Hverdagskos(10) med akvarellmaleri

Nei,det er ikke meg som har begynt å male enda jeg har en superflink onkel som er kunstmaler og flere  i slekten som tryller frem de fineste malerier.Jeg har ikke talent for det i det hele tatt og derfor var gleden stor når jeg var en av de heldige vinnerne når Åslaug hadde en giveaway på bloggen sin med bok og palett. I går kom nemlig et flott maleri innrammet i sølv hjem til meg, tusen takk for den kjempefine gaven Åslaug!

Men nå er det frokost på gang og på menyen er det rundstykker med sursild & te. Etterpå blir det lesing på høyt plan, jeg har nemlig tenkt å ta meg en liten «fridag» for å få lese litt! Håper jeg får tid for minstemann er hjemme med feber og i ettermiddag blir det juleavslutning med klassen til Victoria.

Ha en super onsdag i desember og NYT førjulsdagene og ikke bare stress, that`s Beathe`s order!

15 kommentarer om “Hverdagskos(10) med akvarellmaleri

 1. Tusen takk for det:-) Jeg fikk lest ferdig den ene boken så det er noe, minstemann er bedre og forhåpentligvis klar for skolen igjen i morgen og juleavslutningen ble vellykket med underholdning,utlodding og masse god mat! Nå er jeg klar for farmen før det blir natta..

  Liker

 2. Fint at du likte bildet. Nå er jeg hjemme igjen, etter PC-fri uke på hytta. (Der var det mellom 16 og 20 kuldegrader, men herlig!) Nå koser jeg meg med adventspyntet stue. Skal bake litt i dag og lytte til julemusikk. Og kanskje lese litt.

  Liker

 3. Så fin oppsats eller hva det heter.. Den pynte brette ditt 🙂 Likte den 😀
  Fint bilde også..

  Btw.. vet ikke om du så twitten min. Du vant på bloggen min. Så om du sender meg en mail på line_boegh@hotmail.com
  Om jeg ikke hører fra deg før 12.12 Må jeg nesten trekke en ny vinner.. Da jeg vil ha den sendt før jul 😉 Du vet en liten ekstra julegave..
  Håper og høre fra deg 😀

  Mvh. Line

  Liker

Kommentarer er stengt.