Hverdagskos(8): Når du minst venter det

Gjett om jeg ble glad når jeg oppdaget hva som stod i hyllen på Rema her om dagen! En lyseblå bok med røde bokstaver lyste mot meg og jeg var ikke snau med å løpe bort til hyllen mens jeg gnikket meg i øynene for jeg trodde nesten ikke hva jeg så og trodde virkelig et lite øyeblikk at øynene spilte meg et lite puss. En splitter ny bok av Carole Matthews, en av mine favorittforfattere når det gjelder Feelgood / chick-lit er oversatt til norsk. JIPPI! Boken som er oversatt til norsk heter Wrapped up in you på engelsk.
Sorry alle bøker som jeg leser i nå, dere må dessverre vike plassen uansett hvor gode dere er for denne må bare nytes NÅ!

Bare så det er sagt så er dette bilde tatt i går ettermiddag, jeg spiser ikke snop så tidlig på dagen, i hvertfall ikke midt i uken!

Fra bokens bakside

Så da gjenstår det å se om Janie får all she wants for Christmas…… NYT dagen, det skal jeg!

I tillegg til å lese så skal jeg gjøre dette i dag….. 1 down 71 to go…..

17 responses

 1. aldri lest noe av denne forfatteren, men det som står der på baksiden det virker så forbaska forlokkende at eg kjem til å tråle alle butikker for å finne den nå ! takk for tips !
  kos deg med boken & ha en festlig dag 😀

  Liker

 2. Fant også den boken helt tilfeldig og måtte selvfølgelig kjøpe den. Hun er min favoritt, sammen med Jill Mansell når det kommer til chick lit. 🙂
  Har ikke tid til å lese den riktig enda, men da har jeg jo noe å glede meg til! 😉
  Ha en fin lesedag! 🙂

  Liker

 3. Jeg elsker bøkene hennes og da særlig de «sjokolade» bøkene :Vi møtes på chocolate heaven og sjokolade-engelens diett,den jentegjengen der kan minne om sex & singelliv jentene.De hadde mange bøker inne der jeg var så jeg tipper de nettopp er satt opp. Lykke til med trålingen og ha en super dag.

  Liker

 4. Jeg har heller ikke lest noe av denne forfatteren. Men jeg takker for tips og lurer fælt på hvordan det går med kjærlighetsforholdet til en Masai-kriger!

  Liker

 5. Oi.. Kjenner heller ikke til denne forfatteren heller. Ingen bombe egentlig, for jeg har lest lite chikc-lit. Av og til kan det være greit med lettleste bøker innimellom. Jeg sliter ENNÅ med 1001-lesesirkelboka for denne måneden og gremmes over den seine framgangen. (Kan jo ha noe av at jeg leser andre bøker innimellom og har kjørt gjennom 1,5 lydbok i tillegg..? 🙂 Takk for tips anyway! Min svigerinne leser nemlig mye i chick-lit sjangeren, så der fikk jeg jammen et julegavetips!! Takk 🙂

  Liker

 6. Jeg kan tenke meg du ble overrasket og glad!
  Har ikke lest noe av denne forfatteren, men smakebiten du delte virker spennende og lokkende. Det får bli julegaveønske tror jeg. 😉
  Ha en fortsatt fin dag – nyt lesestundene! 🙂

  Liker

 7. Jeg liker denne forfatteren veldig godt, hun har skrevet en rekke bøker og kun 8 er oversatt til norsk, jeg håper det kommer flere ellers så får jeg begynne å lese de på engelsk.Ja,du får vente til omtalen eller gå til nærmeste Remma butikk snarest.

  Liker

 8. Bare hyggelig:-)Vil tro at det spiller inn at du ikke er ferdig med 1001-lesesirkelbok;-) Jeg liker jo godt chick lit sjangeren og det var nesten bare det jeg leste før,men heldigivs har jeg utvidet horisonten en del i det siste året. Det er kjekt med lettleste bøker sånn innimellom og disse bøkene er super underholdning syntes jeg da.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

http://www.frokenflink.com/

En blogg om bøker

Forlagsliv

En blogg om bøker

Kristin forteller

- om ting hun har sett, hørt, lest og tenkt

Lesejenta

bøker

Med hodet i en bok.

En blogg om bøker

Tanker om sproget

En blogg om bøker

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Gro prøver å tenke

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Going sustainable and zero waste

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

%d bloggere like this: