Påskefrokost med skjulte feil & mangler

Påskeferien er godt i gang allerede og mine tre håpefulle ligger som vanlig og sover på denne tiden  av døgnet,jeg våkner alltid flere timer før resten av huset. Men det gjør ingen verdens ting for jeg synes det er herlig med en stille og rolig stund for meg selv.

Påskefrokosten består av rundstykker med syltetøy, kokt egg,3 sjokoladebiter og te.
Så leste jeg litt videre i «Skjulte feil og mangler»

HA EN FIN MANDAG ALLE SAMMEN OG GOD PÅSKE!

12 kommentarer om “Påskefrokost med skjulte feil & mangler

 1. Så koselig:) Har ikke det så påskete hos meg ennå, så blir litt misunnelig når jeg ser noen har fått opp pynten og har det så koselig:) Skal da fikses snart her også:) Skal ihvertfall kjøpe inn litt snop til påskegget idag:) Den krimboken må jeg jo også se å få lest:) Leser nå Sankta psyko av Johan Theorin, bare litt igjen og det er så spennende:) Ønsker deg en herlig påske!

  Liker

 2. Det så ut som en deilig påskefrokost! Jeg våknet ganske tidlig i dag men skulle ikke på jobb før 12, så jeg satte brillene på nesen og leste ferdig en bok før jeg stod opp. Det var også fint 🙂
  Jeg har og fått Skjulte feil og mangler og tenker på å ta den med på påskeferien men jeg har så mange jeg skulle ha lest så jeg får se 🙂
  Ønsker deg en fin Påske! Klem!

  Liker

 3. Skjulte feil og mangler står klar i hylla, og jeg gleder med veldig til den! Her har vi feira den store vaffeldagen, med vafler stekt på gassbluss… Deilig!

  Liker

 4. Har ikke så veldig mye påskepynt egentlig, litt småduker og litt stæsj. Kunne tenkt meg litt mer egentlig. Håper du har hatt en fin dag og at påskeegget er fylt på til påske. En riktig god påske til deg,Isabella:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.