Boken på vent (17): Kvinnen i buret

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne gangen falt valget på den godeste Jussi Adler – Olsen, for det er virkelig en forfatter som jeg er veldig nysgjerrig på. Har hørt så mange godord om bøkene hans og i vinter kjøpte jeg de tre første bøkene etter at jeg hadde mottatt den siste som leseeksemplar fra forlaget. Så et bokprogram med han i vinter og jeg fikk sansen for fyren rett og slett.

Den unge folketingspolitikeren Merete Lynggaard er forsvunnet. Politiet setter i gang en etterforskning – men uten resultat. Først da kriminalinspektøren Carl Mørck får ansvar for Avdeling Q, politiets nye avdeling for uløste saker av særlig grov karakter, skjer et gjennombrudd i etterforskningen. Dette er første bok om Avdeling Q.(Kilde: Bokkilden.no)

Denne kommer garantert ikke til å stå så mye lengre på vent for jeg har nemlig bestemt meg for at denne boken skal begynnes på så snart «Jentene fra Balletten» er ferdig. Jeg har tydeligvis kommet i krim-modus, det passer vel bra ettersom det er høst ute?

Går ut fra at mange av dere har lest bøkene hans!

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

14 thoughts on “Boken på vent (17): Kvinnen i buret

 1. Åh, du har virkelig mye å glede deg til! Og siden du og jeg som oftest kommer i kategorien «To sjeler – èn tanke», regner jeg med at du kommer til å bli helfrelst 😉 Klem fra Anette 🙂

  Lik

 2. Supert valg 🙂 Dette er en av de beste krimbøkene jeg har lest. Kjempespennende. Misunner deg som ikke har lest den enda.
  Bokelskerinnen

  Lik

 3. Krim passer veldig bra nå på denne tiden, har også funnet det ut:) Håper også å få presset inn litt grøss og gru etterhvert, spesielt nå når det snart er Oktober og Haloween og slikt 🙂 Jussi Adler – Olsen må jeg også se å stifte bekjentskap med etterhvert, har hørt for mye bra til å la være:) Ha en flott kveld Beathe:)

  Lik

 4. Tror ikke jeg har grøssere liggendde, men du sier jo noe der. Det hadde gjort seg nå i Oktober.Ja, nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å endelig ta fatt på denne boken.
  Ha en super kveld, Isabella:-)

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s