Tusen takk Elida!

I forrige uke var jeg så heldig å vinne i advendtskalenderen til Elida og i dag kom premien i posten!

Boken Anna Karenina og en kjempeflott bokmerke pent innpakket i julepapir som jeg rev og som et barn på julekvelden. Gleder meg til å begynne å lese denne og det er noen timers lesing her tenker jeg. Tusen takk til Elida for denne flotte gaven!

14 kommentarer om “Tusen takk Elida!

 1. Takk for det,Marianne:-)Ja,hihi….da vet du at du er i Rogaland om dagene,hører dere snør helt inne der nede!Godt dere har mange bøker og kose dere med. Denne gleder jeg meg veldig til!!

  Liker

 2. Gratulerer, så morsomt! Jeg har akkurat begunt å høre denne som lydbok; liker den kjempegodt allerede- og er faktisk litt glad for den lydbok-muligheten, for jeg tviler på om jeg hadde klart å manne meg opp til å gå løs på ei så omfattende bok.. Jeg har ikke all verdens tålmodighet, men nå hører jeg på samtidig som jeg holder på med andre (veldig enkle) ting; perfekt!

  Liker

 3. Gratulerer med fin bok. Du har en stor jobb foran deg. Tolstoj lar oss ikke slappe av mens vi leser eller ser filmene hans. Han krever ikke bare full oppmerksomhet, men også at vi kanskje leser bøkene hans på nytt etter som vi eldes og modnes. Jeg leste Karenina som ung voksen for en haug med år siden, men hadde en helt annen opplevelse da jeg leste den på nytt 20 år seinere. De siste par årene har jeg sett 2 ulike filminnspillinger, men liker best den gamle med Claire Bloom og Sean Connery. Tror den er mest i Tolstojs tidsånd.
  I sommer så jeg også en god gammel filminnspilling av «Krig og Fred» Det er liksom umulig å komme utenom den når man først har lest Anna Karenina, men den er en enda større murstein, og jeg har ikke orket å lese den på nytt selv om jeg har veldig lyst. Kos deg!
  Bokklem fra Ellen 🙂

  Liker

 4. Åh så heldig! Klassikere må leses! Den er nok tung den boka der, som mange over sier, men den er også garantert GOD. En så omtalt, lest og referert bok kan ikke være noe annet. Jeg har Krig og Fred i hyllen, i hele tre bøker.

  Liker

Kommentarer er stengt.