Bokbloggernes krimtips!

Bokelskerinnen presenterer i dag sine krimtips for påsken 2013. Hun har en linkefunskjon inne på bloggen sin hvor andre kan legge igjen link til deres krimtips denne påsken. Dette vil jeg selvfølgelig være med på så her kommer mine krimtips til deg denne påsken!

GILLIAN FLYNN : FLINK PIKE
En spennende Thriller fra start til slutt og kan anbefales. Du kan lese omtalen min her om du vil.
LOUISE PENNY: KALD SOM DØDEN
Dette er en litt mer «kosekrim» om du vil uten dryppende blod og annet gørr, men kan minne mer om klassisk krim. Jeg likte denne veldig godt og omtalen min kan du lese her om du vil.
MARIANNE CEDERVALL: DEN SVARTE VINTEREN
Dette er også det en kaller for «kosekrim» som er en sjanger jeg liker godt som en del av dere vet. Omtalen min av denne kan leses her.
 Men en må gjerne ha litt mer hardbarka krim også og da kan det gjerne passe med
ANTTI TUOMAINEN: HELBREDEREN
Denne var jeg så heldig å vinne i helgen, og kommer den frem før påske blir dette en av de bøkene jeg kommer til å lese. Denne boken som er kåret til beste krimroman i Finland i 2011 er jeg meget spent på. Her kan du lese hva forlaget skriver om boken.

JUSSI -ADLER OLSEN: MARCO-EFFEKTEN

Dette er også en av bøkene jeg har planer om å lese nå i påsken, jeg skal også få lest journal 64 som er boken før. Du kan lese omtale av denne boken  hos Anette og Berit

MYSTERIET: VIDAR H ANDERSEN

Denne krimboken har jeg begynt på men ikke lest ferdig ennå, den handler om internett,hacking og hevn for å nevne noe. Virker veldig lovende så langt. Her kan du lese hva forlaget skriver.

AUSTIN WRIGHT: TONY & SUSAN

 Omtale fra forlaget
Femten år etter at Susan Morrow forlot sin første ektemann, mottar hun helt uventet en pakke. Pakken viser seg å inneholde manuskriptet til eksmannens første roman. Han ber henne innstendig om å lese den – Susan har alltid vært hans ærligste kritiker.

Susan begynner å lese, og sammen med henne blir vi dratt inn i matematikkprofessoren Tony Hastings’ verden. Samtidig med at familien Hastings’ velorganiserte liv tar en katastrofal vending, må Susan ta et oppgjør med sin egen fortid. Hun tvinges til å konfrontere sine mørkere sider og kommer til erkjennelser som etter hvert skal endre livet hennes totalt.

Dette sies om boken:En forrykende pageturner av en thriller, skrevet i et usedvanlig fengslende språk. En roman om frykt, anger, hevn, aldring, ekteskap og kreativitet.


Har du noen tips til bøker som kan være fin å lese nå til påske så del dem gjerne med oss andre! For andre sine krimtips kan du gå inn  her.


15 kommentarer om “Bokbloggernes krimtips!

 1. Greit med tips til påskelesing og nå som jeg føler meg frelst over i krimsjangeren (litt sterkt uttrykk ennå, men…) noterte jeg meg Flink pike, Helbrederen og Tony & Susan.

  Liker

 2. «flink pike» har eg òg tipsa om, men elles har me mykje forskjellig. Driv for tida på med «fasandreperne» av Jussi Adler-Olsen. Tenkte eg skulle kaste meg på trenden med å lese bøker av den forfattaren eg òg. Har ikkje kome så langt, men verker veldig lovande. 🙂

  Liker

 3. Mange spennende bøker til Påske. Gled deg til Marco-effekten, den likte jeg godt. Jeg kommer til å holde meg til bøkene jeg har fått fra forlag, så det blir ikke bare krim i påsken 🙂

  Liker

 4. Anita: Du trenger absolutt ikke ha lest mange bøker, og det er også veldig velkomment med anbefalinger av bøker som ikke kom ut i går. Om man så bare anbefaler en bok så synes jeg det er topp. Man kan f.eks linke til en anmeldelse av en krimbok man har likt ekstra godt. Trenger ikke lage et eget innlegg.

  Liker

 5. Veldig fin og variert liste. Flynn blir nok den store krimvinneren denne våren. Ser at mange anbefaler henne, og det forstår jeg utrolig godt. Helbrederen skal jeg også leste etter hvert, den gleder jeg meg ordentlig til. Også et pluss at boken ikke er så tykk!

  Liker

 6. Så flotte tips! Har lest bare Flink pike (og blogget om den), men kommer nok til å lese et par andre med tida.Jeg holder på å lage meg en liste over de jeg TROR jeg rekker over i påsken.Legger dfen ut litt senere, når jeg har fått oversikten.

  Liker

 7. Takk Elin, ja da da skal jeg gjøre det i morgen.:) Jeg skrev et innlegg over krimbøker jeg kanskje skulle lese i mars, men jeg kan jo egentlig ikke anbefale dem alle, når jeg ikke har lest dem enda, men noen har jeg da lest- og et par gleder jeg meg veldig til å lese som Helbrederen, Collinisaken, Smertens aveny og Gode naboer. De har jeg forventinger til.:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.