Mitt Tematips # 9: En klapp på skulderen!

Dette er et artig konsept som  Bokbloggeir har startet opp og har fått navnet «Mitt temaTips».
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale hvor du forteller om en bok du synes passer til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av.
Likte veldig godt dette konseptet for det er en utmerket måte å få nye boktips på og få litt fokus på «bortgjemte» omtaler.

Ukens tema er «En klapp på skulderen», vi skal altså hedre en annen medbloggers omtale av en bok. En omtale  som vi syntes var godt skrevet eller gjorde et inntrykk på oss på en eller annen måte. Oi,denne var ikke enkel. Det er mange som kunne fortjent en stjerne for det er mange flotte bokomtaler der ute så nå fikk jeg sannelig lagt hodet mitt i bløt.
Men skal en være med på dette gamet her så må en bare trå til å velge en av mange gode bokomtaler.Valget mitt falt på en bokomtale som er skrevet av Siljes skriblerier og boken hun omtaler heter «Broren min-om stoffmisbruk,skuffelser og søskenkjærlighet.»


  Silje skriver gode omtaler hele tiden, men fordi jeg har vært i samme båt som Silje og forfatteren Eline Johnsen Helledal så gjorde denne omtalen ekstra inntrykk på meg.Boken har jeg ikke lest ennå, men jeg har selvfølgelig planer om å lese den en gang. For her tror jeg det er mye å kjenne seg igjen i og fint å lese noe som er skrevet av en som sikkert har gjennomgått mye av det samme som en selv.

Har du lyst til å være med på ukens tematips eller har du lyst til å se andre sitt bidrag, så kan du gjøre det ved å gå inn her.


6 kommentarer om “Mitt Tematips # 9: En klapp på skulderen!

  1. Så koselig at du satt pris på omtalen min, Beathe, og tusen takk for de gode ordene. Håper du får lest boka etterhvert og at du liker den like godt som jeg. Eline har skrevet en viktig bok som fortjener mange lesere.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.