Bokryggpoesi # 23

 Tenkte jeg skulle leke meg litt med bokryggpoesien igjen i dag
Bare for deg – Julebrevpikene – Store bryster og brede hofter – Evig din
HA EN FIN HELG!

16 kommentarer om “Bokryggpoesi # 23

 1. Har du lest hoftene og brystene til nobelprisvinneren? Hva syns du i så fall? Jeg har ikke lest den, men bladd i den for lenge siden og husker at jeg var fascinert av hans bruk av språket.
  I samme slengen; gratulerer med nytt kamera. Godt valg:-) Jeg har makent og er veldig fornøyd.
  Fredagshilsen fra Ellen

  Liker

 2. Har ikke fått lest den enda, jeg har den som neste ukes «boken på vent» og det varer vel ikke så lenge før jeg tar fatt på den tenker jeg for historien virker bra og i tillegg får han jo skryt for språket i bøkene sine. I morgen om været er bra må jeg ut å teste det litt og ta noen fine høstbilder!
  Ønsker deg en fin helg,Ellen

  Liker

 3. Jeg er sikker på at de frustrerte fruene fra Finnmark setter stor pris på å ligge oppå nobelprisvinneren. Særlig Helene, bokas forfatterspire 🙂

  Hilsen Karin B. Persen

  Liker

 4. Ekte julebrevpiker plages ikke av falsk beskjedenhet 😉 Har sendt bokryggpoesien til journalisten i lokalavisa med forslag om overskrift – gjerne på en dobbeltside i farger; Julebrevpikene godt plassert oppå nobelprisvinneren… 🙂
  Ha en fin helg du også!

  – Karin

  Liker

Kommentarer er stengt.