Hverdagskos (1) : Med Sienas datter

Da er vi i gang med en ny uke og jeg har lagt «Martine – Jakten på rettferdighet» på hyllen for ettermiddagen, den nærmer seg slutten og jeg regner med at den blir lest ferdig i kveld. En meget god og informativ bok.
Jeg skulle ha fortsatt på både «Fortellingen i Fiolinen» & «Fyrvokterens kone» for å få lest de ferdig i løpet av uken slik at de kommer på listen for August måned.
MEN så var det denne boken da, «Sienas datter» som stod der i hyllen og formelig skrek: «Beathe, ta meg, ta meg» så jeg hadde ikke hjertet til å la være.Nå skal jeg kose meg litt med denne i ettermiddag og hva er vel da bedre enn å nyte en liten skål med bringebær og vaniljekesam og et glass isvann i samme slengen? Man har da vett til å kose seg selv om det er hverdag.

Ha en fin ettermiddag alle bokelskere der ute!

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

8 thoughts on “Hverdagskos (1) : Med Sienas datter

  1. Du får kose deg med boka:) Er noen ganger jeg må plukke opp en bok som står der og roper om å bli plukket opp:)

    SV;Skal skrive om «stjålet » på torsdagen som kommer i forbindelse med bokbloggerturneen:) Kan anbefale boken nå:)

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s