Smakebit på Søndag – 31: Fortellingen i Fiolinen av Natasha Solomons

Da har vi kommet til august,det er Søndag og dermed  er det tid for en ny smakebit i spalten til Mari og flukten fra virkeligheten, En smakebit på Søndag går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese i og legge linken til innlegget ditt hos Mari.
Denne gangen vil jeg gjerne dele noen linjer fra boken Fortellingen i Fiolinen som jeg begynte på i går kveld.

LONDON VAR KALD. Jeg forlot Wien da våren snek seg inn i byparkene – kronblad fra blomstrende trær dekket gresset, og tulipaner og forglemmegei fylte blomsterbedene og skinte i den kjølige morgensolen. En tykk og illeluktende svart tåke lå over hele London, og byen lå badet i gult mørke, et evig halvlys, verken demring eller skumring. Solen mistet varmen, og London hang igjen i en etternølende vinter. For meg virket menneskene grå og så ut til å være dekket av et lag smog. De hastet av sted gjennom gatene med nedslått blikk, og de stoppet aldri opp for å legge merke til en vakker morgen slik alle gjorde i Wien.

Smakebiten er hentet fra side 39.  Andre smakebiter  finner du HER.

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

34 thoughts on “Smakebit på Søndag – 31: Fortellingen i Fiolinen av Natasha Solomons

 1. Takk for fin smakebit – likte de maleriske setningene som: Solen mistet varmen, og London hang igjen i en etternølende vinter.

  Ha en strålende søndag!

  Lik

 2. Denne har jeg hørt mye bra om. Den står i hylla mi og venter på tur og nå tror jeg den hoppet noen plasser frem på listen 🙂
  Ha en riktig fin søndag!

  Lik

 3. Takk for smakebiten!:) Må jo virkelig få lest denne snart:) Har hatt den på leselisten min en stund nå:) Så fin bloggesiden din har blitt!:)

  Ha en flott søndag:)

  Lik

 4. Ja,den ønskelisten blir stadig lengre og lengre, det tror jeg gjelder for de fleste;-) Har fått lest litt i dag men ikke så mye som jeg skulle ønske, men uansett jeg koser meg med boken.
  Ha en fin kveld:-)

  Lik

 5. Litt av en kontrast mellom de to landene der, først idyll i Wien, så det triste og kanskje langt mer industrialiserte London? Elsker smakebiten 🙂

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s