Smakebit på søndag: S.E.C.R.E.T

Det er søndag igjen og dermed tid for nye smakebiter, dette er en event eller spalte om du vil som flotte Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten står bak. Konseptet går ut på å dele en linje eller flere fra den boken du holder på å lese i nå,legg link til innlegget ditt igjen inne hos Mari. Supert konsept hvor en hver eneste uke får tips til bøker en kanskje ellers ikke ville fått med seg og så kan man oppdage en ny blogg en ikke har besøkt før. Så vil jeg gratulerer Mari med sitt 800 innlegg i dag:)

Har ikke fått lest så mye i uken som har gått,det vil si at jeg begynte på «Vektløs» på fredag og den er jeg snart ferdig med,men ellers har jeg ikke fått lest videre i noen av de andre bøkene jeg leser i for tiden. I dag skal jeg dele en smakebit med dere fra den neste boken jeg skal begynne på og det er S.E.C.R.E.T og er en erotisk roman som jeg fikk overraskende tilsendt fra forlaget. Det er første bok i en serie. Kan være grei å lese mens jeg venter på den avsluttende boken om Eva & Gideon (Crossfire), jeg hadde egentlig ikke tenkt å lese flere enn den ene serien, men når denne kom inn dørene så tok nysgjerrigheten overhånd.

På baksiden står følgende:
En sofistikert erotisk roman. Cassie er 35 år gammel og har mer eller mindre gitt opp. Hun har ikke hatt kjæreste eller sex siden hun gikk fra sin ustabile ektemann for fem år siden. Cassie jobber som serveringsdame på en litt sliten restaurant. Og etter jobben går hun hjem, mater katten, ser en film, spiser, sover, går på jobb – det hele gjentas i det uendelige. Men en dag kommer hun, via to stamgjester som hun lenge har beundret, i kontakt med et hemmelig selskap, S.E.C.R.E.T. Organisasjonen hjelper kvinner til å virkeliggjøre sine seksuelle fantasier …


Siden jeg ikke har begynt på boken helt ennå så komme smakebiten fra de aller første linjene i boken

Servitører er flinke til å lese kroppsspråk. Det er kvinner som har levd sammen med voldelige fylliker over lengre tid også. Som gift i 14 år og  servitør i nesten fire, hadde jeg erfart begge deler. En del av jobben var å skjønne hva kundene hadde lyst på før de visste det selv. Sånn hadde det også vært med eksen. Jeg forutså  hva han ville i samme sekund som han kom inn døra. Men hver gang jeg forsøkte å bruke denne ferdigheten til min egen fordel og forstå mine egne behov, klarte jeg det ikke. Jeg går ut fra at det er sånt man trenger andre til å hjelpe en med.

Så gjenstår det å se om dette er noe for meg eller om jeg har enn nok med den andre serien jeg holder på med. I skrivende stund er det hvert øyeblikk leggetid her, må bare få femtenåringen hjem fra bursdagsbesøk.

HA EN STRÅLENDE SØNDAG!

Tagged:

32 thoughts on “Smakebit på søndag: S.E.C.R.E.T

 1. Pia 21. april 2013, kl. 00:00 Reply

  Hehe, jeg har ikke det store behovet for å lese erotiske bøker, men denne ble jeg nysgjerrig på! Spennende smakebit! Høres ut som den kan ha et litt dypere tilsnitt enn bare det erotiske, og det er bra! Spent på å høre hva du synes om den!
  Ønsker deg en glad dag!
  Pia

  Lik

 2. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 00:08 Reply

  Hehe… ikke jeg heller,men jeg begynte på den Crossfire serien og den har også litt dybde og det kan virke som denne også har det, men om jeg kommer til å lese denne serien også vet jeg ikke…det kan lett bli litt for mye og det er ikke akkurat denne sjangeren jeg leser mest av for å si det mildt. En fin dag til deg også,Pia!

  Lik

 3. Anita Ness 21. april 2013, kl. 00:20 Reply

  Har sett denne men orket ikke mer etter Fifty shades, så vi får se.. Fkk dessuten et par bøker av Erica Jong og Susan Johnsen i posten i dag, så da har jeg litt erotik på lur hvis fristelsen skulle være der. Men spent på hva du mener om SECRET– God søndag.:)

  Lik

 4. Melusine 21. april 2013, kl. 07:04 Reply

  Erotikk kan være ok å lese som avveksling til det andre vi vanligvis leser, og når denne er en «sofistikert erotisk roman» virker det bra. Jeg skal vente med å legge den til på leselisten til du har kommet med en omtale. God søndag, Beathe 🙂

  Lik

 5. Monika 21. april 2013, kl. 07:26 Reply

  Erotiska romaner brukar jag sällan ge mig på (efter all tantsnusk jag läste i tonåren), jag tycker ofta de blir… för mycket 🙂

  Lik

 6. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 08:28 Reply

  Nei,det kan fort bli for mye. Var egentlig ikke tenkt å lese mer enn den ene serien som jeg holder på med men når denne kom i postkassen så fant jeg ut at jeg kan gi det en sjanse. Godt mulig den blir lagt til side til senere også for det er så mange bøker jeg gjerne skulle lest med det samme. En fin søndag til deg også!

  Lik

 7. Evelina Nilsson 21. april 2013, kl. 08:29 Reply

  Har inte läst Fifty Shades, men det känns som om att det verkligen satsas på erotiska böcker nu 🙂

  Lik

 8. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 08:29 Reply

  Joda,helt klart det. Nå får jeg gi den en sjanse men godt mulig den blir lagt til side for det er mange bøker på vent om dagene og helst skulle jeg lest dem alle samtidig. En fin søndag til deg også, Birthe.

  Lik

 9. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 08:30 Reply

  Den ser jeg veldig godt og siden jeg holder på med en serie er jeg redd det kan bli for mye av det gode å lese denne også, men jeg begynner på den så ser jeg hvordan det går.

  Lik

 10. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 08:34 Reply

  Det kan virke så de er inne i en stim for med denne så blir det jo tre serier på rappen. 50 shades har ikke jeg heller lest og tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller.

  Lik

 11. Melusine 21. april 2013, kl. 08:43 Reply

  Kjenner meg igjen der, listen er lang som bare det!

  Lik

 12. Tine 21. april 2013, kl. 08:52 Reply

  Og jeg som ikke orket Fifty Shades en gang…. Ja, ja, spent på å høre hva du synes om den. Håper du fikk 15-åringen trygt i seng i natt 🙂

  Lik

 13. astridterese 21. april 2013, kl. 09:04 Reply

  Jeg gjør som Melusine og venter med å sette denne på leselisten til jeg leser hva du sier 🙂 Jeg leser nå Gjenspeilt i deg og det er din fortjeneste, så får vi se om du får meg til å lese flere erotiske bøker 🙂
  Ha en riktig fin dag Beathe!

  Lik

 14. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 09:05 Reply

  Den har ikke jeg lest heller, men jeg har lest Crossfire serien som de sier er bedre skrevet enn 50 shades…. vet ikke om jeg orker å lese flere erotiske serier så denne må være veldig god om jeg skal orke det.Ja,hun ble kjørt hjem så det gikk fint:)

  Lik

 15. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 09:10 Reply

  Ja,hehe…du skal se jeg får deg hektet på erotiske bøker. Crossfire serien er jo god da, 50 shades har jeg ikke lest og kommer nok ikke til å lese heller for det er så mye annet en har lyst til å lese og dette er ikke noen favoritt sjanger på noen måte. Jeg skal begynne på denne og gi den en sjanse men jeg føler at to serier blir i overkant mye, men jeg får se, er den veldig bra så er det mulig jeg må få resten med meg også. En fin dag til deg også,Astrid Terese:)

  Lik

 16. Anette 21. april 2013, kl. 09:23 Reply

  Spennende smakebit! Denne kunne jeg tenke meg å titte litt nærmere på 🙂 Men om den handler om SM og egentlig er en etterlikning etter Fifty Shades får den nok stå i fred. Gleder meg til å lese bokomtalen din etter hvert 🙂

  Lik

 17. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 09:28 Reply

  Jeg håper ikke at det handler om SM for slike ting orker ikke jeg å lese,da kommer jeg til å legge den fra meg;)

  Lik

 18. C.R.M. Nilsson 21. april 2013, kl. 09:35 Reply

  Den här blir jag lite mer nyfiken på än de andra i genren. Tack för tipset! 🙂

  Lik

 19. kajsasbokblogg 21. april 2013, kl. 10:51 Reply

  Den här skulle jag också kunna tänka mig att läsa. Jag blev lite väl mätt på erotiska romaner efter Fifty Shades-serien men den här lät ju faktiskt lite spännande. Ska bli intressant att läsa din recension. Tack för smakbiten!

  Lik

 20. dez 21. april 2013, kl. 12:36 Reply

  Ble nysgjerrig på boken – er spent på hva din mening er om den etter at du er ferdig med den. Erotikk, ja hvorfor ikke dersom teksten og storyen er god!

  Ha en fin søndag og god lesing!

  Lik

 21. Lena 21. april 2013, kl. 13:00 Reply

  Det är väldigt sällan jag läser erotiska romaner. men tack för smakbiten i alla fall.

  Lik

 22. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 14:21 Reply

  Bare hyggelig:)

  Lik

 23. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 14:23 Reply

  Bare hyggelig, 50 shades har jeg ikke lest men jeg holder på å lese den Crossfire serien som er i samme gate der venter jeg på at tredje og siste bok skal komme ut.

  Lik

 24. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 14:24 Reply

  Det er ikke en sjanger jeg har lest noe særlig av,det er vel kun de to bøkene i crossfire serien jeg har lest, men om det er en god historie der og dersom den er velskrevet så går det jo an. En fin søndag til deg også.

  Lik

 25. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 14:24 Reply

  Bare hyggelig:)

  Lik

 26. Lotten 21. april 2013, kl. 15:59 Reply

  Intressant början. Sällan jag läser erotiska böcker, min gräns går ungefär vid romance 🙂 Tack för smakbiten!

  Lik

 27. Tone H 21. april 2013, kl. 16:18 Reply

  Høres sikkert fryktelig kjedelig ut. Men jeg har ikke engang lest disse FF engang. Uansett, takk for smakebiten og venter spent på hva du synes.

  Lik

 28. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 19:10 Reply

  Bare hyggelig:)

  Lik

 29. Beathesbokhylle 21. april 2013, kl. 19:12 Reply

  Høres overhodet ikke kjedelig ut,var i utgangspunktet ikke tenkt å lese disse bøkene men så ble det til at jeg leste den første i Crossfire serien og da må jeg få med meg hvordan det hele ender. Alle bøker er ikke for alle,sånn er det bare.

  Lik

 30. Alexandra Lindé 21. april 2013, kl. 21:02 Reply

  Denna boken väntar på att bli läst:) Tack för smakbiten:)

  Lik

 31. Melusine 21. april 2013, kl. 21:33 Reply

  Ville bare si at boken er hentet – tusen takk snille du 🙂

  Lik

 32. Marika 22. april 2013, kl. 21:25 Reply

  Alla serierna har liksom liknande omslag också. Möjligt att de andra är bättre än Fifty Shades förstås. Eller … of Grey var ju ganska kul, men … Darker var tråkig.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: