Boken på vent:Sankta Psyko

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.


Dagens utvalgte bok kom ut i fjor og jeg kunne ikke vente til boken skulle dumpe opp i postkassen min fra forlaget, trippet rundt som et barn på selveste julekvelden, men hva trippet jeg for? Rive opp esken, lukte på boken for så å sette den i hyllen og ta den frem 1 år etterpå, like ulest som når den kom ut av esken? Denne boken er bare en av mange og jeg er nok bare en av mange bokelskere som har det akkurat som dette,så alene er jeg absolutt ikke!Men dette er liten trøst for en stakkars sankta psyko som higer etter å bli lest. Men snart, kjære deg, snart….Omtale fra bokdatabasen

Jan Hauger er førskolelærer og får jobb i Glenna barnehage i byen Valla. Barnehagen ligger vegg i vegg med et sikkerhetsgradert psykiatrisk sykehus for voldsforbrytere, kalt Sankta Psyko, og Glenna er et tilbud for pasientenes barn. Jan er dyktig i jobben, men han har ikke avslørt for noen hva som skjedde for ni år siden da en gutt forsvant fra barnehagen Jan jobbet ved, eller at sangerinnen han har vært betatt av siden tenårene er pasient ved sykehuset.


Dette er en psykologisk thriller som jeg ser frem til å få begynne på, så etter at jeg har lest  Jussi sin Journal 64 så skal denne børstes støv av. Noen som har lest denne? 
 Er veldig spent på denne og de andre bøkene til forfatteren for jeg har aldri lest noe av forfatteren før,men skal i gang med Bølgerytteren som er en samling med 15 ulike fortellinger og den er månedens novellesamling hos meg.

document.write(»);Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

24 kommentarer om “Boken på vent:Sankta Psyko

 1. Denne ønsker jeg å lese også Beathe, jeg sikler rett som det er over pocketutgaven i butikkene, men holder igjen, siden jeg har så mange uleste hjemme—- Når jeg har lest en del av dem så skal jeg kjøpe denne.:)

  Ha en fin dag.:)

  Liker

 2. He-he… Du beskriver en bokbloggers hverdag, Beathe. Å glede seg vilt til en bok, som så blir satt på vent i en uendelighet. Har det slik med «Vindens navn». Sankta Psyko har jeg ikke hørt om før, men forfatteren er jo kjent. Ser fram til å¨lese din omtale når den kommer.

  Liker

 3. Huff, ja. Det har visst vært sånn her hjemme og 🙂
  Den ser virkelig spennende ut, så jeg ser frem til du skal fortelle resten av oss om den 🙂
  Ha en fin dag!

  Liker

 4. Huff, ja. Det var en kjent situasjon 🙂
  Jeg har noen bøker stående i lesehyllen som jeg egentlig har en svært dårlig samvittighet overfor. Jeg fikk dem hjem og gledet meg til å begynne, men nå står de da der. Jeg har trodd det hadde noe med det å være en impulsiv leser å gjøre, så det er godt at andre har det som meg 🙂
  Ha en fin dag!

  Liker

 5. den boka hadde ikke fått samlet støv lenge i mi bokhylle 🙂 Jeg skal forhåpetligvis lese Skumringstimen av samme forfatter, og gleder meg til det!
  Ha en glad dag!
  Pia

  Liker

 6. Tror det er flere som har det akkurat sånn. Merker at jeg «stresser» litt innimellom for jeg har lyst å lese så mange bøker på en gang og har store problemer med å velge, et luksus problem,ja vel, men likefullt et problem. En fin dag til deg også, og god tur!

  Liker

 7. Er litt usikker på om jeg har lyst til å lese denne, men vet i allefall at den står på vent i hylla til søsteren min, hun kjøpte den nemlig i går 😉 Klem fra Anette 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.