Boken på vent:Skyggejakten

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.


I dag fant jeg frem en bok av Jørgen Jæger som jeg lenge har sett frem til å lese og som jeg er rimelig spent på. Boken jeg snakker om er Skyggejakten og er den første krim romanen til forfatteren og den første om lensmannen Ole Vik.


Mange er misunnelige på den formuen som skraphandler Ingolf Holgersen har bygd opp gjennom et langt liv. De vet imidlertid ikke at han har diagnosen schizofren-paranoid, og at han i perioder tror at han blir forfulgt av alt og alle. Når Holgersen ringer sønnen Cato og forteller at en person har skutt etter ham, tror Cato at faren er syk igjen. Da det skjer en grusom katastrofe, går lensmann Ole Vik grundig til verks. Han finner ingen spor etter den mystiske angriperen, men så dukker det et uvanlig spor opp. Dette er den første romanen om Ole Vik.

Jeg må nesten nevne de andre bøkene i serien for jeg har de fleste av dem liggende på vent og her er rekkefølgen på bøkene

 1. Skyggejakten
 2. Kameleonene
 3. Dødssymfoni
 4. Blodskrift
 5. Karma
 6. Stemmen

Er det noen av dere som har lest noen av bøkene til Jørgen Jæger?

document.write(»);Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

13 kommentarer om “Boken på vent:Skyggejakten

 1. Jørgen Jæger er fenomenal. Tror ikke jeg har lest den aller første boken i serien, så kanskje jeg skal gjøre det. Flott rekkefølge!
  Håper du får en fin tirsdag! Nå pakker vi sekken og skal bestige Bergens høyeste fjell 🙂

  Liker

 2. Jeg har stemmen hjemme på nattbordet. Hvis jeg liker den skal jeg ta dem i rett rekkefølge. (Det ligger altfor mange bøker på nattbordet mitt akkurat nå til at jeg kan lese dem i rekkefølge nå :-))
  Ha en fin dag Beathe!

  Liker

 3. Dette er en forfatter jeg ikke har stifta bekjentskap med enda, men jeg har jo fått med meg at andre er begeistra… Jeg sier som ved tidligere anledninger; plutselig en dag ;o)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s