Bloggen min har Bursdag – GIVEAWAY!!

HIPP HIPP HURRA, for bloggen min som fyller 1 år den 7.Oktober og det skal selvfølgelig feires med litt gaver til dere herlige lesere!

Det blir en GIVEAWAY og siden dette er en bokblogg  så er hovedpremien  selvfølgelig bøker, men det vanker også gaver i form av noe annet bokrelatert og  noe du kan kose deg med når du leser. I tillegg kommer det til å ligge en liten hemmelig gave i hver av pakkene. Det blir 3 heldige vinnere.  Du står fritt til å velge de bøkene du vil og ikke nødvendigvis slik jeg har satt dem sammen på bildene under her. Jeg skal etter beste evne ordne det slik at alle 3 vinnere får de bøkene de aller helst ønsker seg.
Bøkene har jeg vært så heldig å få sponset av ulike forlag, så tusen takk til de for det!
1. Premie

-5 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave
  
2. Premie

– 4 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave

3. Premie

– 4 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave

Om dere har lyst til å se litt nærmere på de flotte bokmerkene så kan dere gå inn her.

Jeg trekker 3 heldige vinnere den 7.Oktober!

Denne gangen skal jeg også gjøre noe jeg ikke har gjort før når jeg har hatt giveaway,dere kan trekke inntil 3 lodd, dette er ikke et must for å være med men en liten ekstra belønning i form av 2 ekstra lodd til de som gjør det som står under her.

*Et lodd for å kommentere hos meg, dette må du uansett gjøre for å være med,oppgi gjerne hvilke bøker du kunne tenke deg å vinne.
*Et lodd for å lage et eget innlegg på bloggen din om denne giveawayen og linke tilbake hit,eller bruke det øverste bilde i sidemenyen på bloggen din
*Et lodd for å være følger på bloggen / eller å legge seg til som følger.

LYKKE TIL OG JEG HÅPER AT MANGE HAR LYST TIL Å VÆRE MED Å FEIRE MED MEG!

DENNE GIVEAWAYEN ER NÅ AVSLUTTET!

Tagged:

103 thoughts on “Bloggen min har Bursdag – GIVEAWAY!!

 1. Lenes blogg 15. september 2012, kl. 10:47 Reply

  For en fantastisk giveaway. Tar selvfølgelig 3 lodd!!Har lyst på alt jeg hihi 🙂
  Ønsker meg: Hvis du får dette brevet, det som venter meg og anrop fra en engel. De andre vet jeg ikke så mye om….enda.

  Lik

 2. Lenes blogg 15. september 2012, kl. 10:52 Reply

  og gratulerer med bloggens 1 årsdag!!

  Lik

 3. Mary-Anne 15. september 2012, kl. 10:59 Reply

  herlig giveaway & grattis med 1 års blogging 😀
  prøver lykken eg … kommentar (klarer ikkje bestemme meg for hva bøker, for de virker alle så knallbra), allerede følger, og linker i sidemenyen.
  ha en flotters lørdag 😀

  Lik

 4. Anonym 15. september 2012, kl. 11:01 Reply

  Hiver meg med her 😉 Gratulerer med 1års bokblogg dagen! Du er kjempeflink 🙂 Du vet sånn noenlunde hvilke bøker eg har 😉 hilsen Ellinor

  Lik

 5. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 11:27 Reply

  Tusen takk for det og jeg er spent på den som heter Margarets frihet for den handler om en kvinne med 3 barn som ble solgt som slave så den kunne være noe ellers så har jeg lest 2 av dem du nevner «Hvis du får dette brevet» og «Anrop fra en Engel»,gode bøker begge to.

  Lik

 6. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 11:29 Reply

  Tusen takk for det Mary-anne og 3 lodd er notert på deg. Ha en super Lørdag og god bedring til deg!

  Lik

 7. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 11:30 Reply

  Takker for det:-) Du er herved notert:-) God tur på toget i dag!

  Lik

 8. Anonym 15. september 2012, kl. 11:32 Reply

  Jaaaa! Jeg vil gjerne være med i trekning. Etter at jeg vant hos deg før, så har jeg fått blod på tann og vil gjerne vinne alt som er :-)Har ingen av de bøkene så ønsker meg alle sammen (høres jeg grådig ut eller)… Gratulerer med blogg-bursdag! Som du vet, har jeg ikke blogg, men jeg kan reklamere litt på veggen min. Ha en strålende lese-helg!! Klem fra Ellen

  Lik

 9. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 11:40 Reply

  Tusen takk for det Ellen:-)da noterer jeg 3 lodd på deg:-)Så kjekt at du har fått blod på tann,det er jo kjekt å vinne!!! Ligger nede for telling her, skulle vært i Oslo på bokfestival og bokbloggertreff,får ta det igjen til neste år! Ha en fin helg du med!!klem

  Lik

 10. Signe Helene 15. september 2012, kl. 11:40 Reply

  GRATULERER med 1 år! 🙂 🙂
  Jeg vil kjempegjerne være med på denne flotte giveaway!
  Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men kunne godt tenkt meg å lese de alle!
  Så da håper jeg på litt vinnerlykke! 🙂
  God helg! 🙂

  (signe4@hotmail.com)

  Lik

 11. GothicVamperstein 15. september 2012, kl. 12:00 Reply

  Gratla med 1 år. 🙂

  Er allerede følger, har blogget om giveaway'en og som du kanskje ser, så har jeg også kommentert innlegget. 😉

  Lik

 12. Mayen 15. september 2012, kl. 12:30 Reply

  ØNSKER mer bøker, klart æ blir med på gi bort!! (Og gjerne pakke nr 1 for alle andre har kjøpt I boks boka..)Tar 2 lodd, kommentar og følger. Og no ligg «rosa elefanter» på nattbordet, takk for tips, leser alt du skriver sjøl om æ ikke kommentere hver gang ;o)

  Lik

 13. Anette 15. september 2012, kl. 13:00 Reply

  Hipp hurra for verdens beste BokBeathe!! Gratulerer så masse med dagen, du er fantastisk flink og jeg er så glad for å kalle deg min bokbloggvenn ❤ Tar to lodd, et for kommentar og et fordi jeg følger deg! Håper på pakke nummer en hvis det er lov å ønske!! Klem fra Anette ❤

  Lik

 14. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 13:24 Reply

  Tusen takk for det,Signe:-)Da er du notert!
  Ha en fin helg du også!

  Lik

 15. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 13:25 Reply

  Tusen takk for det:-) da er du notert!
  Ønsker deg en fin helg!

  Lik

 16. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 13:26 Reply

  Så koselig å høre:-) Da er du notert ned og jeg sier tvi,tvi!

  Ha en fin helg!

  klem Beathe

  Lik

 17. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 13:27 Reply

  Njååå,du er vel meg en going vel! Her får du det akkurat som du vil min venn:-) Masse lykke til!

  Klem fra meg til deg:-)

  Lik

 18. Andrea 15. september 2012, kl. 15:09 Reply

  Gratulerer med et års dagen! Blir to lodd på meg. Har ingen av bøkene så ønsker meg alle, hihi. Bare velg du. Elsker å lese bøker som har historier som kan være ekte. Ha en fin helg 🙂

  Lik

 19. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 15:20 Reply

  Den er grei den vet du:-) Da er du notert. Velkommen som følger og ha en riktig god helg til deg!

  Med hilsen
  Beathe

  Lik

 20. Emilie 15. september 2012, kl. 15:55 Reply

  Gratulerer med 1 år, 2 lodd til meg, følger og kommentar:)

  Lik

 21. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 16:03 Reply

  Tusen takk for det:-) Da er du notert med 2 lodd. Velkommen som følger og ha en riktig fin helg!

  mvh
  Beathe

  Lik

 22. Melusine 15. september 2012, kl. 17:36 Reply

  Så gøy med en giveaway, Beathe!
  Da er jeg med og har tatt tre lodd (antar jeg) ved å lage et innlegg, lagt meg til som følger og kommenterer her 😉

  Lik

 23. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 18:18 Reply

  Så kjekt at du blir med, da er du notert med 3 lodd:-)
  Ønsker deg en fin lørdagskveld!

  Lik

 24. Anonym 15. september 2012, kl. 18:47 Reply

  Jeg som aldri vinner noe som helst, vant jo først fin bok fra deg, og etterpå bokryggpoesiskjorte. Klart jeg blir gira av sånt. Dumt at du ikke kommer deg til Oslo, men det blir sikkert andre spennende bokmøtemuligheter framover. Skal ikke på litteraturfestival jeg heller selv om jeg bor i «synsranda». Men jeg har vært på utallige forfattermøter de siste hundre åra. Det har vært veldig givende. Mange skrivende mennesker er flinke til å by på seg selv og prate også… og andre er utrolig teite, men det sier man jo ikke høyt 🙂 Ellen!

  Lik

 25. Torill Helmikstøl 15. september 2012, kl. 19:39 Reply

  Hei! Kjempefin blogg! Er glad jeg fant denne bloggen, er selv en stor bokelsker ❤ Har meldt meg opp til 2 lodd (kommentar og følger bloggen). Alle bøkene du har som premier virker bra 🙂 Vennlig hilsen Torill

  Lik

 26. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 20:32 Reply

  Tusen takk for det:-) Da er du notert med 2 lodd. Ønsker deg velkommen som følger og ønsker deg en fortsatt fin helg!

  mvh
  Beathe

  Lik

 27. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 20:38 Reply

  Plutselig kom du inn i en stim hvor du vant og da er det bra det er flere anledninger til å vinne noe.Jeg kunne svært gjerne tenkt meg en sånn t skjorte fra bokrygpoesi så jeg får ligge hode i blaut en dag. Du er en reser på bokryggpoesien:-) Det kommer nok flere anledninger tenker jeg, kan jo ikke være syk hver gang det skal skje noe.

  Lik

 28. Kasiopeiia 15. september 2012, kl. 22:54 Reply

  Jeg må få gratulere med ett år som bokblogger 🙂 Håper du fortsetter, jeg liker bloggen din godt.

  Lik

 29. Beathesbokhylle 15. september 2012, kl. 23:20 Reply

  Tusen takk for det,veldig hyggelig å høre:-) Går ut fra at du har lyst til å være med på giveawayen?

  Lik

 30. Mari 16. september 2012, kl. 00:05 Reply

  Hipp hipp hurra for deg som fyller ditt bloggår, Beathe 🙂

  Jeg er med og tar ett lodd 😀 Pakke #3 så ekstra fristende ut.

  Lik

 31. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 00:10 Reply

  Tusen takk for det:-)Da er du notert ned vet du!

  Lik

 32. Elin fra Av en annen verden 16. september 2012, kl. 08:12 Reply

  Gratulerer med ett år!

  Lik

 33. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 09:12 Reply

  Tusen takk for det:-)

  Lik

 34. Julie 16. september 2012, kl. 10:44 Reply

  Gratulerer med bloggbursdag! Jeg tar gjerne ett lodd i giveawayen, her var det mye fint. Om jeg skal trekke ut bøker jeg kunne tenke meg, så må det bli: 'I boks', 'Anrop fra en engel', 'Det røde huset', 'Det som ventet meg' og 'Dehlis vakreste hender'. 😀

  Lik

 35. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 10:50 Reply

  Tusen takk for det:-)Da er ønskene dine notert!
  Ha en fin søndag videre!

  Lik

 36. Forfatterfruen Karen 16. september 2012, kl. 13:58 Reply

  Hurra for et år! Det blir to lodd på meg da, med kommentar og som allerede følger:) Sjokoladefavoritten er Stratos, men på bokfronten står du fritt til å sende det du vil hvis jeg skulle være så heldig å vinne, for jeg har ingen av de bøkene fra før uansett! Ha en super søndag og masse god bedring:)

  Lik

 37. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 14:05 Reply

  Stratos skal bli om du vinner vet du og kjekt at du ville bli med på feiringen!Tusen takk for det og ha en fin søndag du også!

  Lik

 38. Anonym 16. september 2012, kl. 14:24 Reply

  Gratulerer med 1 år!Din blogg er en av mine faste stopp… Vil gjerne vinne bøker, er stort sett alt-lesende, så alt tas i mot med takk!!
  1 lodd til meg da…
  Hilsen Monica
  mo-skog@online.no

  Lik

 39. Bokelskerinnen 16. september 2012, kl. 15:56 Reply

  Gratulerer med bloggbursdag!

  Jeg vil gjerne delta, men siden jeg ikke tør ønske meg mer bøker siden jeg alt har så mye jeg må lese, vil jeg gjerne bare ønske meg te, bokmerke og sjokolade om jeg vinner 🙂 Mine sjokoladefavoritter er Fruktnøtt, Bergene Melk og Melkesjokolade boble.

  Jeg tar to lodd – kommentar og er allerede følger.

  Lik

 40. Mai Lene 16. september 2012, kl. 15:57 Reply

  Heilt fantastisk giveaway og gratulerer så mykje med «1-årsdagen» for bloggen. Det er alltid stas med ein blogg som er eit år Synes bloggen din er heilt fantastisk! 🙂 Kan jo bare seie at av sjokoladar er det bergene melk som er det beste. Når det gjelder bøker, såg alle ovanfor veldig interessante ut. Margarets frihet vil eg likevel ikkje ha, for den plukka eg med meg frå bokbloggartreffet.:) Anrop fra en engel er ei bok eg lenge har «sikla» etter, så den hadde det vore morosamt å lese. 🙂
  Klem, Mai Lene (mailene.haeaak@gmail.com) 🙂

  Lik

 41. Mai Lene 16. september 2012, kl. 15:58 Reply

  Og så er eg fast følgar og har lagt til giveawayen øverst på bloggen 🙂 Lykke til vidare!!

  Lik

 42. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 15:59 Reply

  Tusen takk for det, Elin:-) Du må jo ønske deg bøker vel,du må gjerne la de ligge å støve ned eller du kan velge å gi dem bort i gave! Noterer 2 lodd:-)Kjekt at du ble med:-)

  Lik

 43. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 16:02 Reply

  Tusen takk for det,koselig å høre:-)da er du notert med 1 lodd:-)

  Lik

 44. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 16:06 Reply

  Så kjekt at du ble med Mai Lene og tusen takk for fine ord:-)Margarets frihet er en bok jeg er spent på for den har jeg også, godt valg når det gjelder Anrop fra en engel, jeg digger den forfatteren og håper han skriver flere bøker i fremtiden:-) Da er du notert med 3 lodd:-)

  klem

  Lik

 45. SigridfraEnget 16. september 2012, kl. 18:30 Reply

  Ja, dette kan jeg ikke gå glipp av… 😉 Trekker 3 lodd, jeg. Ønsker meg Rosa elefanter og ut over det ser alle de andre bøkene fine ut.
  Ha en fin kveld!

  Lik

 46. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 18:36 Reply

  Så kjekt at du ble med Sigrid og tusen takk for tips om den andre giveawayen! Da er du notert med 3 lodd:-)

  Lik

 47. Monika Taarneby 16. september 2012, kl. 19:24 Reply

  Gratulerer så masse med 1 år 🙂 Jeg prøver lykken med 2 lodd jeg…1 for kommentar og 1 for å følge deg på epost…
  Ha en flott uke
  Mvh Monika T(nika_nor@hotmail.com)

  Lik

 48. Beathesbokhylle 16. september 2012, kl. 19:30 Reply

  Tusen takk for det og koselig at du ville være med:-) Da er du notert med 2 lodd:-)

  Ha en fin kveld!

  Lik

 49. Gråbekka`s Blogger 17. september 2012, kl. 18:28 Reply

  GRATULERER Beathe med 1 års bloggebursdag snart! Så herlig!:) Gleder selv til jeg når den milepælen:) Herlig bursdagsgiveaway du har snekret sammen(er imponert), vil gjerne være med på den. Tar da 3 lodd og hvis jeg kan velge har jeg veldig lyst å vinne bokpakke 1 og 3:) Har skrevet innlegg og lagt deg i sidemenyen:)Da var det bare å vente i spenning, hehe:)

  Ha en fin kveld! Klæm!

  Lik

 50. Anonym 17. september 2012, kl. 20:05 Reply

  Bloggen din er et fast stoppested i bokblogglandet! Gratulerer med 1 år! Jeg tar gjerne ett lodd i giveawayen 🙂 Om jeg vinner så ser både pakke 2 og 3 utrolig spennende ut 🙂

  hilsen Marianne
  meltvik(a)hotmail.com

  Lik

 51. Askeladden 17. september 2012, kl. 20:39 Reply

  Jeg tar 3 lodder. Jeg synest pakke 3 er mest fristende:). Men boka av Joyca Mayfard har jeg. Jeg vil heller ha Det som ventet meg istedfor. Så vil jeg ha Smash sjokalde istedfor også. Gratulere så mye med 1 års bloggbursdag:).

  Lik

 52. Beathesbokhylle 17. september 2012, kl. 20:39 Reply

  Tusen takk for det og veldig kjekt at du vil være med å feire:-) Da er du notert med 3 lykkelodd og bokønsker er skrevet i margen;-)
  En super kveld til deg:-)

  klem!

  Lik

 53. Askeladden 17. september 2012, kl. 20:40 Reply
 54. Beathesbokhylle 17. september 2012, kl. 20:41 Reply

  Tusen takk for koselig tilbakemelding:-) Da er du notert med 1 lodd:-) og bokpakkeønsker er notert!
  Ønsker deg en fin kveld!

  Hilsen Beathe

  Lik

 55. Beathesbokhylle 17. september 2012, kl. 20:43 Reply

  Så koselig at du vil være med å feire:-) Du kan øsnke akkurat de bøkene du vil enten du skulle vinne 4 eller 5 bøker, og sjokoladen er også helt valgfri:-) Her skal man få det akkurat som en vil.
  Ønsker deg en fin kveld:-)

  Lik

 56. Beathesbokhylle 17. september 2012, kl. 20:43 Reply

  🙂

  Lik

 57. Bokofilia 17. september 2012, kl. 21:05 Reply

  Gratulere så mye med ett-års dagen! Du skal være veldig stolt av deg selv! Håper jeg vinner pakken med Mark Haddons nyeste bok (Det røde huset)+ smash-sjokolade (mmmmm!). Må bare si at de bokmerkene var veldig fine, så her krysser jeg fingrer og tær for en premie! Ha en fin-fin kveld!

  Lik

 58. Beathesbokhylle 17. september 2012, kl. 21:19 Reply

  Tusen takk for fine ord:-)veldig kjekt at du ville være med på feiringen:-) Da er bok og sjokoladeønske notert ned! Ja, de bokmerkene angrer jeg på at jeg ikke bestilte flere mens jeg var i gang!Men har lyst til å prøve meg på å lage slike selv.Ha en super kveld:-)

  Lik

 59. Mandelhjärta 19. september 2012, kl. 20:02 Reply

  Gratulerer til bloggens 1 års dag! 🙂
  Hos deg har jeg funnet flere interessante boktips. 😉
  Jeg blir gjerne med i din flotte give away, og deltar med 3 lodd. Om jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg disse bøkene: «Det røde huset», «Rosa elefanter», «Anrop fra en engel», «Hvis du får dette brevet»… Sjokoladen «Bergene Melk» er ny for meg. 🙂
  Ha en fortsatt bra kveld! 🙂

  Lik

 60. aariho 19. september 2012, kl. 20:31 Reply

  Så flott med bokpakker og noe attåt. Jeg melder meg på med tre lodd! Følger bloggen din nesten hver dag.

  Lik

 61. Beathesbokhylle 19. september 2012, kl. 20:40 Reply

  Tusen takk for det:-) Veldig kjekt at du vil være med og du er notert med 3 lodd. Bokønsker er også notert. Har lest 3 av disse bøkene selv og de er gode bøker,herlig lesing. Ønsker deg en fin kveld videre:-)

  Lik

 62. Beathesbokhylle 19. september 2012, kl. 20:41 Reply

  Så koselig og kjekt å høre:-)koselig at du ville være med:-) Da er du notert med 3 lodd.

  Lik

 63. Stjernekast 20. september 2012, kl. 01:31 Reply

  Dette må jeg jo være med på! Jeg må innrømme at det var spesielt sjokoladen som fristet da jeg er en ordentlig sjokoladespiser! Det er litt vanskelig å se hva bøkene heter på bildene men «Det røde huset» hadde et artig omslag! Om jeg vinner får du plukke resten av bøkene for meg du, så lenge de er romaner!

  Jeg laget et innlegg på bloggen min også og bloggen din har jeg allerede fulgt en god stund 😉

  Klem

  Lik

 64. Stjernekast 20. september 2012, kl. 01:46 Reply

  Jeg ser nå at det er jo ikke noe vanskelig å se hva bøkene heter, det er bare jeg som så dårlig først..Du får like vel hjelpe meg om jeg vinner, de så fine ut alle bøkene!

  Jeg glemte helt å si gratulerer med den kommende dagen!

  Lik

 65. Beathesbokhylle 20. september 2012, kl. 07:16 Reply

  Tusen takk for det og kjempekoselig at du ble med:-) Da er du notert med 3 lodd:-)

  Lik

 66. Anonym 20. september 2012, kl. 14:38 Reply

  Hei, og gratulerer med ett årsdagen i oktober! Vanskelig å velge bok, liker alt fra krim til historiske romaner… Trenger nok din anbefaling om jeg er så heldig å vinne.

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  Lik

 67. Anonym 20. september 2012, kl. 15:43 Reply

  Hei. Gratulerer så mye med ettårsdgen til den kjempefine blogen din !
  Hvis jeg skulle vært så heldig å vinne med mitt ene lodd, så ville Indias vakreste hender , I boks, Anrop fra en engel og På tvers av solen øverst på ønskelisten.

  Hilsen Wenche

  Lik

 68. Beathesbokhylle 20. september 2012, kl. 15:49 Reply

  Tusen takk for det:-) Kjekt at du ville være med!Vi skal nok alltid finne noen fine bøker om du skulle være så heldig å vinne.
  Du er herved notert!
  Ha en fin dag videre!

  Hilsen Beathe

  Lik

 69. Beathesbokhylle 20. september 2012, kl. 15:51 Reply

  Tusen takk for det:-)Koselig å høre at du syntes det! Kjekt at du ville være med på feiringen! Du er notert!

  Ha en fin ettermiddag!

  mvh
  Beathe

  Lik

 70. elin 21. september 2012, kl. 12:59 Reply

  Hei, og gratulerer med 1 årdagen.

  Ønsker å være med på denne give awyen slik at jeg får fyllt på boklageret til mørketiden.
  Jeg har et ønske om matpakkeboken, ellers er det vilkårlig hvilke bøker det blir. (om jeg vinner da 🙂 )

  God helg fra Elin

  Lik

 71. elin 21. september 2012, kl. 13:00 Reply

  Glemte å si at det det blei tre lodd på meg:)

  Lik

 72. Liv Judit 21. september 2012, kl. 14:26 Reply

  Jeg er med i konkurransen, og trekker tre lodd, følger deg på facebook og på mail!

  Her kan du lese innlegget mitt om deg og konkurransen:
  http://drommebiblioteket.no/bli-med-i-en-fantastisk-konkurranse/#.UFxqqI2Tt48

  Lik

 73. Beathesbokhylle 21. september 2012, kl. 14:47 Reply

  Da er du notert med 3 lodd,veldig kjekt at du ble med!Det er kjekt å få fylt opp boklageret til høstmørket setter inn for fullt.
  Ønsker deg en riktig fin helg!

  Hilsen Beathe

  Lik

 74. Beathesbokhylle 21. september 2012, kl. 14:48 Reply

  Så kjekt at du ble med og du er herved notert med 3 lodd. Tusen takk for positiv omtale på bloggen din! Ønsker deg en super helg!

  Hilsen Beathe

  Lik

 75. Merete Isabell 21. september 2012, kl. 20:27 Reply

  Hei!
  Jeg kommenterer herved. Har lyst på alle bøkene, så om jeg vinner får du overraske meg med noen bøker! 🙂 Jeg har også laget et blogg innlegg til deg her http://mereteisabell.com/beathes-bokhylle/ (PS! Bloggen er under oppdatering så derfor ser den slik ut som den gjør). Og jeg følger deg herved på facebook (Jeg regnet med det var der du ønsket at jeg skulle følge deg da du ikke spesifiserte).

  Lik

 76. Beathesbokhylle 21. september 2012, kl. 22:12 Reply

  Den er grei vet du, kjekt å bli overrasket også!Tusen takk for fint innlegg på bloggen din, og du er herved notert med 3 lodd. Det er det samme om du følger på facebook eller her.
  Ønsker deg en fin helg!

  Hilsen Beathe

  Lik

 77. Øyvind 22. september 2012, kl. 15:09 Reply

  Herlig! Har bursdag den syvende oktober, så hadde vært helt supert om jeg vant denne! Du får notere meg ned med et lodd, to om det holder at jeg sier jeg vil begynne å følge deg på Bloglovin' :3

  Om jeg vinner vil jeg gjerne ha «Rape Girl» av Alina Klein, og helst en kokebok eller to. Utover det får du bare overraske meg:).
  Ha en fin helg!

  Lik

 78. Beathesbokhylle 22. september 2012, kl. 15:40 Reply

  Så kjekt at du hadde bursdag på samme dag, nå er det slik at du kun kan velge ut fra de bøkene som er avbildet ovenfor her.

  Lik

 79. Øyvind 22. september 2012, kl. 16:48 Reply

  Aaah. Ja, da får du bare overraske meg;p

  Lik

 80. Beathesbokhylle 22. september 2012, kl. 17:08 Reply

  🙂

  Lik

 81. Randi 23. september 2012, kl. 13:49 Reply

  Så flott!
  Da blir det to lodd på meg:)
  Ha en flott dag.

  Lik

 82. Beathesbokhylle 23. september 2012, kl. 14:20 Reply

  Den er grei vet du,da er du notert med 2 lodd:-) Ha en fin dag videre du også!

  Lik

 83. Eli Kristin 26. september 2012, kl. 11:42 Reply

  I alle dager Beathe, for en fantastisk giveaway du holder med så herlige premier!! Jeg kommenterer og har linket, men skriver ingen ønsker. Skulle jeg være så heldig å ha et snev av vinnerlykke, så er jeg overlykkelig uansett hvilke bøker som dukker opp. Glad i firkløver, knis!!

  Bokmerket trenger jeg ikke siden jeg lager slike, he-he. Det kan du evt beholde til en annen premie 😉

  Lykke til med giveaway og trekning. Fiiiin onsdag! 😀

  mvh
  Eli Kristin

  Lik

 84. Beathesbokhylle 26. september 2012, kl. 12:14 Reply

  Hehe…jotakk, for det!Ikke hver dag en fyller året vet du så litt må en gjøre av det!Firkløver skal bli om du vinner vet du;-) Her skal du få det akkurat som du vil. Da noterer jeg deg ned og ønsker lykke til!

  Ha en super dag, Eli Kristin!

  Lik

 85. Anonym 27. september 2012, kl. 01:20 Reply

  Hei på deg! Jeg kom over bloggen din via en annen blogger. Og her tror jeg at jeg blir værende en stund framover. Jeg har ikke fått helt oversikt over hvilke bøker du har lest og hvilke du har planer om å lese, men det skal jeg finne ut. Men jeg HAR funnet ut, etter å ha lest bokanmeldelsen din, at «Fortellingen i Fiolinen» er en bok jeg MÅ lese. Jeg har ikke funnet ut om du har lest «En dåre fri» av Beate Grimsrud ennå. Jeg er spent på hva du synes om den. Det er en av mine sterkeste leseropplevelser. Det er flere måneder siden jeg leste den og den sitter fortsatt i kroppen, om du forstår hva jeg mener…

  Men det jeg skulle si var GRATULERER med det første året. «I boks» står høyest på ønskelisten. Men det er flere andre jeg også kunne ha lyst til å lese feks. «Rosa elefanter» og «Hvis du får dette brevet». Det er uanstt spennende med nye bøker.

  2 lodd (følger) til meg tror jeg.

  Hilsen Fama

  Lik

 86. Beathesbokhylle 27. september 2012, kl. 06:01 Reply

  Hei Fama

  Du aner ikke hvor kjekt det var å våkne til denne koselig meldingen fra deg.En dåre fri har jeg kjøpt for en liten stund tilbake men ikke fått sjanse til å lese ennå.Har lest «Å smyge forbi en øks» av samme forfatter og den likte jeg. «Fortellingen i fiolinen» var en fin bok. Da har jeg notert meg 2 lodd på deg og tusen takk for at du vil følge bloggen min.
  Ha en fin dag,Fama!

  Hilsen Beathe

  Lik

 87. KindleJoy 1. oktober 2012, kl. 13:39 Reply

  Heisan,
  Blir selvfølgelig med på denne! :o)
  Gratulerer med jubileum snart da! Jøss som tiden flyr! Når det gjelder bokpakkene så ser jeg at alle tre er like interessante for min del.
  Jeg vet ikke om jeg kvalifiserer til 1 eller 2 lodd (er jo allerede tilhenger), men prøver lykken!
  Ha en flott uke 🙂

  Lik

 88. Beathesbokhylle 1. oktober 2012, kl. 15:17 Reply

  Ja,tiden fyker avgårde!Kjekt at du ville være med, da noterer jeg 2 lodd på deg:-) Ha en fin uke du også Marianne:-)

  Lik

 89. Bente 1. oktober 2012, kl. 17:42 Reply

  Gratulerer med Jubileum. Vil gjerne være med på trekningen. Blogger ikke så det må bli 1 lodd for meg. Ønsker meg Anrop fra en engel, Sensommerdager og Rosa elefanter. Hilsen Bente

  Lik

 90. Beathesbokhylle 1. oktober 2012, kl. 19:56 Reply

  Tusen takk for det,Bente:-) Da noterer jeg deg med 1 lodd:-) Ha en fin kveld!:)

  Lik

 91. Berit 1. oktober 2012, kl. 22:04 Reply

  Her er det rett og slett bare å slutte seg til gratulantene! Er du helt sikker på at det bare er ett år sida du starta? Synes jeg har lest bloggen din så mye lengre enn det???
  Uansett synes jeg du er dyktig, og jeg har laget en bursdagsinvitasjon på bloggen min i kveld ;o)
  Følger bloggen også, så da krysser jeg fingre, trekker tre lodd fra hatten og håper ett av dem er et lykkelodd!

  Lik

 92. Karete 1. oktober 2012, kl. 23:17 Reply

  Gratulerer så mye med bloggbursdag! Kjempeflotte gaver deler du ut også. Jeg haar alle bøkene selv, så jeg ville egentlig bare ønske deg til lykke med 1-års dagen 🙂 Håper det blir mange fler

  Lik

 93. Bokelskerinnen 1. oktober 2012, kl. 23:39 Reply

  Har ikke fått med meg at du hadde svart, derfor sent svar fra meg. Jeg synes det ble litt feil om jeg skal vinne bøkene over noen som virkelig brenner etter å vinne dem, derfor hvis jeg vinner, kan du gi te og sjokolade til meg og trekke en ny vinner på selve bøkene, for eks? Så kan det bli dobbelt glede.

  Lik

 94. MoonStar 2. oktober 2012, kl. 00:25 Reply

  Grattis med bloggens 1 års dag 🙂
  Jeg tar gjerne 2 lodd 🙂 Er følger 🙂

  Uhh for noen gevinster.. Bøker og sjokolade.. bedre blir det ikke.. om jeg vinner vil jeg overraskes 😛 Men den matpakke boka så litt spennende ut 😛 har altid vært dårlig på sånt 😛 hehe

  Grattis igjen.. og lykke til i fremtiden med Bloggen

  line_boegh@hotmail.com

  Lik

 95. Beathesbokhylle 2. oktober 2012, kl. 06:56 Reply

  Tusen takk for det:-)Koselig å høre!:) Hehe…det er bare 1 år siden jeg startet, veldig kjekt at du ble med på feiringen,Berit. Da er du notert med 3 lykkelodd!

  Lik

 96. Beathesbokhylle 2. oktober 2012, kl. 06:57 Reply

  Tusen takk for det:-) Jeg har ikke tenkt å gi meg med det første så det blir nok flere bursdagsfeiringer her på bloggen!

  Lik

 97. Beathesbokhylle 2. oktober 2012, kl. 07:01 Reply

  Tusen takk for det,Line:-)Kjekt at du ville være med på feiringen!Da er du notert med 2 lykkelodd!:)

  Lik

 98. Beathesbokhylle 2. oktober 2012, kl. 07:10 Reply

  Ok,den er grei! Da blir det te,sjokolade, bokmerke og hemmelig gave på deg om du vinner!:)

  Lik

 99. Liv Janne Bell Jonstad 3. oktober 2012, kl. 12:09 Reply

  Gratulerer med 1-årsdag! Fant bloggen din gjennom hun som har laget bokmerkene…;) Vil gjerne vere med i trekningen, tar 2 lodd for kommentar og lagt meg til som følger! Har nettopp lest ut «Rosa elefanter», men den kan jo bli fin som presang om eg skulle vinne:)

  Lik

 100. Beathesbokhylle 3. oktober 2012, kl. 16:54 Reply

  Tusen takk for det Liv Janne:-) og velkommen skal du være som følger! Noterer meg 2 lykkelodd på deg og ønsker den en fin onsdagskveld:-)

  Hilsen Beathe

  Lik

 101. Sylvia Olsen 4. oktober 2012, kl. 11:54 Reply

  Gratulerer masse min venn med 1 års dagen. Og for en fantastisk blogg du har. Er ikke lite stolt at du også har anbefalt en av mine bøker. Jeg takker så for det.

  Gratulerer enormt med dagen. Måtte det bli mange mange flere.
  Lodd ønsker også jeg meg. Stor klem herfra

  Lik

 102. Beathesbokhylle 4. oktober 2012, kl. 12:27 Reply

  Tusen takk for det,Sylvia:-)Veldig kjekt at du syntes det,setter enormt pris på det. Du har skrevet 2 bøker som jeg har liker veldig godt til tross for at der er sterke temaer som blir presentert. Lodd skal det selvfølgelig bli på deg min venn og du er notert! Klem fra meg

  Lik

 103. Sylvia Olsen 4. oktober 2012, kl. 12:36 Reply

  Tusen takk Klem sendes herfra

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: