EN VALENTINSGAVE TIL DEG!

VALENTINES DAY-GIVEAWAY !

I anledning alle hjertes dag så holder jeg en liten gi-bort her på bloggen min i dag, er ikke det kos?
Du kan vinne et eksemplar av «Reisen til Bella Coola» av debutanten Kari Nygaard.

Boken er sponset av Ascehoug på den måten at jeg fikk tilsendt to eksemplarer og det trenger jeg ikke.

Det eneste du trenger å gjøre er å gi beskjed i kommentarfeltet at du vil være med i trekningen!
Jeg trekker en vinner på fredag kveld og sender den til en heldig vinner rett over helgen!

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

32 thoughts on “EN VALENTINSGAVE TIL DEG!

 1. Hei!!!!!! Jeg prøver igjen jeg vet du. Vil veldig gjerne vinne en bok. Bøker får jeg jo aldri nok av :-)))) Denne boka har jeg forresten ikke hørt om, så da blir det ekstra spennende. Ha en fin valentine-day!!!!!!
  Hilsen fra Ellen

  Lik

 2. God morgen!
  Så rart at jeg ikke har hørt om denne før??
  Utvandrer-roman fra Østerdalen; det er jo der jeg bor!! Spennende nyhet jeg gjerne kunne tenkt meg ;o)
  Nyt dagen i fulle drag- med kraft i frasparkene, spikerfeste feste i motbakkene, suveren glid i nedoverbakkene og kontroll på nervene på standplass!!

  Lik

 3. Da må du jo være med på trekningen kan skjønne! Hehe….godt å høre at du også lader opp til rennet i ettermiddag og nervene på standplass er ikke alltid like enkelt;-) Ha en fin valentins dag,Berit

  Lik

 4. fikk du forresten prøvd phot scape og sånt ?
  eg laget en enkel en nå til deg, litt i samme stil som min, om du har lyst å kikke på den … isåfall trenger eg mail adressen din 😉

  Lik

 5. Hei,er innom hos deg med jevne mellomrom,koselig blogg du har.Jeg vil gjerne være med på trekningen.Ha en fin dag.Hilsen Vigdis (jmag-vaa@online.no)

  Lik

 6. Gibort'er er koselige alltid, spesielt på Valentines-dagen :o) Idag ser det ut for at sambo'n har «glemt meg» – eller kanskje han rett og slett bare stresser litt, vi reiser nemlig på ferie imorgen og han jobber r%vva av seg for å bli ferdig. Ikke alltid kjekt å drive for seg selv.. Krysser fingrene, og ønsker deg en Happy Valentines Beathe 🙂

  Lik

 7. Du skal se han rekker å overraske deg i løpet av dagen;-) Så herlig med ferie,dere må ha riktig god tur og kose dere masse:-) Jeg noterer deg ned på gi-borten. En fin dag til deg også og kos deg med pakkingen

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s