Januar – En oppsummering

Et nytt bok år er godt i gang og snart har vi lagt Januar bak oss. Det er på tide å gjøre opp den litterære statusen for årets første måned. Har kommet godt i gang med noen av årets utfordringer mens andre har jeg ikke kommet helt i gang med enda. Slik så januar ut for min del.

BØKER LEST

Når det gjelder leste bøker denne måneden så er jeg kjempefornøyd med egen innsats og jeg har fått lest 13 bøker. Av disse så har jeg lest 2 ebøker, jeg tør å påstå at bok året 2013 har startet riktig så bra!
Her er bøkene jeg har lest i januar

BØKER PÅBEGYNT
Her er en ørliten liste over bøker som jeg har begynt på men ikke fått lest ferdig før kalenderen bikker februar og dermed havner de på listen for neste måned

 • Nord-korea (ebok)
 • Faen ta skjebnen
BØKER OMTALT

Det nye året har startet bra og jeg har fått skrevet omtale på alle bøkene jeg har lest, ja du leste riktig,det mangler imidlertid to stykker som jeg ikke har fått lagt ut ennå for det har  ikke vært  «ledige» dager til det, men de kommer på løpende bånd,begge to;-) *Klapper meg selv på skulderen*
BØKER OMTALT ( LEST I 2012 )
Har kommet godt  i gang med omtalene mine fra de bøkene jeg leste i fjor og som jeg ikke har fått skrevet omtale på ennå.JA, jeg maser om de fremdeles! Har  fått gjort et kraftig innhugg i stabelen og skrevet 1 omtale!
BØKER KJØPT
Her hadde jeg helst sett at jeg hadde kunne begrense meg litt, for det har tatt litt av nå på begynnelsen av året. Nå er ingen bøker(med unntak av en) kjøpt til full pris bare så det er sagt og jeg endte opp i 13 nye bøker. En liten «trøst» er at jeg ikke har kjøpt flere bøker enn det jeg har lest  og det er da noe,viktig å fokusere på det som er positivt. Her er bøkene jeg har kjøpt

 • Sofies verden av Jostein Gaarder( ebok )
 • Ordinary Magic
 • En nåde
 • Kafka på stranden
 • Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant
 • Sjelevandreren
 • En stjerne i natten
 • Landsbyens blod
 • Venstre hånd over høyre skulder
 • Solstorm
 • Spilt blod
 • Svart sti
 • Kunsten å høre hjerteslag
KORT OPPSUMMERT

Jeg er veldig fornøyd med måneden som har gått, jeg har fått lest og skrevet veldig mye. Må si at jeg har blitt litt «små-hektet» på ebøker etter å ha lest 2 stykker denne måneden, men det slår ikke det å holde boken fysisk i hånden bare så det er sagt. Kunne nok ha vært litt flinkere med bokkjøpene, for jeg har et lite hav av bøker som bare venter på å bli lest. Alt i alt så er jeg kjempefornøyd, jeg har storkost meg og det er det viktigste.

SER FREMOVER MOT FEBRUAR

 Da er det å se fremover mot en ny måned med mye godt lesestoff! Her hjemme avrundes Januar med å feire min eldste sønn,Patrick, som fyller 20 år i dag og dermed er det duket for god middag og kake selv om jeg egentlig går på lavkarbo for tiden! Februar blir en spennende måned, i hvert fall for min datter som skal på et rollespill som heter «På flukt» i forbindelse med humanistisk konfirmasjon og de skal være «flyktninger» i ett døgn, dette skal være med på å øke toleranse og  forståelse for folk som er på flukt.  Det er røde kors som står bak rollespillet. Spennende! Jeg skal naturlig nok fortsette trenden fra januar og få lese mange gode bøker også i den kommende måneden.
ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN RIKTIG BOK-MÅNED I FEBRUAR!

14 thoughts on “Januar – En oppsummering

 1. bokbloggeir.com 31. januar 2013, kl. 10:49 Reply

  Hei Beathe. Du har altså lest over dobbelt så mye som meg i januar, og det i måned der jeg stort sett har hatt en bok limt til hendene hver eneste kveld … Hmmmm…. Stikk gjerne innom bloggen min og se på min litt uvanlige oppsummering 😉

  Lik

 2. Anita Ness 31. januar 2013, kl. 12:53 Reply

  Du har slått meg med 3 bøker i januar, Beathe..hehe;) Bra oppsummering. Vi leser en del av de samme bøkene ser jeg. Kanskje bokblogging er smittsomt..;) Jeg sliter imidlertid med noe av det samme som deg-å begrense Bokkjøp! Men også jeg har kjøpt mest på tilbud,eller pocket til 139,-.

  Min oppsummering finnes på bloggen min!

  Ha en fin dag!

  Lik

 3. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 16:11 Reply

  Innlegget ditt var fantastisk bra! Jeg er hjemme om dagene og da har jeg tid til å lese en del når barna er på skolen.Men ofte blir det bare litt om kveldene det blir lest her også.

  Lik

 4. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 16:15 Reply

  JIPPI!!! Hehe…men 10 bøker er veldig bra det!Ja,kan tenkes at det er litt smittsomt til tider:-) Å begrense bokkjøp er slettens ikke lett altså, og så mange boktips vi får hele tiden så er det ikke enkelt å styre helt unna. En fin ettermiddag til deg!

  Lik

 5. siljeblomst 31. januar 2013, kl. 17:07 Reply

  Bra lest 😀

  Lik

 6. Ann Kristin 31. januar 2013, kl. 17:56 Reply

  Imponerende med 13 bøker lest! Håper du bok-koser deg like mye i februar. 🙂

  Lik

 7. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 18:08 Reply

  Ble ikke så verst:-)

  Lik

 8. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 18:08 Reply

  Takker for det og JA, det har jeg store planer om!

  Lik

 9. Anette 31. januar 2013, kl. 18:08 Reply

  Fantastisk flott oppsummering!! 13 bøker – helt utrolig 🙂 Gleder meg virkelig til å se hvilke bøker du frister med i februar 🙂

  Lik

 10. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 18:18 Reply

  Tusen takk for det, Anette:-) Føler at det ikke alltid like lett å velge ut hva en skal lese for det er så mye en har lyst til å lese med det samme, det er jo et luksusproblem men likevel så er det vanskelig. Ha en super kveld:-))

  Lik

 11. Berit 31. januar 2013, kl. 18:42 Reply

  Jeg bøyer meg i støvet! Og tar av meg hatten, bare sånn for sikkerhets skyld ;o)
  Ha en fabelaktig februar!

  Lik

 12. Lenes blogg 31. januar 2013, kl. 21:14 Reply

  Så mye du har fått lest. Jeg har begynt på bok nr 4, men har det litt hektisk om dagen. Har opplæring av 2 studenter i tillegg så da blir det litt andre ting jeg må prioritere. Jeg har og lest Agnes i sengen denne måneden.

  Lik

 13. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 21:31 Reply

  Tusen takk for det,Berit:-)En riktig fin helg til deg!

  Lik

 14. Beathesbokhylle 31. januar 2013, kl. 21:33 Reply

  Jeg har litt tid å prioritere det akkurat nå og da benytter jeg sjansen. I en travel hverdag så sier det se selv at man ikke får tid til å lese så mye som man kanskje skulle ønske! En fin kveld til deg,Lene:-)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: