2013 Ebook Challenge

I got a Samsung Galaxy tab 2 yesterday, a christmas gift from my children! By Anette I found an ebook challenge for 2013 hosted by Workadayreads.com. You can choose from different levels and It goes like this

Levels:
 1. Floppy disk – 5 ebooks
 2. CD – 10 ebooks
 3. DVD – 25 ebooks
 4. Memory stick – 50 ebooks
 5. Hard drive – 75 ebooks
 6. Server – 100 ebooks
 7. Human brain – 150 ebooks
My goal is to read 5 ebooks in the next year.

Jeg ønsket meg lesebrett og fikk en Samsung Galaxy tab 2 og gjett om jeg ble kjempeglad,en kjempefin gave fra mine kjære barn!
Jeg hiver meg liksågodt på en utfordring som går ut på å lese et visst antall e-bøker i løpet av neste år og jeg går for det laveste nivået.
Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

16 thoughts on “2013 Ebook Challenge

 1. Grattis.. 🙂 Håper du er fornøyd med den..
  Har selv en Samsung Galaxy og kjempe fornøyd, så vil tro 2èren er like bra.. 🙂

  Kommer nok også til og joine denne challengen i år igjen.. Men må nok satse på CD eller DVD nivå i år 😛 Har så sykt mange ebøker 🙂

  Lik

 2. Hurra, så gøy!! Gleder meg til å følge med på hva du leser og kanskje få noen tips 😉 Og at vi klarer utfordringen er jeg overbevist om!! Fortsatt gledelig jul til deg og dine ❤

  Lik

 3. JA!! Er kjempefornøyd med den:-))Jeg går for den laveste for foreløpig har jeg ikke så veldig mange ebøker helt enda, men jeg kommer nok til å kjøpe etterhvert. Ønsker deg en fortsatt fin juleferie:-)

  Lik

 4. Tusen takk for de ogJA!! Fikk sjokk når jeg åpnet pakken og så var som var inni og dette har de betalt med egne penger altså!Jeg må ha vært en snill mor i året som har gått! 5 og 10 bøker klarer vi fint,Anette:-) En fortsatt gledelig jul til deg og dine også<3. Juleklem

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s