Smakebit på Søndag # 40: Bare for deg

Endelig er det høstferie her og jeg kjenner det skal bli kjekt med en uke uten vekkerklokke!Har en tendens til å våkne forholdsvis tidlig likevel og klarer ikke ligge lengre enn til 8.
Det er Søndag og det er tid for En smakebit på Søndag som er en ukentlig event fra Mari og Flukten fra virkeligheten.
Har ikke lest ferdig «Margarets frihet» så jeg gir dere en smakebit fra boken som ligger som nestemann i bunken og det er en bok som er i samme gate som Fifty Shades og JA,jeg vet at jeg har sagt at jeg IKKE skulle lese disse bøkene. Men etter å ha lest flere omtaler på ulike blogger så har jeg blitt nysgjerrig ok? Boken heter Bare for deg

Den unge Eva Tramell faller i sin første dag i ny jobb nesten bokstavelig talt for forretningstycoonen Gideon Cross. Det som begynner som et tilfeldig sammenstøt mellom to unge mennesker, utvikler seg raskt til en nærmest åndeløs besettelse fra begge sider. Gideon er glitrende sexy, vakker og dessuten enormt rik, men selv om Eva ikke på noen måte kan skilte med en lignende karriere, har hun selv en bakgrunn som gjør at akkurat Gideons rikdom kanskje er det som gjør minst inntrykk på henne. Begge tenker innledningsvis at dette skal være en spennende, men antagelig kortlivet sexaffære. Når de ganske raskt ønsker noe langt mer med forholdet, viser det seg at disse to som tilsynelatende har alt, begge sliter med demoner fra fortiden, demoner som stadig truer med å ødelegge forholdet. Den dominante Gideon, vant til å få det som han vil med sine kvinner, opplever stadig at Eva ikke uten videre lar seg styre.

Jeg hadde akkurat krøket meg sammen for å få fatt i en femcentmynt rett ved inngangen da jeg ble konfrontert med et par luksuriøse, svarte Oxford-sko innhyllet i skreddersydde, svarte dressbukser. Jeg ventet et  øyeblikk på at mannen skulle flytte seg, og da han ikke gjorde det, la jeg hodet bakover for å se ham bedre. Den skreddersydde,tredelte dressen trykket på opptil flere av knappene mine,men det var den høye, slanke,sterke kroppen inni som gjorde størst inntrykk. Men om all denne storslagne mandigheten var aldri på imponerende, var det først  da jeg fikk se ansiktet at jeg gikk ned for telling. Jøss.Bare…jøss.

Ja, så lot jeg meg altså friste…det var rett og slett ikke til å unngå denne høsten….men nå er jeg spent på hvilke andre smakebiter som skjuler seg der ute i Blogglandia denne søndagen, på tide med en liten rundtur.

HA EN FIN SØNDAG ALLE SAMMEN!


Tagged:

30 thoughts on “Smakebit på Søndag # 40: Bare for deg

 1. Stjernekast 7. oktober 2012, kl. 02:22 Reply

  Handlingen i boka du skal lese minner meg veldig(!) om filmen 'Secretary' fra to tusen og to. Vet du, jeg har kjempe lyst til å lese Fifty Shade of Grey bøkene, jeg forstår godt at du blir nysgjerrig! Jeg skal vente med å lese de til stormen har lagt seg, akkurat som jeg gjør med Min Kamp-bøkene(sikkert greit å plukke DE opp nå da). I mellomtid er det da mer enn nok av andre bøker vi kan lese 😉

  Ha en fin søndag Beathe, gleder meg til å finne ut hvem vinneren av konkurransen er!

  Lik

 2. Melusine 7. oktober 2012, kl. 02:43 Reply

  Jeg skjønner godt at du ble nysgjerrig på denne boken!
  For eksempel er Fifty Shades bøker jeg i utgangspunktet hadde bestemt meg for ikke å lese, men etter all oppstyret blir jeg jo bare nødt til å se hva det er for noe 🙂

  Lik

 3. Monika 7. oktober 2012, kl. 08:11 Reply

  Jag är tveksam till att jag någonsin kommer att läsa något som liknar de här böckerna, men man vet aldrig 🙂

  Lik

 4. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 08:33 Reply

  Den filmen har jeg ikke sett (tror jeg) så den får jeg sjekke ut. Min kamp-bøkene har jeg bestemt meg for ikke å lese, men man vet aldri og det mangler ikke på bøker å lese i mellomtiden nei!
  Trekker 3 heldige vinnere om litt, ha en fin dag Heidi!

  Lik

 5. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 08:37 Reply

  Ja, det ble litt sånn med meg også og når forlaget som gir denne ut lurte på om jeg ville ha denne så tenkte jeg «Hvorfor ikke?,må jo sjekke ut hva dette er.» Flere venninner leser jo fifty shades of anbefaler de, men det sies at denne serien er bedre skrevet enn fifty shades..tror det blir i overkant mye å få med seg begge seriene!;-)

  Lik

 6. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 08:38 Reply

  Jeg var en liten stund veldig konsekvent om at slike bøker skulle jeg ikke lese.. menn det varte altså ikke så lenge..

  Lik

 7. Marika 7. oktober 2012, kl. 09:39 Reply

  Man måste ju nästan läsa någon av de här böckerna som det pratas så mycket om. Åtminstone om man vill kunna uttala sig om dem. 🙂

  Lik

 8. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 10:27 Reply

  Ja,det er sant det!;-)

  Lik

 9. Berit 7. oktober 2012, kl. 12:42 Reply

  Akkurat som meg: Min kamp vil aldri bli å finne på leselista mi… Kanskje jeg heller skal vurdere 'Bare for deg', men jeg venter og ser hva du synes om den da du har lest den ferdig!

  Lik

 10. Gråbekka`s Blogger 7. oktober 2012, kl. 12:52 Reply

  Har planer om å ikke lese Fifty Shades, men kjenner jeg er veldig nysgjerrig etter å ha lest så mange omtaler. Har da bestemt meg for å være litt vrang en stund til, hehe:)

  Takk for kjempebra smakebit! Kos deg masse på denne søndagen og med høstferie!:)

  Lik

 11. Kake 7. oktober 2012, kl. 13:45 Reply

  Takk for smakebiten! : ) Jeg har planer om å lese Fifty Shades en gang senere, må nesten bare få med meg hva det hele handler om, og denne hørtes også spennede ut! Ha en fin søndag!

  Lik

 12. Siljeblomst 7. oktober 2012, kl. 13:57 Reply

  Takk for smakebiten, Beathe 🙂 Jeg skal ikke lese Fifty Shades, men det er bare fordi den baserer seg på Twillight – og de bøkene liker jeg ikke i det hele tatt. Tror ikke jeg hadde klart Bella og Edward – inspirerte karakterer… DA er jeg nok litt mer nysgjerrig på den du skal i gang med 😉

  God søndag!

  Lik

 13. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 14:12 Reply

  Bare vær vrang og vrien du,hehe.. Ikke at jeg er så lett å lede men når eg ble anbefalt denne så kunne jeg ikke dy meg rett og slett. Flere venninner som skryter slik av fifty shades men 2 slike serier blir i overkant mye.Tusen takk for det Isabella og ha en fin søndag videre du også!

  Lik

 14. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 14:14 Reply

  Tusen takk for det,jeg skal holdde meg til denne serien tror jeg, når jeg først har begynt på den. Ha en fin dag videre du også!

  Lik

 15. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 14:15 Reply

  Det sies at denne serien er mye bedre skrevet enn fifty shades, jeg vet ikke, men jeg tror det holder i massevis å lese en av disse serien ellers blir det i overkant mye tror jeg.Ha en fin dag videre du også,Silje:-)

  Lik

 16. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 14:18 Reply

  Nei,de bøkene frister ikke Berit. Bare for deg sies å være bedre skrevet enn den andre serien,men jeg kommer ikke til å lese begge for å finne ut av det. Jeg er spent på hvoedan denne serien er.

  Lik

 17. lottensbokblogg 7. oktober 2012, kl. 15:08 Reply

  Jag säger ju också att jag aldrig kommer att läsa Fifty Shades böckerna men man vet ju aldrig:-)
  Tack för smakbiten! Ha en fortsatt bra söndag.

  Lik

 18. Monika 7. oktober 2012, kl. 16:01 Reply

  Det är ju ett mänskligt privilegium att ändra sig, så… 🙂

  Lik

 19. astridterese 7. oktober 2012, kl. 17:56 Reply

  En pirrende smakebit 🙂 Jeg har tenkt å lese den boken jeg og. Den står hvert fall på listen…
  Ha en fin søndagskveld!

  Lik

 20. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 18:25 Reply

  Det sies at denne serien er bedre enn den andre…men jeg vet ikke om det stemmer. Ha en fin kveld du også!

  Lik

 21. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 18:26 Reply

  Da er jeg spent på hva du syntes om den, jeg har bare skumlest litt nå for jeg holder på å lese ferdig Margarets frihet…og det er boken med stor B altså!

  Lik

 22. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 18:38 Reply

  Det er sant!

  Lik

 23. Bokofilia 7. oktober 2012, kl. 19:54 Reply

  Takk for smakebiten, Beate! Det er det som er så fint med bokblogger: Selv om man ikke kommer til å lese boka så har man fått et lite innblikk i den likevel. Kos deg med boka 😉

  Lik

 24. Beathesbokhylle 7. oktober 2012, kl. 20:24 Reply

  Det har du rett i og jeg er jo spent om dette er noe for meg å lese om i det hele tatt;-) Ha en fin kveld!:-)

  Lik

 25. Mary-Anne 7. oktober 2012, kl. 21:24 Reply

  takk for fin smakebit 🙂
  ha en flotters søndagskveld

  Lik

 26. Melusine 8. oktober 2012, kl. 08:41 Reply

  Ja, og uansett blir det vanskelig å komme med egen meinig uten å ha lest bøkene selv 🙂

  Lik

 27. Mari 8. oktober 2012, kl. 13:35 Reply

  Jeg syntes dette hørtes ut til å være ganske likt som Fifty Shades(uten å ha lest trilogien ;)). At hovedpersonen er så opptatt av merker og skreddersydd tøy får meg umiddelbart til å steile merker jeg. Alle bøker kan jo ikke være for meg heller 🙂 Derimot håper jeg at du nyter den, Beathe.

  Ha en strålende høstferie! Håper solen og det gode høstværet dukker opp hos dere.

  Lik

 28. Beathesbokhylle 8. oktober 2012, kl. 14:27 Reply

  Dette er jo i samme gate som fifty shades og jeg aner ikke om dette er noe for meg heller… har ikke kommet så lant enda, så jeg er spent. Nei,det hadde jo vært veldig kjedelig om vi alle likte de samme bøkene hele tiden.
  Når det gjelder høstferie-været så er det grått forløpig, men jeg håper at det blir bedre. Uansett så ønsker jeg deg en fin uke,Mari!

  Lik

 29. C.R.M. Nilsson 8. oktober 2012, kl. 16:21 Reply

  Jag velar fram och tillbaka om jag ska läsa de här böckerna och Fifty Shades, men jag tror inte de är något för mig.
  Tack för smakbiten!

  Lik

 30. Beathesbokhylle 8. oktober 2012, kl. 17:47 Reply

  Bare hyggelig:-) De er nok kanskje ikke for alle og jeg er spent på om de er noe for meg. Ha en fin uke!

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: