Boken på vent (17): Kvinnen i buret

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne gangen falt valget på den godeste Jussi Adler – Olsen, for det er virkelig en forfatter som jeg er veldig nysgjerrig på. Har hørt så mange godord om bøkene hans og i vinter kjøpte jeg de tre første bøkene etter at jeg hadde mottatt den siste som leseeksemplar fra forlaget. Så et bokprogram med han i vinter og jeg fikk sansen for fyren rett og slett.

Den unge folketingspolitikeren Merete Lynggaard er forsvunnet. Politiet setter i gang en etterforskning – men uten resultat. Først da kriminalinspektøren Carl Mørck får ansvar for Avdeling Q, politiets nye avdeling for uløste saker av særlig grov karakter, skjer et gjennombrudd i etterforskningen. Dette er første bok om Avdeling Q.(Kilde: Bokkilden.no)

Denne kommer garantert ikke til å stå så mye lengre på vent for jeg har nemlig bestemt meg for at denne boken skal begynnes på så snart «Jentene fra Balletten» er ferdig. Jeg har tydeligvis kommet i krim-modus, det passer vel bra ettersom det er høst ute?

Går ut fra at mange av dere har lest bøkene hans!

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

14 kommentarer om “Boken på vent (17): Kvinnen i buret

 1. Åh, du har virkelig mye å glede deg til! Og siden du og jeg som oftest kommer i kategorien «To sjeler – èn tanke», regner jeg med at du kommer til å bli helfrelst 😉 Klem fra Anette 🙂

  Liker

 2. Supert valg 🙂 Dette er en av de beste krimbøkene jeg har lest. Kjempespennende. Misunner deg som ikke har lest den enda.
  Bokelskerinnen

  Liker

 3. Gleder meg mer og mer til å ta fatt på de,for jeg har bare hørt positive ting om bøkene hans og så syntes jeg forfatteren virket så sympatisk og grei i det programmet jeg så.
  Ha en fin dag!

  Liker

 4. Krim passer veldig bra nå på denne tiden, har også funnet det ut:) Håper også å få presset inn litt grøss og gru etterhvert, spesielt nå når det snart er Oktober og Haloween og slikt 🙂 Jussi Adler – Olsen må jeg også se å stifte bekjentskap med etterhvert, har hørt for mye bra til å la være:) Ha en flott kveld Beathe:)

  Liker

 5. Tror ikke jeg har grøssere liggendde, men du sier jo noe der. Det hadde gjort seg nå i Oktober.Ja, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å endelig ta fatt på denne boken.
  Ha en super kveld, Isabella:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.