Smakebit på Søndag # 40: Bare for deg

Endelig er det høstferie her og jeg kjenner det skal bli kjekt med en uke uten vekkerklokke!Har en tendens til å våkne forholdsvis tidlig likevel og klarer ikke ligge lengre enn til 8.
Det er Søndag og det er tid for En smakebit på Søndag som er en ukentlig event fra Mari og Flukten fra virkeligheten.
Har ikke lest ferdig «Margarets frihet» så jeg gir dere en smakebit fra boken som ligger som nestemann i bunken og det er en bok som er i samme gate som Fifty Shades og JA,jeg vet at jeg har sagt at jeg IKKE skulle lese disse bøkene. Men etter å ha lest flere omtaler på ulike blogger så har jeg blitt nysgjerrig ok? Boken heter Bare for deg

Den unge Eva Tramell faller i sin første dag i ny jobb nesten bokstavelig talt for forretningstycoonen Gideon Cross. Det som begynner som et tilfeldig sammenstøt mellom to unge mennesker, utvikler seg raskt til en nærmest åndeløs besettelse fra begge sider. Gideon er glitrende sexy, vakker og dessuten enormt rik, men selv om Eva ikke på noen måte kan skilte med en lignende karriere, har hun selv en bakgrunn som gjør at akkurat Gideons rikdom kanskje er det som gjør minst inntrykk på henne. Begge tenker innledningsvis at dette skal være en spennende, men antagelig kortlivet sexaffære. Når de ganske raskt ønsker noe langt mer med forholdet, viser det seg at disse to som tilsynelatende har alt, begge sliter med demoner fra fortiden, demoner som stadig truer med å ødelegge forholdet. Den dominante Gideon, vant til å få det som han vil med sine kvinner, opplever stadig at Eva ikke uten videre lar seg styre.

Jeg hadde akkurat krøket meg sammen for å få fatt i en femcentmynt rett ved inngangen da jeg ble konfrontert med et par luksuriøse, svarte Oxford-sko innhyllet i skreddersydde, svarte dressbukser. Jeg ventet et  øyeblikk på at mannen skulle flytte seg, og da han ikke gjorde det, la jeg hodet bakover for å se ham bedre. Den skreddersydde,tredelte dressen trykket på opptil flere av knappene mine,men det var den høye, slanke,sterke kroppen inni som gjorde størst inntrykk. Men om all denne storslagne mandigheten var aldri på imponerende, var det først  da jeg fikk se ansiktet at jeg gikk ned for telling. Jøss.Bare…jøss.

Ja, så lot jeg meg altså friste…det var rett og slett ikke til å unngå denne høsten….men nå er jeg spent på hvilke andre smakebiter som skjuler seg der ute i Blogglandia denne søndagen, på tide med en liten rundtur.

HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!


30 kommentarer om “Smakebit på Søndag # 40: Bare for deg

 1. Handlingen i boka du skal lese minner meg veldig(!) om filmen 'Secretary' fra to tusen og to. Vet du, jeg har kjempe lyst til å lese Fifty Shade of Grey bøkene, jeg forstår godt at du blir nysgjerrig! Jeg skal vente med å lese de til stormen har lagt seg, akkurat som jeg gjør med Min Kamp-bøkene(sikkert greit å plukke DE opp nå da). I mellomtid er det da mer enn nok av andre bøker vi kan lese 😉

  Ha en fin søndag Beathe, gleder meg til å finne ut hvem vinneren av konkurransen er!

  Liker

 2. Jeg skjønner godt at du ble nysgjerrig på denne boken!
  For eksempel er Fifty Shades bøker jeg i utgangspunktet hadde bestemt meg for ikke å lese, men etter all oppstyret blir jeg jo bare nødt til å se hva det er for noe 🙂

  Liker

 3. Den filmen har jeg ikke sett (tror jeg) så den får jeg sjekke ut. Min kamp-bøkene har jeg bestemt meg for ikke å lese, men man vet aldri og det mangler ikke på bøker å lese i mellomtiden nei!
  Trekker 3 heldige vinnere om litt, ha en fin dag Heidi!

  Liker

 4. Ja, det ble litt sånn med meg også og når forlaget som gir denne ut lurte på om jeg ville ha denne så tenkte jeg «Hvorfor ikke?,må jo sjekke ut hva dette er.» Flere venninner leser jo fifty shades of anbefaler de, men det sies at denne serien er bedre skrevet enn fifty shades..tror det blir i overkant mye å få med seg begge seriene!;-)

  Liker

 5. Akkurat som meg: Min kamp vil aldri bli å finne på leselista mi… Kanskje jeg heller skal vurdere 'Bare for deg', men jeg venter og ser hva du synes om den da du har lest den ferdig!

  Liker

 6. Har planer om å ikke lese Fifty Shades, men kjenner jeg er veldig nysgjerrig etter å ha lest så mange omtaler. Har da bestemt meg for å være litt vrang en stund til, hehe:)

  Takk for kjempebra smakebit! Kos deg masse på denne søndagen og med høstferie!:)

  Liker

 7. Takk for smakebiten! : ) Jeg har planer om å lese Fifty Shades en gang senere, må nesten bare få med meg hva det hele handler om, og denne hørtes også spennede ut! Ha en fin søndag!

  Liker

 8. Takk for smakebiten, Beathe 🙂 Jeg skal ikke lese Fifty Shades, men det er bare fordi den baserer seg på Twillight – og de bøkene liker jeg ikke i det hele tatt. Tror ikke jeg hadde klart Bella og Edward – inspirerte karakterer… DA er jeg nok litt mer nysgjerrig på den du skal i gang med 😉

  God søndag!

  Liker

 9. Bare vær vrang og vrien du,hehe.. Ikke at jeg er så lett å lede men når eg ble anbefalt denne så kunne jeg ikke dy meg rett og slett. Flere venninner som skryter slik av fifty shades men 2 slike serier blir i overkant mye.Tusen takk for det Isabella og ha en fin søndag videre du også!

  Liker

 10. Det sies at denne serien er mye bedre skrevet enn fifty shades, jeg vet ikke, men jeg tror det holder i massevis å lese en av disse serien ellers blir det i overkant mye tror jeg.Ha en fin dag videre du også,Silje:-)

  Liker

 11. Nei,de bøkene frister ikke Berit. Bare for deg sies å være bedre skrevet enn den andre serien,men jeg kommer ikke til å lese begge for å finne ut av det. Jeg er spent på hvoedan denne serien er.

  Liker

 12. En pirrende smakebit 🙂 Jeg har tenkt å lese den boken jeg og. Den står hvert fall på listen…
  Ha en fin søndagskveld!

  Liker

 13. Takk for smakebiten, Beate! Det er det som er så fint med bokblogger: Selv om man ikke kommer til å lese boka så har man fått et lite innblikk i den likevel. Kos deg med boka 😉

  Liker

 14. Jeg syntes dette hørtes ut til å være ganske likt som Fifty Shades(uten å ha lest trilogien ;)). At hovedpersonen er så opptatt av merker og skreddersydd tøy får meg umiddelbart til å steile merker jeg. Alle bøker kan jo ikke være for meg heller 🙂 Derimot håper jeg at du nyter den, Beathe.

  Ha en strålende høstferie! Håper solen og det gode høstværet dukker opp hos dere.

  Liker

 15. Dette er jo i samme gate som fifty shades og jeg aner ikke om dette er noe for meg heller… har ikke kommet så lant enda, så jeg er spent. Nei,det hadde jo vært veldig kjedelig om vi alle likte de samme bøkene hele tiden.
  Når det gjelder høstferie-været så er det grått forløpig, men jeg håper at det blir bedre. Uansett så ønsker jeg deg en fin uke,Mari!

  Liker

Kommentarer er stengt.