Smakebit på søndag # 37: Roser,kyss og døden

Forkjølelsen har ikke sluppet taket  og hodet kjennes fremdeles veldig tungt ut, jeg MÅ bli frisk til uken for den minste gutten min,Joachim, blir tenåring på torsdag og til helgen blir det bursdagsbesøk. Har ikke tid til å være syk nå for pokker! I dag er det til tross for sykdom flere ting jeg gleder meg til, det første er å høre hvordan det aller første bokbloggertreffet var og siden det er søndag så er det tid for en runde med smakebiter i «En smakebit på søndag» som er en ukentlig event fra Mari og flukten fra virkeligheten.

I dag skal jeg dele en smakebit med dere fra boken til Maria Lang «Roser,kyss og døden», det var kjekt å treffe Puck, Einar og den godeste Christer Wijk igjen og denne gangen skjer det saker og ting hjemme på herregården til familien Malmers. Smakebiten er hentet fra side 68 selv om jeg har kommet noe lenger.

-Nitroglyserinforgiftning!Så djevelsk! Så skammelig og djevelsk!Jeg har sett et menneske dø av det en gang…..det er lenge siden,men jeg glemmer det aldri. Det var en ung kvinne som ville begå selvmord, hun hadde tatt morens hjertemedisin – og det var fryktelg å se hennes dødskamp. Ikke engang på Ørebro sykehus kunne legene gjøre noe for å redde henne. De rakk ikke å pumpe henne før hun gled inn i komaen…..

Vil også minne dere på giveawayen på bloggen min i anledning at bloggen min snart fyller 1 år.
For flere smakebiter kan dere gå inn her.

Ønsker dere alle sammen en riktig fin Søndag!

Tagged:

21 thoughts on “Smakebit på søndag # 37: Roser,kyss og døden

 1. Mari 16. september 2012, kl. 00:03 Reply

  Jeg holdt på å plukke med meg en av Maria Langs bøker på treffet i dag, det virker som god underholdning. En type krim som ikke er så blodig.

  Riktig god bedring, Beathe. Det var veldig synd at du ikke fikk vært med i dag(eller i går da) 🙂

  Lik

 2. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 00:07 Reply

  Tusen takk for det Mari:-)Dette er tredje boken jeg leser av henne og jeg liker de, det er god gammeldags «engelsk» krim uten for mye blod, du skulle tatt med deg en bok vet du og sett om dette var noe for deg.Ja, det var veldig dumt at jeg ikke kunne reise,men jeg får ta det igjen en annen gang.

  Lik

 3. Tone 16. september 2012, kl. 00:58 Reply

  Mener jeg har hørt at bøkene har fått merkelappen «feel-good»-krim tidligere? Jeg liker det meste innenfor sjangeren, så leser gjerne noen som ikke er så veldig bloddryppende også.
  Det er to bøker før denne i serien, er det ikke? Vet du om det er nødvendig å ha lest dem, eller kan man lese denne boka frittstående (går ikke glipp av viktige detaljer o.l.)? Den kommer nemlig snart til bokhylla mi, så det var artig med en liten «teaser» på hva jeg kan vente meg. 🙂

  Lik

 4. Melusine 16. september 2012, kl. 07:52 Reply

  Så du får en tenåring i huset denne uken, ja da er det best å bli frisk til feiringen 🙂

  Maria Lang har jeg ikke lest noe av, høres spennende ut denne boken – takk for smakebiten og tips til lesing!

  Ha en fin søndag 🙂

  Lik

 5. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 09:10 Reply

  Det eneste er vel at det har skjedd en liten utvikling i venneforholdet til de 3 hovedpersonene.. Bortsett fra det så er det ikke noe i veien for å lese de i en annen rekkefølge. Du har vel rett i det at disse bøkene har fått merkelappen «feel -good» krim. Jeg likte de to andre bøkene og denne ser ut til å innfri denne også.

  Lik

 6. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 09:11 Reply

  Krysser fingrene for at jeg blir frisk ja. Jeg liker bøkene hennes som har fått navnelappen «Sveriges svar på Agatha Cristie» eller «datidens Camilla Läckberg»

  Lik

 7. Monika 16. september 2012, kl. 09:51 Reply

  Maria Lang är ju den ursprungliga svenska deckardrottningen och jag tycker nog egentligen inte att någon har tagit ifrån henne kronan 🙂

  Lik

 8. Lotten 16. september 2012, kl. 10:00 Reply

  Tack för smakbiten och krya på dig! Jag läste en Maria Lang i somras, innan dess var det länge sen. De är verkligen klassiska pusseldeckare!

  Lik

 9. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 10:06 Reply

  Det kan godt være det.

  Lik

 10. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 10:08 Reply

  Tusen takk for det:-)Jeg liker de godt og jeg håper at det kommer ut enda flere på norsk men om ikke kunne jeg nok sikkert prøvd meg på litt svensk også!

  Lik

 11. Mary-Anne 16. september 2012, kl. 12:25 Reply

  takk for spennende smakebit. lurer på om eg blir nødt til å kaste meg over disse bøkene snart 😀
  god bedring til deg også & håper du har en flotters søndag

  Lik

 12. astridterese 16. september 2012, kl. 12:54 Reply

  Vi har valgt samme bok i dag 🙂 Jeg skal begynne på den nå (etter jeg er ferdig på pc'n). Samtidig har jeg lånt med meg to av de «gamle» utgivelsene av Maria Lang med meg hjem fra jobb. Det blir bra å se hva jeg mener om dem 🙂
  Ønsker deg en fin søndag!

  Lik

 13. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 12:55 Reply

  Jeg liker veldig godt denne type krim også og har ikke problemer med å anbefale disse.
  Tusen takk for det og i like måte!

  Lik

 14. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 12:57 Reply

  Det blir spennende å høre hhva du syntes om de, som jeg har sagt så liker jeg denne type krim også i tillegg til den mer blodige. Jeg har veldig sansen for Puck og tror kanskje du vil like henne også!
  Ha en fin søndag!

  Lik

 15. astridterese 16. september 2012, kl. 13:44 Reply

  SV: Det er ikke de samme. Disse to heter; Tre små koner og Mord i August og er gitt ut av Dreyer i 1956 og 1963 🙂

  Lik

 16. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 14:08 Reply

  Ok,da venter jeg i en ekstra spenning på om du liker de!!

  Lik

 17. Berit 16. september 2012, kl. 14:23 Reply

  Jeg smiler av smakebiten din! Herlig! Kommer helt sikkert til å lese noe av denne forfatteren- kanskje jeg skal prøve meg på en svensk utgave? Er ikke så flink til å utfordre meg selv til å lese annet enn norsk, men svensk krim på svensk må vel gå bra, trur du ikke?

  Lik

 18. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 14:35 Reply

  Du kan godt utfordre deg selv til å lese litt på svensk,Berit! Jeg vurderer det med disse for hun har skrevet over 40 krimbøker og jeg kunne tenkt meg å lest en del av dem. Jeg har faktisk kjøpt meg 4 bøker på svensk så jeg er spent på hvordan det går når jeg skal ta fatt på de.

  Lik

 19. C.R.M. Nilsson 16. september 2012, kl. 17:39 Reply

  Krya på dig!

  Det verkar vara en väldigt spännande bok. Tack för smakebiten!

  Lik

 20. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 17:55 Reply

  Tusen takk for det:-) Boken er bra så langt så jeg satser på at det fortsetter slik

  Lik

 21. Tone 16. september 2012, kl. 23:06 Reply

  Så bra, gleder meg til å lese! 🙂

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: