Boktema hos Anette – Mitt siste bok-kjøp!

Det er torsdag igjen og høstferien er snart over her også. Denne torsdagen er det tid for Boktema hos Anette og denne gangen vil hun vite  hvilke bøker vi kjøpte sist. Jeg har ikke kjøpt bøker hittil denne måneden og derfor legger jeg ut bilde av de to siste bøkene jeg kjøpte som begge er  på engelsk.

Undead and Unwed av Mary Janice Davidson – First Betsy Taylor loses her job, then she’s killed in a car accident. But what really bites is that she can’t seem to stay dead. And now her new friends have the ridiculous idea that Betsy is the prophesied vampire queen, and they want her help in overthrowing the most obnoxious power-hungry vampire in five centuries.

My Liverpool story av Steven Gerrard Steven Gerrard is a genuine Liverpool legend. Captain at the age of 23. Two FA Cups. Three League Cups. One UEFA Cup. And that Champions League win. Gerrard embodies the spirit and passion of Liverpool football club like no other in the modern era. From the raw but talented youngster who made the jump from the Melwood training ground and took to the famous Anfield turf at 18, to the talismanic skipper who has led his beloved club through thick and thin, this stunningly illustrated book, complete with exclusive new photographs, is the story of his fifteen momentous seasons at Liverpool FC.

Sistnevnte er Patrick sin som er en ihuga Liverpool-fan, men jeg har snopt meg noe annet denne måneden som jeg har ønsket meg veldig VELDIG lenge og det er nytt kamera.

Så nå er dette lille kameraet  

 byttet ut med dette
Solen skinner her i dag og det er dags for en tur ut og teste kameaet ute!
Da er jeg veldig spent på å se hvilke bøker DU kjøpte seg sist, skriv et lite innlegg om det da vel og link det inne på siden til Anette.
HA EN STRÅLENDE TORSDAG!

Tagged:

16 thoughts on “Boktema hos Anette – Mitt siste bok-kjøp!

 1. Elin 11. oktober 2012, kl. 12:20 Reply

  Fine innkjøp:)

  Lik

 2. Anette 11. oktober 2012, kl. 15:26 Reply

  Virkelig bøker etter min smak 😉 Undead er en av mine store favoritter, og boken om Gerrard kunne jeg godt tenke meg å lese – i allefall etter å ha sett ham «live» på Anfield 😉

  Lik

 3. Mary-Anne 11. oktober 2012, kl. 17:19 Reply

  må eg likte spesielt godt det kjøpet som var kamera 😀 grattis 😀

  Lik

 4. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 17:52 Reply

  Tusen takk for det:-)

  Lik

 5. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 17:53 Reply

  Det kan jeg godt tenke meg! Patrick og faren skal bort dit den 16 Nov så jeg mottar gjerne tips fra deg om ulike serverdigheter.

  Lik

 6. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 17:54 Reply

  Thanks! Det trengtes absolutt nå altså.

  Lik

 7. Forfatterfruen Karen 11. oktober 2012, kl. 18:08 Reply

  Oj, det var kameraet sitt, det! Hakket nyere og bedre versjon enn vårt, ser jeg, og det er veldig bra det også:)

  Forresten ble jeg ganske så fascinert av den første boka der, det var litt av en pitch! Pleier å like sånn småabsurde vampyrserier på TV, så du får si fra om bokversjonen er like underholdende også:)

  P.S. Jeg har svart deg på min blogg, men gjentar det her: Blogg videre, og blogg som du vil, Beathe!

  Lik

 8. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 18:32 Reply

  Jepp,det skal jeg gjøre.Victoria har fått meg hektet på vampire diaries så nå har jeg også fått øynene opp for vampyrer,tror jeg skal lese denne ganske snart så skal gi deg en lyd når den er ferdiglest.
  Ok, da jogger jeg inn å ser. Det var herlig med nytt kamera nå altså og vi trengte det absolutt.

  Lik

 9. Berit 11. oktober 2012, kl. 18:46 Reply

  Vampyrboka ser fristende ut…!
  Heldig er den som blogger om bøker privat; vi velger selvfølgelig å lese bøker vi trur vi vil ha glede av- det tviler jeg på om de proffe anmelderne kan gjøre, i hvertfall ikke i embets medfør. Kanskje det rett og slett er misunnelse som ligger bak kritikken som har kommet fram i det siste?
  Kos deg med bøkene dine du Beathe; det er en fornøyelse å lese entusiastiske omtaler ;o)

  Lik

 10. Melusine 11. oktober 2012, kl. 18:48 Reply

  De bøkene har jeg ikke hørt om, men kameraet! Oh my! Selv har jeg Nikon D60 og er kjempefornøyd, spesielt alle disse mørke månedene jeg kan ta på den store blitzen 🙂
  Gratulerer med nytt kamera!

  Lik

 11. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 19:22 Reply

  Tusen takk for det Berit! Joda,vi er heldige sånn sett som kan lese det vi vil.Det er ikke godt å si hva som ligger bak,men lite moro å bli fremstått som en nærmest useriøs bokblogger (siden min blogg ble nevnt i artikkelen)selv om jeg vet med meg selv at jeg ikke har skrevet noe på denne bloggen som jeg ikke kan stå for og alle omtalene (gode og dårlige) har vært min ærlige mening om den boken jeg har lest. Vampyrboken er jeg spent på, jeg har hørt flere snakke så varmt om den og for 55,- kr ble den min.

  Lik

 12. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 19:23 Reply

  Takk skal du ha!Imorgen blir det en tur ut for å teste vidunderet!

  Lik

 13. Gråbekka`s Blogger 11. oktober 2012, kl. 20:09 Reply

  Gratulerer med ny kamera! Ønsker meg også, så skikkelig fint ut:) Må legge fine høstbilder ute på bloggen din så vi får se:) Høstbilder er jo så vakre:) Likte første kjøpet ditt, den andre var ikke helt etter min smak, hehe (Fotball, humbug!):)Ha en herlig kveld!:)

  Lik

 14. Beathesbokhylle 11. oktober 2012, kl. 20:16 Reply

  Takker! Bilder kommer så snart jeg har vært utenfor døren i finvær. Jeg er ikke noen utpreget fotballfan jeg heller så den andre boken kommer nok ikke jeg til å lese. Ha en fin kveld du også!

  Lik

 15. Mayen 12. oktober 2012, kl. 13:58 Reply

  Lykke til med nytt kamera ;o) Har brukt speilrefleks lenge, men no har æ fått et nytt snertent lite kamera, og etter at æ endelig har skjønt alle funksjonene e æ helt solgt! Det e så moro å fotografere med godt utstyr!! Har bare kjøpt hobbybøker den siste tida, det ligg så store stabler på nattbordet at æ må ha litt pause fra bokhandlerne… ;o)

  Lik

 16. Beathesbokhylle 12. oktober 2012, kl. 18:22 Reply

  Tusen takk for det:-) Jeg gleder meg til å prøve kameraet ute og fotografere nå som det er så fine farger ute. Hobbybøker er kjekt det også:-)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: