Boktema hos Anette: Vis meg ditt nattbord:-)

Endelig var det tid for et nytt boktema hos Anette igjen og denne gangen oppfordrer hun oss til å vise nattbordet vårt. Nå må jeg jukse litt for jeg har  ikke plass til å ha nattbord på rommet mitt, men jeg har en liten avlastningskrakk som jeg ofte bruker som nattbord for jeg må jo ha en plass å ha bøkene jeg leser i.Hos meg holder det lenge med å ha bøker og mobilen som jeg bruker som vekkerklokke på nattbordet. I tillegg har jeg en krok bak døren hvor det har en tendens til å samle seg litt bøker på vent og leste bøker som venter på å bli skrevet om…
På «nattbordet» ligger Song For Eirabu, Svanesøstrene og Kvinnen i buret….

Artig tema denne gangen også og nå gleder jeg meg til å se hvordan ditt nattbord ser ut!

24 kommentarer om “Boktema hos Anette: Vis meg ditt nattbord:-)

 1. Så søt den var! Det er jo ikke størrelsen det kommer an på 😉 Den nederste boken på bokhylla mi er «Liverpoolhjerter» en nydelig bok om Liverpools fantastiske fans og alt de gjør for å støtte laget sitt. Har begynt på «Fifty Shades», ja og er veldig spent. Vi leser den i lesesirkelen (tror ikke jeg hadde kjøpt den ellers), og det kan jo bli et morsomt møte når vi skal diskutere den neste gang, he he 🙂

  Liker

 2. Nei,hihi,det er ikke alltid det;-)Ok, det hadde sikkert vært en bok for min eldste sønn som er ihuga Liverppolfans,så den må jeg sjekke ut.Venter spent på hva dommen din på den boken blir, og på det møte kunne jeg tenkt meg å vært en liten flue på veggen,:-)

  Liker

 3. Gøy utfordring, kommer til å lage et innlegg og føre den videre:)
  Nattbord har ingen begrensning, man tar det man har:) Selv har jeg en kasse som står på høykant… funker fjell:)

  Ønsker deg en fin kveld, og en flott helg:)
  Klem Marianne

  Liker

 4. Nattbord!? Nei, det har jeg ikke. Veggen ved siden av senga mi er dekket med bokhyller. Har satt av en ledig hylle til vekkerklokke og andre nattgreier.
  Men, så leser jeg altså ikke på senga. All lesing foregår i min hjørnesofa. Den ser ut som en bomba campingplass noen ganger, dekket av dagens avisbunke og puter til å regulere lesestillingen – og bøker selvfølgelig – de «aktive». Akkurat nå leser jeg «Mørkets Hjerte» av Joseph Conrad. Wow, sier jeg bare – hva den mannen klarte å få på papiret den gangen i 1899 – ikke rart «Heart of Darkness» har blitt det begrepet det har, og at den lille lefsa kan inneholde så mye.
  Ellers skal jeg lese «Flukten fra leir 14». Den fra Nord-Korea. De går nok fort unna, og under der ligger fortsatt «De som beveger verden». Den SKAL jeg bli ferdig med før jul. Den er jo tjukkere enn melk. Har bestilt flere fra biblioteket. De kommer nok til å forstyrre planen min – som vanlig. Men nattbord har jeg altså ikke 🙂
  Bokhilsen fra Ellen

  Liker

 5. Jeg har endelig fått stort nok soverom så det er plann til nattbord på begge siden 🙂 Har savnet det, men det finnes jo mange kreative løsninger når man ikke har plass. Din ser ut til å funke veldig bra 🙂

  Liker

 6. En kasse på høykaant høres stilig ut så jeg gleder meg til å se:-) De lyslenkene du hadde var kjempelekre og jeg må på Clas Ohlson jo før jo heller.
  Ha en fin dag og en riktig fin helg, Marianne:-)

  Klem Beathe

  Liker

 7. Nattbordet mitt måtte vike for et større garderobeskap for noen år siden. Jeg kunne heller ikke ta det største rommet når vi flyttet inn hit så da blir det bare sånn, men en krakk fungerer det.Bøkene du nevner må jeg sjekke opp så her skriver jeg til blekket spruter.Flukten fra leir 14 er jeg spent på, tror jeg må få med meg den. Var det rommet ditt du la ut bilder av her om dagen på facèn?

  Liker

 8. Det er noe jeg savner også,jeg har ikke plass til nattbord på noen av sidene på mitt rom, det er litt kjedelig…men men. Løsningen min fungerer som bare det,men jeg kunne jo tenkt meg et skikkelig nattbord helt klart.

  Liker

 9. Mnei….. kan ikke huske at jeg har lagt ut bilde av rommet mitt noe sted…. har egentlig stort soverom jeg, men vanlig nattbord ble for lite for grådige meg – syns det er mer praktisk med hele bokhylla så nær innpå. På andre siden av senga har jeg en liten kommode med en diger palme på, så jeg sover kanskje litt annerledes enn andre – drømmer om bøker 🙂

  Liker

 10. Kan være vel så greit med en hel bokhylle i stedet, jeg ønsker meg et litt større rom slik at jeg hadde hatt plass til nattbord for det er noe jeg savner, men man kan ikke få i pose og sekk.

  Liker

 11. Krakk er jo flott! Sambo'en har en gammel krakk som papsen hans lagde i hine hårde dager som nattbord. Syns det er koselig jeg, selv om vi ikke akkurat «matcher» på hver vår side av sengen 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.