Bøker som julegave!

 Inne hos Melusinesplace kom jeg over en liste som het Bøker som julegave, hun var blitt utfordret av Dispolitteraten til å skrive denne listen. Som den listeguri jeg er så fant jeg fort ut at dette måtte jeg være med på.

1) Hvilken bok – eller bøker – ønsker du deg til jul ?

 Listen kunne vært lang som et vondt år men jeg velger å gi meg mens leken er god og stopper her.

 2) Hvilken bok  – eller bøker – ønsker du deg ikke til jul ?

 3) Hvilken bok – eller bøker – vil det glede deg å gi bort i julepresang ?

 4) Hvilken bok tror du vil bli «gjengangeren» under norske juletrær i år ?

 Angående punkt 3 så har jeg valgt Margarets frihet fordi det er en av mine absolutt favoritter av årets bøker og jeg vil gjerne at flere skal få sjansen til å lese den.
Når det gjelder punkt 4 så tror jeg at Bokryggpoesi-boken  er en av favorittene i år, for dette er noe nytt og jeg vil tror at de aller fleste som liker bøker også  liker dette fenomenet.
Fifty shades of Grey selges som varmt hvetebrød og vil komme til å ligge under mange juletrær,men en skal jo være ganske så sikker på om mottakeren kommer til å sette pris på akkurat denne gaven. Selv har jeg begynt å lese den andre serien,Crossfire og det holder i massevis.
Den tomme stolen tror jeg også kommer til å bli en gjenganger i år, for dette er forfatteren bak selveste Harry Potter og mange er nok spente på denne.

Dette var min liste, tar du utfordringen? Hvordan ser DIN liste ut?

  22 kommentarer om “Bøker som julegave!

  1. Så flott innlegg, med mange gode boktips! Husbonden ønsker seg bøkene av Jan Roar Leikvoll, så du skal ikke se bort fra at de havner under juletreet vårt 🙂 Selv kunne jeg godt ha tenkt meg «Malstrøm» av Frode Granhus!! Klemklem ❤

   Liker

  2. Bøkene til Leikvoll har jeg blitt nysgjerrig på som du kan se av listen min. Så intervju med han på bokprogrammet i går kveld. Granhus sine bøker er jeg nysgjerrig på og har den nyeste.
   Ønsker deg en fin ettermiddag,Anette!

   Klem

   Liker

  3. En flott liste, med mange gode bøker! Jeg gir bare bort bøker, til hele familien, så min gi bort liste er veldig lang. Selv om jeg har prøvd å publisere «jeg ønsker meg» liste på bloggen før jul tidligere, hjalp det ingenting. Det er bare ikke noen som gir meg bøker til jul.
   Jeg tror at dette året skal jeg si gavekort på bøker hvis noen spør hva jeg ønsker meg 🙂 (Gavekort på Amazon til Kindle bøker :-))

   Liker

  4. Det er jo en glimrende idè og når du ønsker deg bøker så må du få det er nå min mening!Jeg vurderer sterkt å skaffe med lesebrett men føler det blir enda mer «skummelt» å hamstre bøker!

   Liker

  5. Arit liste. jeg skriver kanskje min en annen dag.:) Kanksje i morgen— før jeg skrievr blogginnlegeget om ferdiglest Bovara av Jan Roar Leikvoll, det spørs hvor fort jeg greier å lese den..

   Jeg ønsker meg den literære kokeboka: Vår ære og vår mat, av Nygårdshaug og Eggen.

   Liker

  6. Uff, jeg må bare skrive en ny kommentar for den jeg skrev i sted var full av skrivefeil og vanskelig å forstå. Jeg har det så travelt når jeg skriver, tydeligvis.

   Jeg skal hive meg med og herme etter deg, Birthe og Anita. Du er ikke alene om å like lister altså 😉

   Liker

  7. Listen min kommer ikke før den femtende ser jeg 🙂 Jeg bruker ofte å skrive mange innlegg rett etter hverandre og da er det så greit å sette dato og klokkeslett på innlegget og la bloggen ta seg av publiseringen. Prøver jo å ikke poste mer enn et innlegg om dagen. Mest ryddig slik, hi hi.

   Liker

  8. Da gleder jeg meg til den 15, jeg også prøver å holde meg til max et innlegg for dagen. I dag startet jeg på et innlegg jeg skal poste den 1 januar 2013… Jeg har prøvd det der med å sette dato og klokke på innlegget, men har aldri fått det til…fikk ikke med meg at jeg måtte trykke publiser etterpå:P hehe… men skal få testet det en dag.

   Liker

  9. Masse flotte tips, Beathe! Er redd lommeboka ikke liker det… Hihi.
   Jeg har tittet på flere av bokomtalene dine, for jeg har hatt så liten tid til blogglesing i det siste. Har fått mange supre lesetips. Det er en fryd å vandre rundt i bloggen din, Beathe. 🙂
   Ha en fin ettermiddag! Klem

   Liker

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Google+-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  w

  Kobler til %s