Oppsummering – dette er status for August måned.

Da har vi gjort oss ferdig med August måned,joda, det er enda en dag igjen,men sommeren er defintivt over for denne gang, om den i det hele tatt var innom…
Det er på tide til å gjøre opp status for måneden som har gått.

Bøker lest
Når det gjelder bøker som er lest denne måneden så er jeg fornøyd med å ha lest  7 stykker, selv om jeg må skjerpe meg litt om jeg skal rekke å lese 100 bøker i år. Ikke at jeg stresser med det men det hadde vært artig.

  Bokanmeldelser
  Jeg er fornøyd med å ha skrevet bokanmeldelse på alle bøkene jeg har lest denne måneden med unntak av Fortellingen i Fiolinen,men den kommmer en av dagene. Jeg blir ferdig med den i løpet av morgendagen.I tillegg så har jeg skrevet 1 omtale på en bok som er lest tidligere men som jeg ikke hadde skrevet omtale på, det går ikke radig unna men jeg skal bli ferdig med alle bokanmeldelsene før nyttår.  Tilsammen har jeg skrevet 7 bokanmeldelser denne månenden.

  Bøker kjøpt
  Stolt er jeg for de siste månedene har jeg ikke kjøpt så mange bøker og denne måneden har jeg klart meg med   4 nye bøker. De kostet 50,-kr stk men den ene fikk jeg på et gavekort og dermed kom summen jeg måtte ut med  på 150,-kr fordelt på 4 bøker, det er ikke verst.
  Her er bøkene som ble snopt.

  • Middagen av Herman Koch
  • En dåre fri av beate Grimsrud
  • Nu Jævlar av Heidi Linde
  • Brente skygger av Kamila Shamsie
  Bøker mottatt
  Har denne månenden vært heldig og mottatt en knippe bøker, noen av dem har jeg lest allerede mens  andre er litt på vent og skal leses utover høsten.

  Kort oppsummert
  Alt i alt så er jeg fornøyd med måneden som har gått, jeg har lest bøker med ulike tema selv om jeg skulle ønske at jeg hadde fått lest litt krim denne måneden. Har også fått lest 2 debutanter og det er ikke verst vel. Da ser jeg fremover mot en bokrik høst med mange gode og spennende lesestunder.

  ØNSKER ALLE BOKELSKERE EN FIN BOKHØST 2012!

  6 thoughts on “Oppsummering – dette er status for August måned.

  1. Ninaforfatter 30. august 2012, kl. 17:27 Reply

   Mange fine bøker her! 😀
   Jeg har to av dem, har bestilt tre av dem, og flere av de andre står på ønskelista.
   Ha en fin lesekveld!

   Lik

  2. KindleJoy 30. august 2012, kl. 18:30 Reply

   7 bøker står det respekt av! Jeg har klart nesten 4 denne mnd… Har vært desto flinkere til å kjøpe, så nå må jeg snart få parkert rumpa i soffen for lesing!

   Lik

  3. Forfatterfruen Karen 30. august 2012, kl. 19:52 Reply

   Mye bra her, både av det du har lest og det du har kjøpt! Ser fram til å høre hva du syns om En dåre fri, for den har jeg vurdert å kjøpe lenge. Nå når august er over, innser jeg plutselig at lanseringen av Fuglehotellet nærmer seg med stormskritt. Både gleder meg masse og er litt nervøs for det, merker jeg:)

   Lik

  4. Beathesbokhylle 30. august 2012, kl. 20:30 Reply

   Ja, da blir det spennende å se hva du syntes om dem. Ha en fin kveld Nina:-)

   Lik

  5. Beathesbokhylle 30. august 2012, kl. 20:31 Reply

   Ja, nå får se sette deg i soffaen å lese litt Marianne;) Jeg er ikke superfornøyd med 7 bøker,men ok. Ha en fin kveld:-)

   Lik

  6. Beathesbokhylle 30. august 2012, kl. 20:34 Reply

   Har lest «Å smyge forbi en øks» av samme forfatter, etter anbefaling av forfatterens søster som jeg jobbet med den gangen. En meget bra bok, så jeg er spent på denne. Det blir spennende med «Fuglehotellet» og det kommer til å gå kjempefint:-) det er en kjmepegod bok:-)

   Lik

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

  Twitter picture

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

  Google+ photo

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

  Kobler til %s

  elisemundal.com

  Blomster, Bobler & Bøker

  En blogg om bøker

  Alettesbokverden

  En blogg om bøker

  Mellom bokstablene

  En blogg om bøker

  Nye Muriel

  Farger og fugler, fantasi og frihet

  Marta Breens blogg

  Hele Norge baker ikke

  Sukkerrør

  En blogg om bøker

  Alureliterature

  En blogg om bøker

  Labbens bokblogg

  There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

  amylin's book chatter

  En blogg om bøker

  The Girl Who Reads

  En blogg om bøker

  Stjernekast

  En blogg om bøker

  Tjuetre 06.Com

  En Bergenser leser bøker

  rettfrahjerteblog.wordpress.com/

  Straight from my heart

  Kulturbloggen til guffen

  En blogg om bøker

  ebokhylla mi

  En blogg om bøker

  Bokelskerinnen

  Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

  forfatterwannabe

  Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

  Tea, Books & Gilmore Girls

  En blogg om bøker

  Forfatterfrue

  Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

  Astri utan D

  Film. Bøker. Musikk. ++

  Alt du vet er feil

  En blogg om bøker

  Heges bokverden

  En blogg om bøker

  Endast Eböcker ...

  En blogg om bøker

  koffiehart

  En blogg om bøker

  Lesenyter

  En blogg om bøker

  Stine Friis

  Veien mot et bærekraftig liv

  ✰ Skorpionen's hjørne

  En blogg om bøker

  Ariel

  En blogg om bøker

  Tones bokmerke

  En blogg om bøker

  Kort møte

  Run mad as often as you choose, but do not faint

  Les! Lue!

  Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

  Huset ved sjøen

  Tanker om laust og fast

  Hilsen fra Muscat!

  En blogg om livet mitt i Oman

  Lottens Bokblogg

  Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

  lesehestkokken

  bøker, vin & mat

  My Criminal Mind

  ~En Bokblogg

  Elise Cathrin

  Alltid på eventyr med ei bok i handa!

  %d bloggers like this: