Bokbloggernes krimtips!

Bokelskerinnen presenterer i dag sine krimtips for påsken 2013. Hun har en linkefunskjon inne på bloggen sin hvor andre kan legge igjen link til deres krimtips denne påsken. Dette vil jeg selvfølgelig være med på så her kommer mine krimtips til deg denne påsken!

GILLIAN FLYNN : FLINK PIKE
En spennende Thriller fra start til slutt og kan anbefales. Du kan lese omtalen min her om du vil.
LOUISE PENNY: KALD SOM DØDEN
Dette er en litt mer «kosekrim» om du vil uten dryppende blod og annet gørr, men kan minne mer om klassisk krim. Jeg likte denne veldig godt og omtalen min kan du lese her om du vil.
MARIANNE CEDERVALL: DEN SVARTE VINTEREN
Dette er også det en kaller for «kosekrim» som er en sjanger jeg liker godt som en del av dere vet. Omtalen min av denne kan leses her.
 Men en må gjerne ha litt mer hardbarka krim også og da kan det gjerne passe med
ANTTI TUOMAINEN: HELBREDEREN
Denne var jeg så heldig å vinne i helgen, og kommer den frem før påske blir dette en av de bøkene jeg kommer til å lese. Denne boken som er kåret til beste krimroman i Finland i 2011 er jeg meget spent på. Her kan du lese hva forlaget skriver om boken.

JUSSI -ADLER OLSEN: MARCO-EFFEKTEN

Dette er også en av bøkene jeg har planer om å lese nå i påsken, jeg skal også få lest journal 64 som er boken før. Du kan lese omtale av denne boken  hos Anette og Berit

MYSTERIET: VIDAR H ANDERSEN

Denne krimboken har jeg begynt på men ikke lest ferdig ennå, den handler om internett,hacking og hevn for å nevne noe. Virker veldig lovende så langt. Her kan du lese hva forlaget skriver.

AUSTIN WRIGHT: TONY & SUSAN

 Omtale fra forlaget
Femten år etter at Susan Morrow forlot sin første ektemann, mottar hun helt uventet en pakke. Pakken viser seg å inneholde manuskriptet til eksmannens første roman. Han ber henne innstendig om å lese den – Susan har alltid vært hans ærligste kritiker.

Susan begynner å lese, og sammen med henne blir vi dratt inn i matematikkprofessoren Tony Hastings’ verden. Samtidig med at familien Hastings’ velorganiserte liv tar en katastrofal vending, må Susan ta et oppgjør med sin egen fortid. Hun tvinges til å konfrontere sine mørkere sider og kommer til erkjennelser som etter hvert skal endre livet hennes totalt.

Dette sies om boken:En forrykende pageturner av en thriller, skrevet i et usedvanlig fengslende språk. En roman om frykt, anger, hevn, aldring, ekteskap og kreativitet.


Har du noen tips til bøker som kan være fin å lese nå til påske så del dem gjerne med oss andre! For andre sine krimtips kan du gå inn  her.


15 thoughts on “Bokbloggernes krimtips!

 1. Anette 18. mars 2013, kl. 10:44 Reply

  Så mange flotte krimtips!! Nå kan påsken bare komme 🙂

  Lik

 2. Anita Ness 18. mars 2013, kl. 12:24 Reply

  Fine tips, og jeg har jo lest og skal lese flere av dem. Skal sende inn tips jeg også, men bør vel ha lest flere kanskje??? Får se..

  Lik

 3. Beathesbokhylle 18. mars 2013, kl. 12:28 Reply

  Det kan den definitivt!

  Lik

 4. Beathesbokhylle 18. mars 2013, kl. 12:29 Reply

  Da venter jeg spent på din liste,ser at jeg kunne jo sikkert tipset om noen jeg leste i fjor men dette får holde i denne omgang.

  Lik

 5. Melusine 18. mars 2013, kl. 13:07 Reply

  Greit med tips til påskelesing og nå som jeg føler meg frelst over i krimsjangeren (litt sterkt uttrykk ennå, men…) noterte jeg meg Flink pike, Helbrederen og Tony & Susan.

  Lik

 6. Beathesbokhylle 18. mars 2013, kl. 13:36 Reply

  Ja,best å smi mens jernet er varmt. Flink pike var kjempegod,de andre ser jeg frem til å lese av de jeg ikke har lest da.

  Lik

 7. Mai Lene 18. mars 2013, kl. 18:19 Reply

  «flink pike» har eg òg tipsa om, men elles har me mykje forskjellig. Driv for tida på med «fasandreperne» av Jussi Adler-Olsen. Tenkte eg skulle kaste meg på trenden med å lese bøker av den forfattaren eg òg. Har ikkje kome så langt, men verker veldig lovande. 🙂

  Lik

 8. Tine 18. mars 2013, kl. 18:20 Reply

  Mange spennende bøker til Påske. Gled deg til Marco-effekten, den likte jeg godt. Jeg kommer til å holde meg til bøkene jeg har fått fra forlag, så det blir ikke bare krim i påsken 🙂

  Lik

 9. Beathesbokhylle 18. mars 2013, kl. 18:53 Reply

  Jussi sine bøker er bare knallbra! Jeg har planer om å lese de to siste i påsken. Skal inn å titte på listen din!

  Lik

 10. Beathesbokhylle 18. mars 2013, kl. 18:54 Reply

  Ja,den gleder jeg meg til! det er nå kjekt med andre bøker også.

  Lik

 11. Bokelskerinnen 18. mars 2013, kl. 21:28 Reply

  Anita: Du trenger absolutt ikke ha lest mange bøker, og det er også veldig velkomment med anbefalinger av bøker som ikke kom ut i går. Om man så bare anbefaler en bok så synes jeg det er topp. Man kan f.eks linke til en anmeldelse av en krimbok man har likt ekstra godt. Trenger ikke lage et eget innlegg.

  Lik

 12. Bokelskerinnen 18. mars 2013, kl. 21:29 Reply

  Veldig fin og variert liste. Flynn blir nok den store krimvinneren denne våren. Ser at mange anbefaler henne, og det forstår jeg utrolig godt. Helbrederen skal jeg også leste etter hvert, den gleder jeg meg ordentlig til. Også et pluss at boken ikke er så tykk!

  Lik

 13. aariho 18. mars 2013, kl. 21:43 Reply

  Så flotte tips! Har lest bare Flink pike (og blogget om den), men kommer nok til å lese et par andre med tida.Jeg holder på å lage meg en liste over de jeg TROR jeg rekker over i påsken.Legger dfen ut litt senere, når jeg har fått oversikten.

  Lik

 14. Beathesbokhylle 18. mars 2013, kl. 21:45 Reply

  Ja,det kan virke sånn, jeg likte Flink pike mens Åpne sår kom midt på treet hos meg, snart står mørke rom for tur, er spent på den. Helbrederen gleder jeg meg til også.

  Lik

 15. Anita Ness 19. mars 2013, kl. 00:01 Reply

  Takk Elin, ja da da skal jeg gjøre det i morgen.:) Jeg skrev et innlegg over krimbøker jeg kanskje skulle lese i mars, men jeg kan jo egentlig ikke anbefale dem alle, når jeg ikke har lest dem enda, men noen har jeg da lest- og et par gleder jeg meg veldig til å lese som Helbrederen, Collinisaken, Smertens aveny og Gode naboer. De har jeg forventinger til.:)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: