Vis meg ditt bokmerke

…..og jeg skal si deg hvem du er? Dette spurteTone om i går  i dette innlegget og jeg allerede hadde lekt litt med tanken om å lage et innlegg om bokmerker så var det egentlig bare å hoppe i det ikke sant?

Har ikke hatt så voldsom dilla på bokmerker jeg, men jeg merker at dette er en stigende interesse hos meg og egentlig skulle jeg ønske at jeg var flink til å lage slike selv. Når jeg nå skulle lete frem bokmerkene så ser jeg at flere er borte, så de er sikkert i noen bøker som barna leser i for øyeblikket,men sånn er det. Jeg fant jo noen som jeg tenkte at jeg skulle vise dere og i tillegg skal jeg vise dere noen som er på vei hjem til meg.

 1. Dette er helt tradisjonelle bokmerker som ofte følger med boken, helt greie bokmerker egentlig.
 2. Har to av disse men den ene dusken har falt av den ene og dermed falt den ikke gjennom nåløyet mitt til å være med på bildet, disse har jeg  kjøpt av en veldig flink dame.
 3. Dette er et magnet bokmerke som jeg liker veldig godt, og dette fikk jeg i advendtsgave av Elida. Skal skaffe meg flere slike for dette likte jeg.
 4. Dette har jeg bestilt av en som egentlig hadde gitt seg å lage på bestilling, men jeg var heldig å fikk bestilt 4 stykker, de tre andre gav jeg vekk under en giveaway jeg hadde. Angrer på at jeg ikke bestilte flere.
 5. Dette søte bokmerke som jeg ikke har tatt plasten av ennå for jeg vil bevare det fint lengst mulig,fikk jeg i gave av Karen (forfatterfruen)
 6. Dette er mitt aller nyeste bokmerke som jeg bestilte på ebay og betalte ca 8 kr for det. Skulle bestilt flere når jeg først var i gang for dett likte jeg godt.
Ellers så bruker jeg noen visittkort som jeg har fått, det ene var  et veldig fint bilde med en søt liten klype med blomst på, men selvfølgelig fant jeg det ikke nå som jeg skulle ta bilde av det.
Her er noen av bokmerkene som er på vei hjem til meg fra Ebay
Til slutt vil jeg anbefale dere en nettside som heter Santoro-London, de har mange fine bokmerker, blant annet disse

20 kommentarer om “Vis meg ditt bokmerke

 1. Hei! Så inspirerende, leser masse selv, så kjekt å komme innom denne bloggen!

  Kjempefint å samle på slike bokmerker, noen ting må man jo ha i samlingen, jeg samler fortsatt på klistremerker ;).

  Vi snakkes snart igjen!

  Liker

 2. Mange fine bokmerker! Var det kanskje meg som fikk det ene som ble laget på bestilling? Det ligner, og er aldeles nydelig (for tiden befinner det seg sammen med Jane Eyre).
  Hadde vært fint å lage selv, ja. Jeg kunne ellers godt tenke meg de på siste bilde, de er så søte, de Gorjuss-figurene!

  Liker

 3. Ja,ikke sant? Jeg kommer til å samle enda mer etter hvert. Klistremerker er sikkert fint å samle på det også. Velkommen skal du være som følger, kjekt at du likte bloggen min. Ønsker deg en fin kveld:-)

  Liker

 4. Stemmer det,Birthe:-) På den nettsiden har de mange fine slike bokmerker og disse finnes i sånn magnet også. Jeg får vente til etter konfirmasjonen så kanskje jeg setter meg ned og prøver meg på noe selv også.

  Liker

 5. Her var det mange fine bokmerker, ja. Og det er som regel litt ekstra stas med de som er laget for hånd også, som ikke «alle andre» har. Her fikk jeg jammen meg noen tips til hva som skal havne i eBay-handlekurven min etter hvert også, de glidlåsbokmerkene blant annet var jo kjempekule, haha!

  Liker

 6. Det var ei søt samling.
  Eg elskar ideen om magnetbokmerker, men når eg først har hatt nokre så har eg aldri likt dei. Veit ikkje heilt kvifor, vi kjem loksom berre ikkje overeins. 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s