Boktema hos Anette: 3 bøker jeg aldri kommer til å lese

Her er det skolestart igjen i dag og en spesiell dag for yngstemann som skal begynne på ungdomskolen! Kjenner det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen igjen selv om det betyr at man må stå tidlig opp om morgenen! Det er Torsdag og det er et nytt boktema hos Anette på gang. Denne gangen vil Anette vite hvilke 3 bøker vi aldri kommer til å lese, det kan være bøker som allerede står i bokhyllen eller det kan være bøker vi håper vi aldri får i gave eller velger å bruke penger på.
Dette var et vanskelig tema Anette for man vet jo aldri, så jeg plukker ut 3 bøker som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å lese noen gang (Trur eg )

 I denne boka gir forfatteren et portrett av norsk vedfyringstradisjon. Her er fakta om innkjøp av ved, stablemetoder, tørking og fyring. Den berører også skogskjøtsel, miljøaspekter, motorsaghistorie og ovner, samt møter med mennesker som har et særlig forhold til ved.

Jeg har heller ingen planer om å begynne å lese Knausgård sine bøker, vet ikke helt men de har aldri fascinert meg.

 
Romanen åpner med en svimlende beskrivelse av døden. Derfra fortelles det om forfatteren Karl Ove Knausgårds kamp for å mestre livet og seg selv og sine egne ambisjoner på skrivingens vegne, i møte med de menneskene han har rundt seg. Min kamp. Første bok utforsker det å vokse opp og være overgitt en verden som ser ut til å være komplett, avsluttet, lukket.

Er heller ikke noe stor fan av bøker om Mafia bander og kunne ikke tenke meg å lese noen.

På toppen sitter Gudfaren, Corleone-familiens overhode. Hans tallrike dynasti har forgreininger overalt hvor makt og rikdom kan økes: narkotika, prostitusjon, gambling. Deres tilværelse er en grenseløs, nådeløs krig for mer, og for å tilintetgjøre Togliatti‘ene og andre familier som opererer på samme marked.

Dette var mine 3 blanda drops og da er jeg spent på hvilke 3 bøker du aldri kunne tenkt deg å lese!

Tagged:

16 thoughts on “Boktema hos Anette: 3 bøker jeg aldri kommer til å lese

 1. ellikken 16. august 2012, kl. 10:00 Reply

  Heheheheh!!! Jeg likte at du trakk frem Hel ved!

  Lik

 2. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 10:04 Reply

  Ja,hehe… det var jaggu ikke lett i dag, men jeg fyrer heller ikke med ved så dette er nok ikke helt boken for meg!

  Lik

 3. Mari 16. august 2012, kl. 10:19 Reply

  Jeg tror ikke at jeg kommer til å lese «Hel ved» heller og Knausgård har jeg viet nesten hele min post til i dag, he he. Det er morsomt å se hva andre absolutt ikke kan tenke seg å lese.

  Lik

 4. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 12:57 Reply

  Ja,det var morsomt tema men vanskelig i dag. Kjekt å se hva andre ikke skal lese!

  Lik

 5. Ninaforfatter 16. august 2012, kl. 13:05 Reply

  Jeg har heller ingen planer om å lese Knausgård… 7 gigantbøker om «mitt liv» blir i overkant synes jeg. Godt å høre at vi er flere om å ha den meningen. 🙂

  Lik

 6. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 13:14 Reply

  Ja,det er mildt sagt litt over the top, det hadde sikkert holdt lenge med 1 spør du meg!

  Lik

 7. Anette 16. august 2012, kl. 16:48 Reply

  Helt enig, disse bøkene kommer nok ikke til å bli lest av meg – selv om jeg er ganske fascinert av mafiabøker 🙂

  Lik

 8. Mary-Anne 16. august 2012, kl. 17:02 Reply

  helt enig … har for øvrig sett disse gudfaren filmene, men bøkene gidd eg ikkje røre

  Lik

 9. Gråbekka`s Blogger 16. august 2012, kl. 18:02 Reply

  «Hel ved» var ett herlig valg…tror ikke jeg kommer til å lese den heller. Knausgård har jeg planer om å lese og mafia er spennende, så den kunne jeg også ha lest:) Lykke til, til sønnen som skal begynne på ungdomskolen, så stas:) Kos deg videre i kveld:)

  Lik

 10. Siljeblomst 16. august 2012, kl. 18:29 Reply

  Ha ha 🙂 Hel Ved er nok en bok som ikke er så interessant for meg heller!

  Ønsker deg en fin kveld, og gratulerer med ungdomsskoleeleven!

  Lik

 11. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 20:00 Reply

  Jeg styrer unne disse!

  Lik

 12. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 20:01 Reply

  Nei,de fascinerer ikke meg.

  Lik

 13. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 20:02 Reply

  Tusen takk for det og ha en fin kveld:-)

  Lik

 14. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 20:04 Reply

  Tusen takk for det:-) Ønsker deg en fin kveld også:-)

  Lik

 15. Anonym 16. august 2012, kl. 21:01 Reply

  «Hel Ved» – bare tittelen er jo nok til å miste litt av lysten på litteratur 🙂
  Syns det er noe litt kvalmt over hele Knausgård-greia. Har lest noen sider i den første boka hans. Javisst kan han skrive, men det interesserer meg midt i ryggen hva slags liv han har levd. Han er jo fra før en helt uinteressant person og blir da ikke mer interessant av å utgi slitsomt mange detaljer om seg og sine. Aldri!

  Klarer ikke nevne en spesiell bok til, men jeg kommer aldri til å lese bøker om sport, ekstreme prestasjoner eller voldelig action uten mening – heller ikke flere selvhjelpsbøker. De er jeg allergisk mot tror jeg 🙂
  Lesehilsen fra Ellen

  Lik

 16. Beathesbokhylle 16. august 2012, kl. 21:16 Reply

  Er enig med deg,det hele blir for voldsomt. Når det gjelder selvhjelpsbøker så har jeg noen med har aldri lest de ut. Jeg er veldig entusiastisk til å begynne med men så dabber det av før jeg har kommet halveis i boken.

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: