Boken på vent (24): Hegrenes dal & en liten giveaway

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

I dag  falt valget på en bok jeg sikkert har snakket om en gang før men som jeg nesten er litt flau for ikke å ha lest  enda. Denne var jeg nemlig så heldig å få i gave av Elin på Bokelskerinnen i fjor vinter en gang. Hadde store planer om å lese denne og to andre i vår en gang….vel den står i hyllen like ulest som den gjorde både i vår, sommer og høst. Kanskje den blir lest i vinter i stedet?

Omtale fra forlaget

Året er 1878. Den vakre Devi blir født som det første pike barnet i familien Nachimanda på over 60 år. En jente som vokser opp med sterke meninger og troen på seg selv. Gutten Devanna tas opp som medlem av familien etter at moren hans begår selvmord. Devi og Devanna vokser opp som søster og bror, men Devanna vet allerede som gutt at Devi en dag skal bli hans kone. Men Devis store kjærlighet er tigerjegeren Machu. Fra hun er tolv år, vet hun med sikkerhet at dette er mannen hun vil dele livet med. Skjebnen vil det annerledes. Devi blir en dyktig forretningskvinne og eier av den største kaffeplantasjen i Coorg-dalen. Men veien dit er vond og lang, og alle vet hva det betyr når hegrene flyr inn over dalen.

Dette høres jo umåtelig spennende og interessant ut, ikke minst å lese om andre kulturer som er så forskjellig fra det vi er vant med her hjemme.Ser frem til å lese denne og det spørs om den ikke skal få snike seg litt fremover i køen.Hysj…ikke si noe til de andre bøkene som ligger lengre fremme i bunken!

GIVEAWAY
Som det står i overskriften så skal jeg holde en liten giveaway i dag og jeg kommer til å trekke en vinner fra de som blir med på boken på vent denne uken.Vinneren kunngjøres i neste uke.
Det du kan vinne er en bok som nylig kom ut og som er en liten «snakkis» om dagen. Jeg fikk helt uventet et ekstra eksemplar av boken med en hyggelig hilsen i fra den ene av forfatterne og jeg trenger ikke to.Samtidig er det viktig å spre det glade budskap ut til så mange som mulig. Derfor gir jeg bort mitt pent brukte eksemplar som er sponset av meg selv,ene og alene, til en av dere.
BOKRYGGPOESIBOKEN
(Du kan vinne boken, ikke koppen for den vil jeg beholde selv… og pepperkakene.. vel….de er spist opp for lenge siden,tihi!)

P.S. Pia fra kulturkroken har også deltatt på ukens boken på vent og her finner dere hennes bidrag!

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company
   


   HA EN FIN TIRSDAG ALLE SAMMEN!

  19 kommentarer om “Boken på vent (24): Hegrenes dal & en liten giveaway

  1. Hegrenes dal kunne jeg også godt tenke meg å lese. Den både ser og høres vakker ut. Og jeg er enig med deg om at det er fint å lese om andre kulturer inni mellom.

   Så hyggelig med giveaway, og så en så fin bok! 🙂
   Ønsker deg en trivelig tirsdag!

   Liker

  2. Tusen takk for det,Astrid Terese:-) Tenk så mange skatter av noen bøker det befinner seg i bokhyllene rundt omkring, det er godt vi børster støvet av dem og gir de litt oppmerksomhet. Hegrenes dal gleder jeg meg til å lese.

   Liker

  3. Jeg føler på meg at jeg har vinnerlykke i dag. Litt sånn magisk touch i fingertuppene 😉 Satser på at det blir litt Bokryggpoesi. Fint tips forresten, Beathe. Skal sjekke opp den boken.

   Liker

  4. Så spennende! Denne boken har jeg ikke hørt om før. Bokomslaget var nydelig og innholdet høres meget bra ut! Ha en super dag, klem til deg fra meg 🙂

   Liker

  5. Ja,er veldig spent på denne og kjenner at det klør litt etter å få begynt på den, men jeg får lese ferdig et par andre bøker først.Ha en superduper tirsdag,Anette!:-)
   Klem til deg også

   Liker

  6. Denne boken vil jeg også lese høres flott ut:)Nydelig forside hadde den også:) Endelig kom jeg meg hjem så jeg fikk linket til deg, har hatt dårlig samvittighet hele dagen for uninkingen, hehe:)Så herlig premie å vinne på giveawayen, krysser fingrer å tær og kanskje noen hårstrå også:) Kos det med boken når den har fått bøllet seg forbi de andre litt misunnelige bøkene:) Ha en strålende dag! Klæm!

   Liker

  7. Nimmen kjære deg, det går helt fint vet du:-) Her er det ingen som kjefter om ikke linken er her med det samme.Her krysses alt som krysses kan og jeg sier tvi,tvi. Boken blir lest så snart den har lekt litt bajas med de andre og knuffet seg fremover i køen den bølla av en bok… hehe.. Ha en fin kveld,Isabella.

   Liker

  8. Vært noen veldig stressende tirsdager for meg i det siste, så har ikke fått vært med de to siste gangene. Det begynner og å minke litt på bøker å skrive om. Dessverre ble 2 pappesker med bøker ødelagt av å stå litt fuktig i en bod for noen år siden da jeg hadde litt dårlig plass:(
   Ikke hørt om denne boken, så takk for tipset. Spennende å lese om liv som er forskjellig fra ens eget. Gøy med giveaway

   Liker

  9. … jeg har ikke noe sted å linke til, men … hysj… ikke si det til noen … jeg prøver å snike meg med i konkurransen likevel…

   Hilsen Fama

   Liker

  10. Hahahaaa! Nåahr jeg sittet opp halve natten og tenkt bedre sent enn aldri og skrevet blogginnlegg – bare fordi jeg hadde så lyst til å vinne Bokryggpoesi! Og så hadde linken stengt ;))) Men: Da vet jeg i alle fall hva jeg kan skrive på ønskelista til jul ;-P

   Hegrenes dal høres ut som en bok som jeg må lese! Gleder meg til å lese omtalen din av den! Kos deg!!!

   Håper det står bra til med deg!!!
   Klem fra Pia

   Og hvis noen vil lese mitt altfor sene bidrag til ukens boken på vent, så vær så god:
   http://piaskulturkrok.blogspot.no/2012/11/boken-pa-vent-give-away.html

   Liker

  11. Hei,Pia!:-) Så kjekt å høre fra deg igjen! Håper at alt står bra til med deg også. Her er det aldri for seint før trekningen er gjort og det er den absolutt ikke, så du er med du Pia! Har lagt linken din i innlegget mitt.
   Masse lykke til. Nå skal jeg inne å kose meg med bidrsget ditt før barna våkner.

   Klem Beathe

   Liker

  Kommentarer er stengt.