Boktema hos Anette – Mitt siste bok-kjøp!

Det er torsdag igjen og høstferien er snart over her også. Denne torsdagen er det tid for Boktema hos Anette og denne gangen vil hun vite  hvilke bøker vi kjøpte sist. Jeg har ikke kjøpt bøker hittil denne måneden og derfor legger jeg ut bilde av de to siste bøkene jeg kjøpte som begge er  på engelsk.

Undead and Unwed av Mary Janice Davidson – First Betsy Taylor loses her job, then she’s killed in a car accident. But what really bites is that she can’t seem to stay dead. And now her new friends have the ridiculous idea that Betsy is the prophesied vampire queen, and they want her help in overthrowing the most obnoxious power-hungry vampire in five centuries.

My Liverpool story av Steven Gerrard Steven Gerrard is a genuine Liverpool legend. Captain at the age of 23. Two FA Cups. Three League Cups. One UEFA Cup. And that Champions League win. Gerrard embodies the spirit and passion of Liverpool football club like no other in the modern era. From the raw but talented youngster who made the jump from the Melwood training ground and took to the famous Anfield turf at 18, to the talismanic skipper who has led his beloved club through thick and thin, this stunningly illustrated book, complete with exclusive new photographs, is the story of his fifteen momentous seasons at Liverpool FC.

Sistnevnte er Patrick sin som er en ihuga Liverpool-fan, men jeg har snopt meg noe annet denne måneden som jeg har ønsket meg veldig VELDIG lenge og det er nytt kamera.

Så nå er dette lille kameraet  

 byttet ut med dette
Solen skinner her i dag og det er dags for en tur ut og teste kameaet ute!
Da er jeg veldig spent på å se hvilke bøker DU kjøpte seg sist, skriv et lite innlegg om det da vel og link det inne på siden til Anette.
HA EN STRÅLENDE TORSDAG!

16 kommentarer om “Boktema hos Anette – Mitt siste bok-kjøp!

 1. Virkelig bøker etter min smak 😉 Undead er en av mine store favoritter, og boken om Gerrard kunne jeg godt tenke meg å lese – i allefall etter å ha sett ham «live» på Anfield 😉

  Liker

 2. Oj, det var kameraet sitt, det! Hakket nyere og bedre versjon enn vårt, ser jeg, og det er veldig bra det også:)

  Forresten ble jeg ganske så fascinert av den første boka der, det var litt av en pitch! Pleier å like sånn småabsurde vampyrserier på TV, så du får si fra om bokversjonen er like underholdende også:)

  P.S. Jeg har svart deg på min blogg, men gjentar det her: Blogg videre, og blogg som du vil, Beathe!

  Liker

 3. Jepp,det skal jeg gjøre.Victoria har fått meg hektet på vampire diaries så nå har jeg også fått øynene opp for vampyrer,tror jeg skal lese denne ganske snart så skal gi deg en lyd når den er ferdiglest.
  Ok, da jogger jeg inn å ser. Det var herlig med nytt kamera nå altså og vi trengte det absolutt.

  Liker

 4. Vampyrboka ser fristende ut…!
  Heldig er den som blogger om bøker privat; vi velger selvfølgelig å lese bøker vi trur vi vil ha glede av- det tviler jeg på om de proffe anmelderne kan gjøre, i hvertfall ikke i embets medfør. Kanskje det rett og slett er misunnelse som ligger bak kritikken som har kommet fram i det siste?
  Kos deg med bøkene dine du Beathe; det er en fornøyelse å lese entusiastiske omtaler ;o)

  Liker

 5. De bøkene har jeg ikke hørt om, men kameraet! Oh my! Selv har jeg Nikon D60 og er kjempefornøyd, spesielt alle disse mørke månedene jeg kan ta på den store blitzen 🙂
  Gratulerer med nytt kamera!

  Liker

 6. Tusen takk for det Berit! Joda,vi er heldige sånn sett som kan lese det vi vil.Det er ikke godt å si hva som ligger bak,men lite moro å bli fremstått som en nærmest useriøs bokblogger (siden min blogg ble nevnt i artikkelen)selv om jeg vet med meg selv at jeg ikke har skrevet noe på denne bloggen som jeg ikke kan stå for og alle omtalene (gode og dårlige) har vært min ærlige mening om den boken jeg har lest. Vampyrboken er jeg spent på, jeg har hørt flere snakke så varmt om den og for 55,- kr ble den min.

  Liker

 7. Gratulerer med ny kamera! Ønsker meg også, så skikkelig fint ut:) Må legge fine høstbilder ute på bloggen din så vi får se:) Høstbilder er jo så vakre:) Likte første kjøpet ditt, den andre var ikke helt etter min smak, hehe (Fotball, humbug!):)Ha en herlig kveld!:)

  Liker

 8. Takker! Bilder kommer så snart jeg har vært utenfor døren i finvær. Jeg er ikke noen utpreget fotballfan jeg heller så den andre boken kommer nok ikke jeg til å lese. Ha en fin kveld du også!

  Liker

 9. Lykke til med nytt kamera ;o) Har brukt speilrefleks lenge, men no har æ fått et nytt snertent lite kamera, og etter at æ endelig har skjønt alle funksjonene e æ helt solgt! Det e så moro å fotografere med godt utstyr!! Har bare kjøpt hobbybøker den siste tida, det ligg så store stabler på nattbordet at æ må ha litt pause fra bokhandlerne… ;o)

  Liker

Kommentarer er stengt.