Boken på vent (24): Hegrenes dal & en liten giveaway

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

I dag  falt valget på en bok jeg sikkert har snakket om en gang før men som jeg nesten er litt flau for ikke å ha lest  enda. Denne var jeg nemlig så heldig å få i gave av Elin på Bokelskerinnen i fjor vinter en gang. Hadde store planer om å lese denne og to andre i vår en gang….vel den står i hyllen like ulest som den gjorde både i vår, sommer og høst. Kanskje den blir lest i vinter i stedet?

Omtale fra forlaget

Året er 1878. Den vakre Devi blir født som det første pike barnet i familien Nachimanda på over 60 år. En jente som vokser opp med sterke meninger og troen på seg selv. Gutten Devanna tas opp som medlem av familien etter at moren hans begår selvmord. Devi og Devanna vokser opp som søster og bror, men Devanna vet allerede som gutt at Devi en dag skal bli hans kone. Men Devis store kjærlighet er tigerjegeren Machu. Fra hun er tolv år, vet hun med sikkerhet at dette er mannen hun vil dele livet med. Skjebnen vil det annerledes. Devi blir en dyktig forretningskvinne og eier av den største kaffeplantasjen i Coorg-dalen. Men veien dit er vond og lang, og alle vet hva det betyr når hegrene flyr inn over dalen.

Dette høres jo umåtelig spennende og interessant ut, ikke minst å lese om andre kulturer som er så forskjellig fra det vi er vant med her hjemme.Ser frem til å lese denne og det spørs om den ikke skal få snike seg litt fremover i køen.Hysj…ikke si noe til de andre bøkene som ligger lengre fremme i bunken!

GIVEAWAY
Som det står i overskriften så skal jeg holde en liten giveaway i dag og jeg kommer til å trekke en vinner fra de som blir med på boken på vent denne uken.Vinneren kunngjøres i neste uke.
Det du kan vinne er en bok som nylig kom ut og som er en liten «snakkis» om dagen. Jeg fikk helt uventet et ekstra eksemplar av boken med en hyggelig hilsen i fra den ene av forfatterne og jeg trenger ikke to.Samtidig er det viktig å spre det glade budskap ut til så mange som mulig. Derfor gir jeg bort mitt pent brukte eksemplar som er sponset av meg selv,ene og alene, til en av dere.
BOKRYGGPOESIBOKEN
(Du kan vinne boken, ikke koppen for den vil jeg beholde selv… og pepperkakene.. vel….de er spist opp for lenge siden,tihi!)

P.S. Pia fra kulturkroken har også deltatt på ukens boken på vent og her finner dere hennes bidrag!

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company
   


   HA EN FIN TIRSDAG ALLE SAMMEN!

  Tagged:

  19 thoughts on “Boken på vent (24): Hegrenes dal & en liten giveaway

  1. astridterese 13. november 2012, kl. 08:02 Reply

   Hegrenes dal kunne jeg også godt tenke meg å lese. Den både ser og høres vakker ut. Og jeg er enig med deg om at det er fint å lese om andre kulturer inni mellom.

   Så hyggelig med giveaway, og så en så fin bok! 🙂
   Ønsker deg en trivelig tirsdag!

   Lik

  2. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 08:18 Reply

   Tusen takk for det,Astrid Terese:-) Tenk så mange skatter av noen bøker det befinner seg i bokhyllene rundt omkring, det er godt vi børster støvet av dem og gir de litt oppmerksomhet. Hegrenes dal gleder jeg meg til å lese.

   Lik

  3. bokbloggeir 13. november 2012, kl. 08:56 Reply

   Jeg føler på meg at jeg har vinnerlykke i dag. Litt sånn magisk touch i fingertuppene 😉 Satser på at det blir litt Bokryggpoesi. Fint tips forresten, Beathe. Skal sjekke opp den boken.

   Lik

  4. Anita Ness 13. november 2012, kl. 10:37 Reply

   Hegrenes dal har jeg ikke lest om.. Spent på den giveawayen, da…:) Fin dag ønskes deg Beathe.:)

   Lik

  5. Anette 13. november 2012, kl. 12:01 Reply

   Så spennende! Denne boken har jeg ikke hørt om før. Bokomslaget var nydelig og innholdet høres meget bra ut! Ha en super dag, klem til deg fra meg 🙂

   Lik

  6. Ninaforfatter 13. november 2012, kl. 14:09 Reply

   Denne boka har jeg stått og sett på bokhandelen flere ganger. Ønsker meg den veldig! Tror jeg setter den opp på julegaveønskelista mi. 🙂

   Lik

  7. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 14:20 Reply

   Ja, da gjenstår det å se om du har magiske fingertupper i dag,Geir.Jeg må jo bare si tvi,tvi.

   Lik

  8. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 14:21 Reply

   Tusen takk for det,Anita og i like måte! Sier tvi,tvi til deg også.

   Lik

  9. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 14:22 Reply

   Ja,er veldig spent på denne og kjenner at det klør litt etter å få begynt på den, men jeg får lese ferdig et par andre bøker først.Ha en superduper tirsdag,Anette!:-)
   Klem til deg også

   Lik

  10. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 14:23 Reply

   Tror dette er en bok for deg Nina så sett den opp på listen din.

   Lik

  11. Gråbekka`s Blogger 13. november 2012, kl. 16:51 Reply

   Denne boken vil jeg også lese høres flott ut:)Nydelig forside hadde den også:) Endelig kom jeg meg hjem så jeg fikk linket til deg, har hatt dårlig samvittighet hele dagen for uninkingen, hehe:)Så herlig premie å vinne på giveawayen, krysser fingrer å tær og kanskje noen hårstrå også:) Kos det med boken når den har fått bøllet seg forbi de andre litt misunnelige bøkene:) Ha en strålende dag! Klæm!

   Lik

  12. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 18:00 Reply

   Nimmen kjære deg, det går helt fint vet du:-) Her er det ingen som kjefter om ikke linken er her med det samme.Her krysses alt som krysses kan og jeg sier tvi,tvi. Boken blir lest så snart den har lekt litt bajas med de andre og knuffet seg fremover i køen den bølla av en bok… hehe.. Ha en fin kveld,Isabella.

   Lik

  13. Ninaforfatter 13. november 2012, kl. 19:04 Reply

   Må nok det… 🙂

   Lik

  14. Lenes blogg 13. november 2012, kl. 19:06 Reply

   Vært noen veldig stressende tirsdager for meg i det siste, så har ikke fått vært med de to siste gangene. Det begynner og å minke litt på bøker å skrive om. Dessverre ble 2 pappesker med bøker ødelagt av å stå litt fuktig i en bod for noen år siden da jeg hadde litt dårlig plass:(
   Ikke hørt om denne boken, så takk for tipset. Spennende å lese om liv som er forskjellig fra ens eget. Gøy med giveaway

   Lik

  15. Beathesbokhylle 13. november 2012, kl. 19:31 Reply

   Så kjedelig å få ødelagt bøkene:( men bra at det snart er jul og du kan ønske deg noen nye…
   Ha en fin kveld!:)

   Lik

  16. Gråbekka`s Blogger 13. november 2012, kl. 20:38 Reply

   Så bra å høre:) Kommer nok å skje flere ganger i disse travle tidene:) Ha en videre fin kveld:)

   Lik

  17. Anonym 13. november 2012, kl. 21:57 Reply

   … jeg har ikke noe sted å linke til, men … hysj… ikke si det til noen … jeg prøver å snike meg med i konkurransen likevel…

   Hilsen Fama

   Lik

  18. Pia 16. november 2012, kl. 00:50 Reply

   Hahahaaa! Nåahr jeg sittet opp halve natten og tenkt bedre sent enn aldri og skrevet blogginnlegg – bare fordi jeg hadde så lyst til å vinne Bokryggpoesi! Og så hadde linken stengt ;))) Men: Da vet jeg i alle fall hva jeg kan skrive på ønskelista til jul ;-P

   Hegrenes dal høres ut som en bok som jeg må lese! Gleder meg til å lese omtalen din av den! Kos deg!!!

   Håper det står bra til med deg!!!
   Klem fra Pia

   Og hvis noen vil lese mitt altfor sene bidrag til ukens boken på vent, så vær så god:
   http://piaskulturkrok.blogspot.no/2012/11/boken-pa-vent-give-away.html

   Lik

  19. Beathesbokhylle 16. november 2012, kl. 06:01 Reply

   Hei,Pia!:-) Så kjekt å høre fra deg igjen! Håper at alt står bra til med deg også. Her er det aldri for seint før trekningen er gjort og det er den absolutt ikke, så du er med du Pia! Har lagt linken din i innlegget mitt.
   Masse lykke til. Nå skal jeg inne å kose meg med bidrsget ditt før barna våkner.

   Klem Beathe

   Lik

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

  Twitter picture

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

  Google+ photo

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

  Kobler til %s

  elisemundal.com

  Blomster, Bobler & Bøker

  En blogg om bøker

  Alettesbokverden

  En blogg om bøker

  Mellom bokstablene

  En blogg om bøker

  Nye Muriel

  Farger og fugler, fantasi og frihet

  Marta Breens blogg

  Hele Norge baker ikke

  Sukkerrør

  En blogg om bøker

  Alureliterature

  En blogg om bøker

  Labbens bokblogg

  There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

  amylin's book chatter

  En blogg om bøker

  The Girl Who Reads

  En blogg om bøker

  Stjernekast

  En blogg om bøker

  Tjuetre 06.Com

  En Bergenser leser bøker

  rettfrahjerteblog.wordpress.com/

  Straight from my heart

  Kulturbloggen til guffen

  En blogg om bøker

  ebokhylla mi

  En blogg om bøker

  Bokelskerinnen

  Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

  forfatterwannabe

  Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

  Tea, Books & Gilmore Girls

  En blogg om bøker

  Forfatterfrue

  Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

  Astri utan D

  Film. Bøker. Musikk. ++

  Alt du vet er feil

  En blogg om bøker

  Heges bokverden

  En blogg om bøker

  Endast Eböcker ...

  En blogg om bøker

  koffiehart

  En blogg om bøker

  Lesenyter

  En blogg om bøker

  Stine Friis

  Veien mot et bærekraftig liv

  ✰ Skorpionen's hjørne

  En blogg om bøker

  Ariel

  En blogg om bøker

  Tones bokmerke

  En blogg om bøker

  Kort møte

  Run mad as often as you choose, but do not faint

  Les! Lue!

  Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

  Huset ved sjøen

  Tanker om laust og fast

  Hilsen fra Muscat!

  En blogg om livet mitt i Oman

  Lottens Bokblogg

  Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

  lesehestkokken

  bøker, vin & mat

  My Criminal Mind

  ~En Bokblogg

  Elise Cathrin

  Alltid på eventyr med ei bok i handa!

  %d bloggers like this: