Har du MAMMUT MANIA?

Så er det snart den tiden på året igjen, den som alle bokormer venter på. Det STORE  Mammut salget!!
Den 18 februar braker det løst for å si det mildt, men allerede i dag kan du bla i katalogen, jeg har tatt en titt og funnet frem til noen bøker som jeg kommer til å kjøpe, men også funnet frem noen bøker som jeg gjerne vil tipse andre om. Jeg har linket innlegget mitt til Elins flotte guide- innlegg og har du noen tips fra katalogen som du gjerne vil dele så lag gjerne et innlegg og legg linken igjen inne hos Bokelskerinnen du også.

Romaner:

Sabina Berman: Jenta som dykket inn i jordas indre, les min omtale her.
Maile Chapman: Deres nærvær er ønsket i Suvanto,denne hadde jeg med i et «boken på vent innlegg».
Julia Gregson, De hvite englene
Daphne Kalotay- Russisk vinter
Kyung- Sookk Shin- Ta vare på mamma, les min omtale her.
Marie Ndiaye- Tre sterke kvinner
Sofi Oskanen- Baby Jane
Kader Abdolah- Huset ved moskeen
Jean M. Auel- De hellige hulers land
Elizabeth Noble- Vennskapsprøven
Nils Harals Sødal- Fuglene under himmelen

Krim/Thriller:

Pascal Mercier – Nattog til Lisboa
Tom Bakkeli –Terrorjegerne
Ann Cleeves – Blått lyn
Camilla Grebe- Bitrere enn døden
Deon Meyer- 13 timer
Mons Kallentoft – Vårlik

Ungdom:

Cathleen Falsani- Belieber
Scott Westerfeld- Uglies
Scott Westerfeld- Pretties
Stephenie Meyer- Twilight -sagaen

Min handleliste:

Ingvild H. Rishøi – Historien om fru Berg
David Vann – Legender om et selvmord
Kristina Ohlsson- Tusenfryd
Thomas Enger – Skinndød og Fantomsmerte

Tja, det gjenstår jo å se om jeg klarer å holde meg til de 5 bøkene på handlelisten, for det er flere av de som er nevnt ovenfor jeg også har lyst på og kanskje jeg får noen tips av noen av dere også… bøker som har gått meg hus forbi i denne omgang.

Har du tatt en titt i Mammut-katalogen?

HA EN FIN MANDAG MED ELLER UTEN MAMMUT MANIA!

20 thoughts on “Har du MAMMUT MANIA?

 1. Lenes blogg 11. februar 2013, kl. 10:13 Reply

  Har begynt å titte, men ikke bestemt meg for noe enda.

  Lik

 2. Anette 11. februar 2013, kl. 10:16 Reply

  Ja, gjett om jeg har!! Men jeg har jo lovet meg selv å kutte ned på bokinnkjøpene (haha, det går jo SÅ bra….), så jeg kommer ikke til å bestille bøker på forhånd. Skal heller ta turen bortom og se om det ligger noen overraskende godbiter og venter 🙂

  Lik

 3. Marianne 11. februar 2013, kl. 10:37 Reply

  Har faktisk aldri hatt Mammut-mani, og det sier jeg som hamstret bøker de to foregående ukene på et annet salg.. Mammut-salget frister meg faktisk ikke så mye i år heller (ut av de titlene jeg har sett sålangt). Jeg har altfor mye kjekt i hyllene nå som jeg vil lese – enn sålenge :o)

  Lik

 4. Mari 11. februar 2013, kl. 10:54 Reply

  Flott tipsliste, Beathe 🙂 Historien om Fru Berg kunne jeg godt tenke meg å lese.

  Lik

 5. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 11:01 Reply

  Nei, men jeg ser jo at noen av bøkene har vært enda billigere andre steder også, så der gjelder å titte litt rundt.

  Lik

 6. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 11:02 Reply

  Hihi,prøver å begrense meg jeg også,jeg kommer til å bestille et par bøker så får jeg se.

  Lik

 7. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 11:04 Reply

  Jeg har heller ikke hatt det,det vil si at jeg gikk litt amok i fjor,men jeg ser jo at endel av bøkene har vært og er billigere andre steder så det gjelder å følge med og ikke ta få gitt at det er supersalg dette. Skal i hvert fall få med meg noen novellesamlinger for jeg skal jo lese en del av det nå i år.

  Lik

 8. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 11:05 Reply

  Ja,den skal jeg også ha,så får vi se hva annet det blir..

  Lik

 9. Anita Ness 11. februar 2013, kl. 13:03 Reply

  Jeg ble helt vil da jeg åpnet epostkassen og så alle nyhetsbrevene med Mammutkatalog. Men du og andre har stått opp tidligere enn meg i dag som har firdag.. Nå må jeg inn og lese katalogen før jeg elser flere blogger, så lager jeg min egen blogginnlegg jeg og.. for det tenkte jeg selv om dere kom meg i forkjøpet, haha… . Ellers har jeg lest og ulest en del av bøkene du nevner. Jeg har også masse ulest fra mammutslaget i fjor og forfjor og..så jeg skal holde igjen i år, tror jeg. Ha en fin dag.

  Lik

 10. Tine 11. februar 2013, kl. 13:31 Reply

  I dag har jeg gått opp Stoltzen og da jeg kom ned til byn plukket jeg med meg Mammutmagasinet og avla cafèen i Litteraturhuset et besøk. Nå bare må jeg høre ferdig en lydbok, så skal jeg ta et dypdykk i mammutmagasinet 🙂 Takk for mange fine tips!

  Lik

 11. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 13:50 Reply

  Da ser jeg frem til å lese innlegget ditt senere:-) Har egentlig mer av nok uleste bøker liggende men jeg må ha i hvertfall noen, men jeg også må begrense meg litt. Kos deg med katalogene så snakkes vi senere!

  Lik

 12. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 13:50 Reply

  Flinka!! Kos deg med både katalog og lydbok:-)

  Lik

 13. Bokelskerinnen 11. februar 2013, kl. 14:32 Reply

  Her var det mange fine tips 🙂 Krimbøkene på listen din er gode. Veldig fint at begge Thomas Engers bøker er på mammut når den tredje er i salg nå.

  Lik

 14. Beathesbokhylle 11. februar 2013, kl. 15:59 Reply

  Ja,Enger er jeg veldig spent på og den til kristina Ohlsson like så.

  Lik

 15. Aina 11. februar 2013, kl. 22:18 Reply

  Ja, her er det antydning til mammut-mania 🙂 Skal sjå nærare på nokre av bøkene på lista di, og Huset ved moskeen fortener absolutt ein plass på lista. Fantastisk roman!

  Lik

 16. Beathesbokhylle 12. februar 2013, kl. 06:49 Reply

  Den tror jeg at jeg må ha, har bestilt 2 bøker så foreløpig holder jeg meg i skinnet…spørs om det holder så veldig lenge.

  Lik

 17. Gråbekka`s Blogger 12. februar 2013, kl. 21:52 Reply

  Spennende med Mammut salg!:) Har øyet meg ut noen bøker, men ikke helt bestemt meg hva jeg skal kjøpe ennå, skal dobbel sjekke prisene på nett før jeg går å handler og da tar det jo litt tid å bestem seg også:)Gikk amokk i fjor på salget, men i år skal jeg begrense meg litt:)Thomas Enger sine bøker er jo flotte å ha:) Har lyst å lese bøkene hans:) Kos deg med shoppinga når den tid kommer!:)

  Lik

 18. Kristine T. Davidsen 13. februar 2013, kl. 01:23 Reply

  Jeg har levert inn en solid liste i år. Grunnet alvorlig sykdom og behandling for denne, har jeg rett og slett ikke klart å lese romaner/krim de siste årene pga manglende konsentrasjon. Men nå er den på vei tilbake,så i år unnet jeg meg noen bøker. 🙂

  En barnebok, Den stor Mummiboken. Tantegutten min på 2 år elsker Mummi og har gjort det siden han var 2-3 måneder. Og da må jo tante ha en Mummibok. 🙂
  Ellers ble det litt krim og noen få vanlige romaner. Og noen håndarbeidsbøker. Den ene har jeg hatt lyst på lenge siden den jeg har er en første opplags bok med masse feil i. Nå slipper jeg å dra rundt på flere sider med rettelser i tillegg til selve boken. 🙂

  Håper du får det du ønsker deg fra årets salg!! 🙂

  Lik

 19. Beathesbokhylle 13. februar 2013, kl. 06:56 Reply

  Ja,de kunne jeg tenkt meg også men foreløpig har jeg bare kjøpt 2 bøker på mammut og 1 på lørdag og 1 i går, kjøpte Virus på ebok til bare 49,-kr. Så jeg får se, skal hente bunaden til Victoria hos sydamen i slutten av måneden og det blir 10 000 raske der, så jeg MÅ holde meg i skinnet når det gjelder bøker…ellers må hun gå med bøker på seg på komfen… hihi.. Neida, huff nå er jeg stygg.

  Lik

 20. Beathesbokhylle 13. februar 2013, kl. 07:01 Reply

  Først må jeg få si at det er veldig kjekt å høre at du er på bedringens vei og at konsentrasjonen er på vei tilbake! Og klart du må ha Mummibok da når tantebarnet liker Mummi, skulle bare mangel det:-) Kos deg med årets Mammutsalg du også, jeg må prøve å holde meg litt i skinnet, men noen godbiter kan en saktens unne seg. Ha en super dag:-)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: