Mitt TemaTips #5: EN SEKSER PÅ TERNINGEN

For en tid tilbake startet Bokbloggeir opp med et artig konsept som har fått navnet «Mitt temaTips».
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale hvor du forteller om en bok du synes passer til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av.
Likte veldig godt dette konseptet for det er en utmerket måte å få nye boktips på og få litt fokus på «bortgjemte» omtaler.

Ukens tema er «EN SEKSER PÅ TERNINGEN» og det passer bra siden det er den sjette gangen det blir arrangert TemaTips. Nå er jeg en av dem som bruker terningkast,dette er noe slett ikke alle gjør,selv har jeg prøvd å venne meg av med det men slett ikke enkelt når en først har begynt.Men ok. Ukens tema var piece of cake, jeg har trillet terningen en del ganger og en del av bøkene jeg har lest har fått full pott fordi de har fortjent det naturlig nok.

Siden vi er i krimmens tegn denne måneden og ikke minst at påsken står snart for døren så har jeg valgt meg ut fjorårets påskekrim, det er tre bøker skrevet av Birger Baug som jeg gav full pott til alle sammen.


Bokomtale Straff   Bokomtale  Paradis tapt     Bokomtale Død sjel


Det skal visst komme to bøker til i denne serien og jeg må si at jeg gleder meg veldig, har noen av dere lest disse?

For å være med på «Mitt TemaTips» eller å se på andre bidrag til dette konseptet så kan du gå inn her.18 kommentarer om “Mitt TemaTips #5: EN SEKSER PÅ TERNINGEN

 1. Nei, har ikke lest dem. Blir alltid litt «overrasket» når det finnes krim forfattere der ute som jeg ikke har hørt om. Takk for supert påskekrimtips!

  Liker

 2. Disse tror jeg at jeg leste på grunn av deg. (Når jeg klikker meg inn på Straff, ser jeg at jeg til og med har skrevet det 🙂 Det var et godt valg! Jeg likte dem virkelig godt, men kanskje bedre og bedre, det vil si at forfatteren ble bedre og bedre for hver bok.
  Ha en riktig fin dag Beathe!

  Liker

 3. Jeg likte alle bøkene veldig godt,forfatteren utviklet seg nok utover i bøkene, men disse bøkene «traff» meg bare, av og til er det slik. Kjekt å komme med boktips som faller i smak. En fin dag til deg også, Astrid Terese:-)

  Liker

 4. Eg har akkurat byrja å lese litt krim i anledning påske og mars, men eg har så mykje på lista at eg dessverre ikkje får lese nokon av desse bøkene endå…

  Liker

 5. Ikke lest noe av forfatteren. La merke til at sideantallet økte, men at det kommenteres at de ble bedre og bedre. Og det er for meg ( som ojer meg over bøker med høyt sidetall) er et kvalitetstegn. Og så likte jeg at du skriver om den første boka at han måtte hjem til «vanlig» tid. Realisme er fint, det liker jeg. Skal huske denne forfatteren. Ha en fortsatt fin uke.

  Liker

 6. Eg har lest den siste, Død sjel, – og den var heilt grei, men ikkje meir, – etter mi meining. Bøker opplevast ulikt for ulike personar. Slik er boklivet.

  Straff og Paradis tapt ligg på vent og vert kanskje påskelesing for meg. Takk for påminning 🙂

  Liker

 7. Tusen takk for det, jeg ble fort sugd inn i historien så jeg glemte helt sideantallet underveis. Er enig at det kan virke litt «skremmende» med mange sider. En fortsatt fin uke til deg også!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.