Smakebit på Søndag: Mysteriet

Det har blitt søndag igjen og dermed er jeg og mange andre klar for en runde med boktips i En smakebit på Søndag som er et ukentlig konsept fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten. Et helt unikt konsept som går ut på å dele en linje eller flere fra boken du holder på å lese i og på den måten få tips til nye bøker og man får besøkt blogger en kanskje ikke hadde oppdaget ellers.
Jeg leser i flere bøker som vanlig, i går begynte jeg såvidt på Blacklands og jeg har såvidt begynt på min aller første lydbok,Katakombens hemmelighet av Tom Egeland. Men der er en bok jeg leser på nettbrettet jeg skal dele noen linjer med dere fra i dag, nemlig Mysteriet av Vidar H Andersen.

Else Svendsen er utstøtt og mobbet og har beste karakter i alle fag. Hun får livet snudd på hodet da hennes fosterforeldre dør. Alene lærer hun seg det meste om Internett og hvordan hun skal utnytte det på listig vis. Her finner hun snart spor av hackeraktivitet til Jens Ås, datageni. Hun forelsker seg i ham og blir dratt inn i hans psykologiske spill. Else blir dømt for drapet på hans mor. Hun vil ha hevn over Jens, som har arvet millioner etter sin mor. Lederen for Politiets Kvalitetsavdeling, Jonas Wang, åpner Elses sak på nytt. Han finner spor som støtter Elses uskyld. Else rømmer og Jonas og avdelingen hans følger sporene etter henne og Jens. Når sannheten om mysteriet Else kommer fra uventet hold, får han sjokk.

Har ikke kommet så veldig langt ennå så smakebiten er hentet fra prologen

Ser frem til å komme skikkelig i gang med denne for plottet virker veldig bra!

Her blir det skirenn og rydding av boden i dag, men det blir selvfølgelig tid til bloggrunder for å få med meg andres smakebiter.

HA EN FIN SØNDAG!

36 kommentarer om “Smakebit på Søndag: Mysteriet

 1. Ungdomsbok? Høres svært spennende ut. Takk for tips og smakebit. Dagen program: Skirenn i TV, tur ut i nydelig vær, og kanskje gjøre ferdig et akrylbilde jeg har begynt på.Nyt dagen!

  Liker

 2. Rydde boden ja, jeg foreslo akkurat det for min kjære. Denne boken høres spennende ut. Mer fra smakebiten enn fra bakpå boken, men sånn er det av og til.
  Jeg skal rydde i bokhyllene mine i dag, og donere en banankasse full med bøker til Fretex 🙂

  Liker

 3. Oi-Oi!!! Psykopater, datahacking, drap og bedrag; høres voldsomt ut, spør du meg, men det blir spennende å lese hva du synes når du er ferdig!
  Vi satser på at marginene er på vår og de norske skiløpernes side i dag ;o)

  Liker

 4. Spennende ingredienser i denne så jeg er veldig spent. Hun polske ble for sterk i dag men satser på at noen av de norske guttene kan gjøre noe og så blir det kjekt å få med seg stafettene i skiskyting!

  Liker

 5. Det hørtes ut som en spennende bok, jeg må notere meg den og så håper jeg du forteller hva du synes når du er ferdig 🙂
  Ha en riktig fin søndag, Beathe!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.