Bokbrunsj (9) med Villheks

Nå er det år og dag siden sist jeg hadde et bokbrunsj innlegg her på bloggen så nå var der på tide.

Nå har jeg kost meg med te & rundstykker med julesylte,rødbet og masjones  og en  kakemann til dessert! Har såvidt begynt på Villheks, bok nummer to i en serie av Lene Kaaberbøl!

Nå venter skirenn på tv og mer kos, og barna eller skal jeg si ungdommene i huset sover enda, med unntak av eldstemann som jeg sendte avgårde til Liverpool i går. Ha en super lørdag alle i hopa!

11 kommentarer om “Bokbrunsj (9) med Villheks

 1. Ser vi har make kopp 🙂 Her i Bergen henger tåken nedover fjellene, og jeg sitter med et stort krus te og leser Pride and prejudice. En god klassiker er ikke å forakte. God helg!

  Liker

 2. Ungdomsbøker skal man ikke kimse av; tenk så viktig det er at det skrives bra bøker for barn og unge! Helt avgjørende for at leselysta skal vekkes til live. Villheks har jeg lest om tidligere, men ikke lest selv.

  Men majones på sylta? Hmm.. det var også nytt for meg; her ville vi nok gått for sennep, men det er vel gjerne litt forskjell på øst og vest? Det viktigste er nok at man koser seg, og det trur jeg både du og jeg er ganske gode på ;o)

  Liker

 3. Majones på sylta (syltaflæsk som vi sier) her nord også! Det er jo så godt!! Regner med at sønnen din har hatt en fantastisk stund på Anfield i dag – og jeg er jo ikke det spoooor misunnelig (lygekors på tærne ;)! Lørdagsklem fra Anette 🙂

  Liker

 4. Ser deilig ut med en slik bokbrunsj med heksebok.:) Selv har jeg i dag vær ti byen, og etterpå vasket jeg huset, med lybok på øret. Er ganske i 1Q84 for tiden. Utrolig spennende, nesten slitsomt– Godt med litt TV- og datapause nå.:)

  Liker

Kommentarer er stengt.