HJÆLP, jeg har gjort danske af mig!

Nå har jeg blitt dansk av meg sånn over natten for når jeg logget meg inn på bloggen min i morges så stod alt på dansk!? Ja, ikke selve innleggene men alt annet! Jeg har ingenting imot Danmark eller dansker og det er dejlig å være norsk i danmark og alt det der. Men jeg er vitterlig norsk og bor i Norge og vil ha bloggen min på norsk, er det for mye forlangt?Og jeg var norsk rett før jeg logget av bloggen i går kveld? Her spøker det.
Når jeg velger språk – Norsk – så blir det dansk(?), er det noen på blogger som var på julebord i går eller?
Noen kloke hoder der ute som har noen som helst  anelse om hva jeg kan gjøre? Eller som de kanskje ville sagt på dansk: Er det nogen kloge hovuder derude der har nogen idè om vad jeg kan gøre? Har forløpig gjort engelskmann av meg i påvente av å få innvilget nytt norsk statsbloggerskap!

38 kommentarer om “HJÆLP, jeg har gjort danske af mig!

 1. Ha ha, ser ut som at noen har vært på en heidundrende fest i helgen, ja! Min blogg (dvs alt inne på blogger-adm) var på engelsk da jeg sto opp i morges. Men heldigvis var alt annet på norsk! Snodige greier 🙂 Tror det er en lett sak å forandre det tilbake igjen, skal være en knapp for språk en eller annen plass der! Klemklem ❤

  Liker

 2. Også jeg som trudde du var fra Bergen?! (Gammel vits om det vettu; eg ekje norsk, eg e fra Bergen… Den er kanskje utgått på dato?)
  Jeg hadde konverterttil engelsk, vi får tru det retter seg av seg sjøl- vi vil jo helst ha ting ved det vante!

  Liker

 3. Huh, ser ut til at jeg har blitt engelsk. Sjekket språksettingen, men den sto på norsk. Merkelig greier. Nå har ikke jeg problemer med å lese på engelsk, men jeg vil gjerne ha det tilbake til norsk for det. Får håpe det retts opp snart. 🙂

  Liker

 4. Bloggen min er blitt engelsk! Men jeg trodde det var på grunn av at jeg prøver å lege en ny vri på den. Og det kan jeg ikke! Er for lite flink på data, så de tankene jeg hadde om en ny «look» forblir inne i mitt hode.

  Liker

 5. Min har altid vært engelsk 🙂 Så ingen problem her.
  Men kanskje dere budde sende mail til noen i blogger. som kan se opp på feilen. Tilfelle de ikke vet.

  For prøvde og bytte til norsk og fikk da dansk..
  Men så undrett det meg at man ikke kan velge dansk i det hele tatt.. For tenkte kanskje den ble norsk om jeg velgte dansk..
  Kanskje de har fått samarbeide med et dårlig oversettelses firma 😛 Google translate kanskje 😛 For den kan virkelig ikke oversette norsk til dansk en gang 😛

  Ville hvertfall kontaktet blogger.. For noe muffins er på gang. hehe Lykke til.. Håper det løser seg

  Liker

 6. Hehe….har også en mistanke om at google translate har en finger med i spillet her.. prøvde det samme som deg og så at dansk var ikke et av alternativene en gang… her er det absolutt noe muffins altså. Vi får smøre oss med litt tålmodighet og se det an,ellers så får jeg sende en mail til admin. Jeg klarer jo å lese både engelsk og dansk men vil liksom ha den på norsk av gammel vane rett og slett!

  Liker

 7. Min er også på dansk, å har vært d en uke nå. Ser ikke ut til at d retter seg selv.
  Har også fått noe «reklamegreier» i bakgrunnen på disse » arbeidssidene» eller hva jeg skal kalle de. Tenkte kanskje d var noe virusgreier, så kjørte gjennom søk etter d, men fant ikke noe.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s