Har du MAMMUT MANIA?

Så er det snart den tiden på året igjen, den som alle bokormer venter på. Det STORE  Mammut salget!!
Den 18 februar braker det løst for å si det mildt, men allerede i dag kan du bla i katalogen, jeg har tatt en titt og funnet frem til noen bøker som jeg kommer til å kjøpe, men også funnet frem noen bøker som jeg gjerne vil tipse andre om. Jeg har linket innlegget mitt til Elins flotte guide- innlegg og har du noen tips fra katalogen som du gjerne vil dele så lag gjerne et innlegg og legg linken igjen inne hos Bokelskerinnen du også.

Romaner:

Sabina Berman: Jenta som dykket inn i jordas indre, les min omtale her.
Maile Chapman: Deres nærvær er ønsket i Suvanto,denne hadde jeg med i et «boken på vent innlegg».
Julia Gregson, De hvite englene
Daphne Kalotay- Russisk vinter
Kyung- Sookk Shin- Ta vare på mamma, les min omtale her.
Marie Ndiaye- Tre sterke kvinner
Sofi Oskanen- Baby Jane
Kader Abdolah- Huset ved moskeen
Jean M. Auel- De hellige hulers land
Elizabeth Noble- Vennskapsprøven
Nils Harals Sødal- Fuglene under himmelen

Krim/Thriller:

Pascal Mercier – Nattog til Lisboa
Tom Bakkeli –Terrorjegerne
Ann Cleeves – Blått lyn
Camilla Grebe- Bitrere enn døden
Deon Meyer- 13 timer
Mons Kallentoft – Vårlik

Ungdom:

Cathleen Falsani- Belieber
Scott Westerfeld- Uglies
Scott Westerfeld- Pretties
Stephenie Meyer- Twilight -sagaen

Min handleliste:

Ingvild H. Rishøi – Historien om fru Berg
David Vann – Legender om et selvmord
Kristina Ohlsson- Tusenfryd
Thomas Enger – Skinndød og Fantomsmerte

Tja, det gjenstår jo å se om jeg klarer å holde meg til de 5 bøkene på handlelisten, for det er flere av de som er nevnt ovenfor jeg også har lyst på og kanskje jeg får noen tips av noen av dere også… bøker som har gått meg hus forbi i denne omgang.

Har du tatt en titt i Mammut-katalogen?

HA EN FIN MANDAG MED ELLER UTEN MAMMUT MANIA!

20 kommentarer om “Har du MAMMUT MANIA?

 1. Ja, gjett om jeg har!! Men jeg har jo lovet meg selv å kutte ned på bokinnkjøpene (haha, det går jo SÅ bra….), så jeg kommer ikke til å bestille bøker på forhånd. Skal heller ta turen bortom og se om det ligger noen overraskende godbiter og venter 🙂

  Liker

 2. Har faktisk aldri hatt Mammut-mani, og det sier jeg som hamstret bøker de to foregående ukene på et annet salg.. Mammut-salget frister meg faktisk ikke så mye i år heller (ut av de titlene jeg har sett sålangt). Jeg har altfor mye kjekt i hyllene nå som jeg vil lese – enn sålenge :o)

  Liker

 3. Jeg har heller ikke hatt det,det vil si at jeg gikk litt amok i fjor,men jeg ser jo at endel av bøkene har vært og er billigere andre steder så det gjelder å følge med og ikke ta få gitt at det er supersalg dette. Skal i hvert fall få med meg noen novellesamlinger for jeg skal jo lese en del av det nå i år.

  Liker

 4. Jeg ble helt vil da jeg åpnet epostkassen og så alle nyhetsbrevene med Mammutkatalog. Men du og andre har stått opp tidligere enn meg i dag som har firdag.. Nå må jeg inn og lese katalogen før jeg elser flere blogger, så lager jeg min egen blogginnlegg jeg og.. for det tenkte jeg selv om dere kom meg i forkjøpet, haha… . Ellers har jeg lest og ulest en del av bøkene du nevner. Jeg har også masse ulest fra mammutslaget i fjor og forfjor og..så jeg skal holde igjen i år, tror jeg. Ha en fin dag.

  Liker

 5. I dag har jeg gått opp Stoltzen og da jeg kom ned til byn plukket jeg med meg Mammutmagasinet og avla cafèen i Litteraturhuset et besøk. Nå bare må jeg høre ferdig en lydbok, så skal jeg ta et dypdykk i mammutmagasinet 🙂 Takk for mange fine tips!

  Liker

 6. Da ser jeg frem til å lese innlegget ditt senere:-) Har egentlig mer av nok uleste bøker liggende men jeg må ha i hvertfall noen, men jeg også må begrense meg litt. Kos deg med katalogene så snakkes vi senere!

  Liker

 7. Ja, her er det antydning til mammut-mania 🙂 Skal sjå nærare på nokre av bøkene på lista di, og Huset ved moskeen fortener absolutt ein plass på lista. Fantastisk roman!

  Liker

 8. Spennende med Mammut salg!:) Har øyet meg ut noen bøker, men ikke helt bestemt meg hva jeg skal kjøpe ennå, skal dobbel sjekke prisene på nett før jeg går å handler og da tar det jo litt tid å bestem seg også:)Gikk amokk i fjor på salget, men i år skal jeg begrense meg litt:)Thomas Enger sine bøker er jo flotte å ha:) Har lyst å lese bøkene hans:) Kos deg med shoppinga når den tid kommer!:)

  Liker

 9. Jeg har levert inn en solid liste i år. Grunnet alvorlig sykdom og behandling for denne, har jeg rett og slett ikke klart å lese romaner/krim de siste årene pga manglende konsentrasjon. Men nå er den på vei tilbake,så i år unnet jeg meg noen bøker. 🙂

  En barnebok, Den stor Mummiboken. Tantegutten min på 2 år elsker Mummi og har gjort det siden han var 2-3 måneder. Og da må jo tante ha en Mummibok. 🙂
  Ellers ble det litt krim og noen få vanlige romaner. Og noen håndarbeidsbøker. Den ene har jeg hatt lyst på lenge siden den jeg har er en første opplags bok med masse feil i. Nå slipper jeg å dra rundt på flere sider med rettelser i tillegg til selve boken. 🙂

  Håper du får det du ønsker deg fra årets salg!! 🙂

  Liker

 10. Ja,de kunne jeg tenkt meg også men foreløpig har jeg bare kjøpt 2 bøker på mammut og 1 på lørdag og 1 i går, kjøpte Virus på ebok til bare 49,-kr. Så jeg får se, skal hente bunaden til Victoria hos sydamen i slutten av måneden og det blir 10 000 raske der, så jeg MÅ holde meg i skinnet når det gjelder bøker…ellers må hun gå med bøker på seg på komfen… hihi.. Neida, huff nå er jeg stygg.

  Liker

 11. Først må jeg få si at det er veldig kjekt å høre at du er på bedringens vei og at konsentrasjonen er på vei tilbake! Og klart du må ha Mummibok da når tantebarnet liker Mummi, skulle bare mangel det:-) Kos deg med årets Mammutsalg du også, jeg må prøve å holde meg litt i skinnet, men noen godbiter kan en saktens unne seg. Ha en super dag:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.