Bokfrokost # 1/2013

God morgen!

Har en liten stund for meg selv før de håpefulle 3 står opp og hva er da bedre enn å ha en liten lesestund?
Dette er min frokost i dag:

Te – rundstykker – boken Helbredelsen (og notatboken som alltid må være med)og så skal jeg til å starte på Magellans kors på nettbrettet….

og etterpå bærer det på butikken en liten tur for jeg har 3 hentelapper på posten som bare «må» hentes, så blir det å benke seg foran skjermen og se på  VM i skiskyting!
I kveld blir det filmkveld med hele familien og da står «Taken 1 & 2» på filmmenyen, meg og Patrick har sett de men ikke Victoria & Joachim. Jeg synes de er bra så jeg gleder meg!

HA EN FIN LØRDAG MED ELLER UTEN BØKER & SKI!


13 kommentarer om “Bokfrokost # 1/2013

 1. Heldige du som har matlyst. Jeg har ikke hatt matlyst på to måneder:/

  Har sett Taken, men ikke oppfølgeren. Kommer til å få den med meg for den første var skikkelig rå:) Er så glad for at Liam Neeson ikke er pensjonist ennå:) Han passer så godt i slike filmer.

  God helg:)

  Liker

 2. Huff,det hørtes ikke bra ut:( får håpe at det ordner seg. Før hadde jeg ikke helt sansen for Neeson men det har jeg absolutt fått nå og JA han passer ypperlig til disse filmene her. Jeg synes den andre filmen var minst like god som den første.
  God helg til den også!

  Liker

 3. En må benytte de små øyeblikkene hvor huset hviler i stillhet. Håper du koste deg. Jeg leser Frihet og fangenskap, men irriterer meg grønn over at hun ikke forteller hvorfor hun ikke kan si ja til Seth… Jeg tror jeg liker sånn kostymedrama bedre på film, dette ble nesten litt for tåpelig. Nå som kusinen har giftet seg, kan hun vel innrømme hvorfor hun sa ja til greven. Ja, ja jeg leser ufortrødent videre. Ha en flott lørdag 🙂

  Liker

 4. Så dumt den ikke falt helt i smak hos deg,husker jeg storkoste meg med den boken. Nå husker jeg ikke i detaljer alt boken for det er nesten 1 år siden jeg leste den men mener det var en grunn for at hun ikke kunne gjøre det… vel uansett, ha en fin lørdag:-)

  Liker

 5. TRavelt-travelt!
  Jeg har ikke mindre enn fire bøker på gang- og håper EKSPONERINGSTERAPI er det som skal til for å få leselysta på stigende kurs ;o)
  Og innimellom; VM, rive kjøkken, male tak, VM, vente på snekker´n (jepp, det er lørdag, men han er av dem som jobber hver eneste dag, hele året…), lufter hunder, VM, bære ved, VM…
  Skjønner ikke at folk har tid til å jobbe, jeg???
  Ha ei super-strålende helg, med gull og overraskelser i bøtter og spann!

  Liker

 6. Det så ut som en hyggelig frokost stund, Beathe 🙂 Jeg fikk sett guttene gå skiskyting i dag, men ikke jentene dessverre. Sport på tv er gøy!

  Kos deg med filmkveld. Jeg har ikke sett Taken-filmene, men skjønner jo nå at det er filmer vi bør få med oss.

  Liker

 7. Oi,høres ut som du har hatt en mild sagt travel dag ja.Men jeg tenker det blir fint når det blir ferdig, selv skulle jeg tatt badet men kvir meg litt for å sette i gang. Det ble to gull og en sølv i dag og det må vi være fornøyd med! Selv er jeg ikke i jobb og forstår ikke at jeg fikk tid til alt før! En fin kveld til deg Berit.

  Liker

 8. Det var det definitivt,Mari:-) Fikk sett guttene og litt av løpet til jentene, men jeg måtte begynne på pizzaen så den er klar til filmkvelden. Jeg likte i hvertfall de filmene så liker du spenning og action så er dette filmene for deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.