Desember & lesing!

Vi er godt i gang med desember og når det gjelder utfordringene mine dette året så er jeg på god vei til ikke klare noen av dem og det skal jeg ikke ha noe av. Derfor har jeg bestemt meg for å motivere alt jeg har av leselyst denne måneden for å klare målet om å lese 100 bøker dette året.
Jeg har 14 bøker som jeg må lese men jeg har begynt på 4 av dem og derfor så er ikke målet så veldig langt unna og jeg liker ikke å bli slått på målstreken heller. For å klare dette så er det jo viktig at jeg vet hva jeg skal lese, derfor fant jeg frem noen bøker i går som jeg har planer om å lese denne måneden.
 1. Flaskepost fra P – Påbegynt
 2. Mammas svik – Påbegynt
 3. Stryk meg over håret – Påbegynt
 4. Under verden – Påbegynt
 5. Huset du elsket –
 6. Nemi –
 7. Orkanen –
 8. Kvinner før jul – 
 9. Ulvetone –
 10. Inn i elden –
 11. En overflødig kvinne –
 12. Drøm søte drømmer –
 13. Det synger i gresset –
 14. Den rette for meg –
Nå er det ikke helt sikkert at det blir alle disse bøkene, kan være at jeg bytter ut noen  etter hvert, men foreløpig ser listen min slik ut.
HA EN FIN LESEMÅNED I DESEMBER!

24 kommentarer om “Desember & lesing!

 1. Kjøp julegavene på nettet, kjøp ferdige kaker og kos deg med bøkene du!!! (og bokomtaler kan du skrive i januar!!!)
  Ønsker deg en glad adventstid!
  Klem fra Pia

  Liker

 2. Lykke til med de målene! 🙂
  Selv har jeg vanskelig for å finne ledige stunder til lesing nå om dagen… Har lest 75 sider i Doña Maria de siste to ukene… Hahaha, det var dårlig.
  Gleder meg til anmeldelsene dine, Beathe! Ha en fantastisk dag!

  Liker

 3. Leselysten har ikke vært helt på topp,jeg kunne fått tid til å lese mye mer egentlig, Dona Maria gleder jeg meg til å få begynne på men det blir ikke før etter jul en gang. Ha en finfin dag du også,Nina:-)

  Liker

 4. Skulle jeg lest like mange bøker som deg i år måtte jeg lest 24 bøker de siste ukene… Dét går jo absolutt ikke!!!
  Tipper du klarer de fjorten du har satt som mål, men ikke glem at det aller viktigeste er å nyte bøkene!
  Ønsker deg lykke til, og gleder meg til å følge progresjonen ;o)

  Liker

 5. Ojj.. ojj ojj.. Lykke til 🙂
  Har slått fjorårets rekord allerede så kjempe fornøyd:)
  Men håper på og nå 45 fantasy bøker.. Som er Goodreads challengen min. Og der mangler eg visst 2 eller 3.. 🙂 Håper på og klare det.. I fjor var eg ein bok unna målet mitt..
  Og som du sier.. Kjipt og bli slått ved målstreken

  Liker

 6. Tusen takk for det:-) Det er kjempebra det!! og du klarer fint 2-3 bøker på disse ukene. Jeg leste vel nesten 40 bøker i fjor så i år har jeg lest over dobbelt så mye, jeg er fornøyd med det men jeg må jo klare 1 mål i hvert fall!

  Liker

 7. Forsvinner ikke lesegleden når det blir et pes om å lese flest bøker? Det er jo ingen konkurranse dette her 🙂 Kos deg med julen uten å påføre deg selv mer dårlig samvittighet.

  Liker

 8. Ja det var en riktig så solid pakke…jeg er nok en sinke der sammenlignet med deg..men koser meg veldig med de 2-3 jeg greier å lese i mnd.:)
  Ønsker deg en fin advent:)

  Liker

 9. Masse lykke til! Håper du klarer målet ditt! 🙂 Godt du har begynt på noen av dem, så du ikke må lese alle de bøkene fra perm til perm! 🙂

  Liker

 10. Neida,jeg konkurrerer vel med meg selv, men klarer jeg det ikke så er det greit det også,liker å ha noe å strekke meg etter uten at det går ut over kosen med å lese for da blir det ingen vits.

  Liker

Kommentarer er stengt.