Boken på vent (15): Kjenn ditt hjarte falle

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.
 Før jeg presenterer boken jeg har valgt ut  denne uken må jeg bare nevne at jeg og en  bokglad venninne var på bokmøte i går etter å ha blitt invitert av Ingrid på Vigmostad & Bjørke. Det var aller første gangen jeg var på et slikt arrangement og det var kjempemoro og inspirerende. Fikk møte flere forfattere, blant annet Lise Myhre som har skrevet humorstripeserien  NEMI

(Foto lånt fra dagbladet)

og Monika Norland Yndestad som har skrevet » Jentene fra Balletten»

(Foto lånt av BT.no)
Det var veldig kjekt å møte andre bokglade mennesker og vi fikk naturligvis en goodiebag fylt med bøker med oss hjem  og leselisten ble «pittelitt» lengre.

Men nå må jeg nesten ta fatt på det jeg skulle snakke om nå, nemlig ukens  bok på vent .

Boken Kjenn ditt hjarte falle – våre vakraste dikt er en diktsamling som er  veldig vakkert innbundet og som inneholder det beste av det våre fremste diktere har skrevet.

Mors gode råd
Og ikke putt
erter i nasen
mens eg er borte!
sa mor vår og gjekk
Det hadde vi aldri tenkt på før, så 
det gjorde vi
Marit Tusvik

Jeg har bladd litt i boken nå og lest noen flotte dikt,jeg ser frem til å sette meg ned med denne herligheten av en diktsamling å lese både kjente og kjære dikt og oppdage noen nye.

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

15 kommentarer om “Boken på vent (15): Kjenn ditt hjarte falle

 1. så utrolig gøy det hørtes ut med sånt bokmøte 😀

  diktsamlingen virker flott, lo godt når eg leste mors gode råd hee hee …

  forresten så kjøpte eg svane søstrene i går og er godt i gang med lesingen 😀 den er jo bare sååå fin 😀

  Liker

 2. Ja,sant den er?? Gleder meg til å lese videre i den. Bokmøte var kjempegøyt å være med på:-)Jeg leser ikke mye dikt men denne samlingen er bare fin og en nydelig innbinding på den. Ønsker deg en toppers dag videre:-)

  Liker

 3. Ja,det var veldig kjekt:-) Koselig at du ble med på boken på vent!Ja, listen begynner å bli så lang at jeg tør nesten ikke nevne antall lengre, og verre blir det sikkert ut over høsten for det er mye bra som kommer.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s