Smakebit på søndag # 37: Roser,kyss og døden

Forkjølelsen har ikke sluppet taket  og hodet kjennes fremdeles veldig tungt ut, jeg MÅ bli frisk til uken for den minste gutten min,Joachim, blir tenåring på torsdag og til helgen blir det bursdagsbesøk. Har ikke tid til å være syk nå for pokker! I dag er det til tross for sykdom flere ting jeg gleder meg til, det første er å høre hvordan det aller første bokbloggertreffet var og siden det er søndag så er det tid for en runde med smakebiter i «En smakebit på søndag» som er en ukentlig event fra Mari og flukten fra virkeligheten.

I dag skal jeg dele en smakebit med dere fra boken til Maria Lang «Roser,kyss og døden», det var kjekt å treffe Puck, Einar og den godeste Christer Wijk igjen og denne gangen skjer det saker og ting hjemme på herregården til familien Malmers. Smakebiten er hentet fra side 68 selv om jeg har kommet noe lenger.

-Nitroglyserinforgiftning!Så djevelsk! Så skammelig og djevelsk!Jeg har sett et menneske dø av det en gang…..det er lenge siden,men jeg glemmer det aldri. Det var en ung kvinne som ville begå selvmord, hun hadde tatt morens hjertemedisin – og det var fryktelg å se hennes dødskamp. Ikke engang på Ørebro sykehus kunne legene gjøre noe for å redde henne. De rakk ikke å pumpe henne før hun gled inn i komaen…..

Vil også minne dere på giveawayen på bloggen min i anledning at bloggen min snart fyller 1 år.
For flere smakebiter kan dere gå inn her.

Ønsker dere alle sammen en riktig fin Søndag!

21 kommentarer om “Smakebit på søndag # 37: Roser,kyss og døden

 1. Jeg holdt på å plukke med meg en av Maria Langs bøker på treffet i dag, det virker som god underholdning. En type krim som ikke er så blodig.

  Riktig god bedring, Beathe. Det var veldig synd at du ikke fikk vært med i dag(eller i går da) 🙂

  Liker

 2. Tusen takk for det Mari:-)Dette er tredje boken jeg leser av henne og jeg liker de, det er god gammeldags «engelsk» krim uten for mye blod, du skulle tatt med deg en bok vet du og sett om dette var noe for deg.Ja, det var veldig dumt at jeg ikke kunne reise,men jeg får ta det igjen en annen gang.

  Liker

 3. Mener jeg har hørt at bøkene har fått merkelappen «feel-good»-krim tidligere? Jeg liker det meste innenfor sjangeren, så leser gjerne noen som ikke er så veldig bloddryppende også.
  Det er to bøker før denne i serien, er det ikke? Vet du om det er nødvendig å ha lest dem, eller kan man lese denne boka frittstående (går ikke glipp av viktige detaljer o.l.)? Den kommer nemlig snart til bokhylla mi, så det var artig med en liten «teaser» på hva jeg kan vente meg. 🙂

  Liker

 4. Så du får en tenåring i huset denne uken, ja da er det best å bli frisk til feiringen 🙂

  Maria Lang har jeg ikke lest noe av, høres spennende ut denne boken – takk for smakebiten og tips til lesing!

  Ha en fin søndag 🙂

  Liker

 5. Det eneste er vel at det har skjedd en liten utvikling i venneforholdet til de 3 hovedpersonene.. Bortsett fra det så er det ikke noe i veien for å lese de i en annen rekkefølge. Du har vel rett i det at disse bøkene har fått merkelappen «feel -good» krim. Jeg likte de to andre bøkene og denne ser ut til å innfri denne også.

  Liker

 6. Vi har valgt samme bok i dag 🙂 Jeg skal begynne på den nå (etter jeg er ferdig på pc'n). Samtidig har jeg lånt med meg to av de «gamle» utgivelsene av Maria Lang med meg hjem fra jobb. Det blir bra å se hva jeg mener om dem 🙂
  Ønsker deg en fin søndag!

  Liker

 7. Det blir spennende å høre hhva du syntes om de, som jeg har sagt så liker jeg denne type krim også i tillegg til den mer blodige. Jeg har veldig sansen for Puck og tror kanskje du vil like henne også!
  Ha en fin søndag!

  Liker

 8. Jeg smiler av smakebiten din! Herlig! Kommer helt sikkert til å lese noe av denne forfatteren- kanskje jeg skal prøve meg på en svensk utgave? Er ikke så flink til å utfordre meg selv til å lese annet enn norsk, men svensk krim på svensk må vel gå bra, trur du ikke?

  Liker

 9. Du kan godt utfordre deg selv til å lese litt på svensk,Berit! Jeg vurderer det med disse for hun har skrevet over 40 krimbøker og jeg kunne tenkt meg å lest en del av dem. Jeg har faktisk kjøpt meg 4 bøker på svensk så jeg er spent på hvordan det går når jeg skal ta fatt på de.

  Liker

Kommentarer er stengt.