Boken på vent: Den største straffen

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

I dag falt valget på en bok jeg fikk tilsendt fra forlaget for over et år siden  og som jeg såvidt har begynt på men som av en eller annen grunn ble lagt til side i bokhyllen og siden glemt. Denne skal frem i lyset igjen ganske snart for det synes jeg at den fortjener. Jeg likte coveret godt også og det var litt av grunnen for at jeg la merke til boken.


Omtale fra forlaget
Alyshia D’Cruz lever et perfekt liv. Hun er 25 år gammel, blendende vakker og datteren til en av Indias rikeste menn, mangemilliardæren Francisco D’Cruz, og den britiske forleggeren Isabel Marks. Så blir hun bortført.Francisco D’Cruz insisterer på at forhandlingene med gisseltakerne, representert ved den mystiske Jordan, skal ledes av Charles Boxer, tidligere militær og mordetterforsker, nå privat ekspert på gisseltakere og bortføringer. Dersom politiet blir blandet inn, betyr det den sikre død for Alyshia. Men saken er for stor, og snart er The Metropolitan Police hemmelig involvert.Med «Den største straffen» har Robert Wilson skrevet en stor spenningsroman. Plottet er stramt og ulidelig spennende, og med overlegen psykologisk innsikt skaper han karakterer vi tror på og identifiserer oss med.


Er det noen av dere som har lest denne, i så fall vil jeg gjerne vite hva dere synes? document.write(»);Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

21 kommentarer om “Boken på vent: Den største straffen

 1. Hehe, i dag har vi samme forfatter i boken på vent. Kult. 🙂 Tenkte lenge før jeg skulle velge bok i dag så dro jeg denne frem etter middagen. Som du også skriver;den fortjener det.:)
  Ha en fin natt og dag.:)

  Liker

 2. He he … Både du og Artemisias Verden kjører Robert Wilson i dag. Sammensvergelse eller? Minner mistenkelig om kartellvirksomhet, spør du meg ;-D Sikkert bra bøker. Har ikke lest Wilson selv.

  Liker

 3. Denne leste jeg tidligere i år. Jeg ga den en 4`er, men har ikke skrevet om den. Husker den nesten ikke heller, så kanskje det sier litt? Håper du koser deg med den 🙂

  Liker

 4. Denne boka har jeg ikke lest, men andre av samme forfatter. Husker han skrev veldig spennende 🙂
  Ønsker deg en fin boken-på-vent-tirsdag 🙂
  Pia

  Liker

 5. Jeg har nettopp fått hjem Robert Nilson og håper det er noe jeg skal få lest snart. Men jeg har en utrolig høy stabel med krim på soverommet og nye bøker må nødvendigvis havne nederst 🙂
  Ha en riktig fin dag, Beathe!

  Liker

 6. Denne har jeg jo også urørt i bokhyllen min:) Ikke dumt at du minner meg på den:) Kommer nok ikke til å bli lest med det første, men skal huske på den sånn etterhvert:) Bloggen din er forresten blitt virkelig fin!:) Ønsker deg en flott dag Beathe!:) Klæm!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.