Hverdagskos (2): Med Mamma er en Countrysang og Eplemuffins

Nå ble  det endelig litt tid  til  «Mamma-tid» og da skal jeg kose meg. Har bakt lavkarbo eplemuffins og en liten dæsj krem sukret med Tagatesse. Som den teelsker jeg er så er aldri tekoppen langt unna, akkurat nå har jeg lagt min elsk på en blåbærte som de selger på Iherb.

Boken begynte jeg på i går men jeg «sliter» litt med å få taket på den til tross for at det er en tynn bok på under 200 sider, om det er meg eller boken er jammen ikke godt å si. Jeg elsker jo Countrymusikk så det burde jo være noe for meg dette;-)

Uansett så må dere ha en fin Tirsdagsettermiddag!

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

4 thoughts on “Hverdagskos (2): Med Mamma er en Countrysang og Eplemuffins

  1. Høres herlig ut det,Isabella:-) Ja, vet du hva? jeg er en sikkelig snopegris så noe må jeg finne på for å ikke dette utpå med snop hver eneste dag. Får fremdeles ikke helt taket på boken altså…

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s