Oppsummering Juli – dette er status

En heller våt og høstlig sommermåned er på hell og August banker hvert øyeblikk på døren  og kanskje er det den kommende måned som skal inneholde noe som kan minne oss litt om sommer, bare litt før høstmørket er over oss igjen? JA, så innrømmer jeg at jeg er litt værsyk,ok? Men aldri så galt at det ikke er godt for noe for når det gjelder bokmåneden Juli så er jeg (stort sett) fornøyd!

Bøker lest

 Når det gjelder bøker som er lest er jeg litt fornøyd selv om jeg hadde sett for meg at jeg skulle få lest enda litt mer når de to minste barna var tre uker hos faren nå i sommer. Men uansett  her er bøkene jeg fikk lest denne måneden
  

Bøker som var påbegynt i Juni og som jeg fikk lest ferdig i Juli

 • Skjulte liv

Tilsammen har jeg fått lest 9 bøker, det er ikke så aller verst men jeg hadde håpet og trodd at jeg skulle få tid til å lese enda mer.

Bokanmeldelser
Jeg har vært flink å skrive bokanmeldelser denne måneden for jeg har skrevet omtale på alle bøkene jeg har lest denne måneden med unntak av «Hver dag, hver time». I tillegg til det har jeg skrevet 2 bokanmeldelser på bøker som jeg har lest tidligere men ikke fått skrevet omtale på og disse er

Bøker kjøpt
Jeg  er litt stolt nå for det er bare 3 bøker som har funnet veien fra nettbokhandelen til bokhyllen min denne og de har jeg kjøpt på salg også, så det er ikke rare summen jeg har brukt. Dette er bøkene jeg snopte meg

 • Den rette for meg
 • Ildmannen
 • Dager i stillhetens historie

  Bøker fått av ulike forlag
  Jeg har vært heldig denne måneden også og mottatt en knippe bøker som  jeg gleder meg til å ta fatt på. Noen av dem har jeg fått fordi jeg har spurt og noen har forlagene spurt om jeg kunne tenke meg å lese.

  Vinnerlykke denne måneden!

  Denne boken var jeg så heldig å vinne hos Elin og den kom i posten i dag, mange tusen takk til deg Elin! Gleder meg til å lese den.

  Kort oppsummert
  Alt i alt en god måned når det gjelder bøker jeg har fått lest og skrevet om. Har også vært flink til å begrense meg når det gjelder å kjøpe bøker, men det har nok hjulpet godt på at jeg har fått endel bøker denne måneden også. Jeg sier meg veldig fornøyd  med Juli måned og ser frem mot en god bøkhøst som starter nå i August allerede.
  ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN RIKTIG GOD BOKHØST!

  ( Det er min datter som ligger i treet, ikke meg;-)

  6 thoughts on “Oppsummering Juli – dette er status

  1. Lenes blogg 30. juli 2012, kl. 17:35 Reply

   Flere av disse jeg kan tenke meg å lese. Har selv lest 7 bøker i juli. Ganske lettleste bøker jeg har valgt. Har ferie frem til 10 august,så håper å lese noen til. Har dessverre kjøpt litt mere bøker enn planlagt men handlet mest på salg og pocket. Har planer om å bli flinkere til å låne på biblioteket og av naboen som og har endel bøker.

   Lik

  2. Anette 30. juli 2012, kl. 17:45 Reply

   Flott oppsummering! Jeg har hatt totalt ferie i sommer og både lest og blogget mindre enn vanlig. Men jeg kjenner at det har vært godt, og i morgen blir det oppstart igjen. Lurt å lade batteriene litt, og på torsdag er boktemaet tilbake 🙂 Stoor klem ❤

   Lik

  3. Beathesbokhylle 30. juli 2012, kl. 18:15 Reply

   Jeg skulle også ha blitt flinkere til å låne på biblioteket, har flere venninner som også er glad i å lese så jeg skulle blitt flinkere til å lånt litt der også. Ønsker deg en fortsatt fin ferie,Lene:-)

   Lik

  4. Beathesbokhylle 30. juli 2012, kl. 18:17 Reply

   Tusen takk for det Anette:-) Klart det er viktig å få ladet batteriene sine av og til og det er nok sunt å ta litt fri fra bloggingen innimellom. Gleder meg til boktemaet er tilbake. Ønsker deg en fin kveld:-)
   Klem

   Lik

  5. krimbloggeren 1. august 2012, kl. 18:51 Reply

   Har akkurat startet på Ildmannen. Er spent på hva du synest om denne boken. Damhaug pleier å levere 🙂

   Lik

  6. Beathesbokhylle 1. august 2012, kl. 19:54 Reply

   Denne er jeg også spent på for heller ikke denne forfatteren har jeg lest noe av før. Jeg liker veldig godt å se på krim, men av en eller annen grunn har jeg lest lite krim. har heldigvis liggende en god del krimbøker så dette skal jeg få endret på:-)

   Lik

  Legg igjen en kommentar

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

  Twitter picture

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

  Google+ photo

  Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

  Kobler til %s

  elisemundal.com

  Blomster, Bobler & Bøker

  En blogg om bøker

  Alettesbokverden

  En blogg om bøker

  Mellom bokstablene

  En blogg om bøker

  Nye Muriel

  Farger og fugler, fantasi og frihet

  Marta Breens blogg

  Hele Norge baker ikke

  Sukkerrør

  En blogg om bøker

  Alureliterature

  En blogg om bøker

  Labbens bokblogg

  There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

  amylin's book chatter

  En blogg om bøker

  The Girl Who Reads

  En blogg om bøker

  Stjernekast

  En blogg om bøker

  Tjuetre 06.Com

  En Bergenser leser bøker

  rettfrahjerteblog.wordpress.com/

  Straight from my heart

  Kulturbloggen til guffen

  En blogg om bøker

  ebokhylla mi

  En blogg om bøker

  Bokelskerinnen

  Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

  forfatterwannabe

  Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

  Tea, Books & Gilmore Girls

  En blogg om bøker

  Forfatterfrue

  Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

  Astri utan D

  Film. Bøker. Musikk. ++

  Alt du vet er feil

  En blogg om bøker

  Heges bokverden

  En blogg om bøker

  Endast Eböcker ...

  En blogg om bøker

  koffiehart

  En blogg om bøker

  Lesenyter

  En blogg om bøker

  Stine Friis

  Veien mot et bærekraftig liv

  ✰ Skorpionen's hjørne

  En blogg om bøker

  Ariel

  En blogg om bøker

  Tones bokmerke

  En blogg om bøker

  Kort møte

  Run mad as often as you choose, but do not faint

  Les! Lue!

  Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

  Huset ved sjøen

  Tanker om laust og fast

  Hilsen fra Muscat!

  En blogg om livet mitt i Oman

  Lottens Bokblogg

  Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

  lesehestkokken

  bøker, vin & mat

  My Criminal Mind

  ~En Bokblogg

  Elise Cathrin

  Alltid på eventyr med ei bok i handa!

  %d bloggers like this: