdig med den. Erotikk, ja hvorfor ikke dersom teksten og storyen er god!

  Ha en fin søndag og god lesing!

  Liker

 14. Det er ikke en sjanger jeg har lest noe særlig av,det er vel kun de to bøkene i crossfire serien jeg har lest, men om det er en god historie der og dersom den er velskrevet så går det jo an. En fin søndag til deg også.

  Liker

 15. Høres overhodet ikke kjedelig ut,var i utgangspunktet ikke tenkt å lese disse bøkene men så ble det til at jeg leste den første i Crossfire serien og da må jeg få med meg hvordan det hele ender. Alle bøker er ikke for alle,sånn er det bare.

  Liker

 16. Alla serierna har liksom liknande omslag också. Möjligt att de andra är bättre än Fifty Shades förstås. Eller … of Grey var ju ganska kul, men … Darker var tråkig.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s