Besatt av bøker jeg ?

Hei

Silje og flere andre har svart på noen spørsmål etter at Silje fant en tag på Youtube som omhandler nettopp dette å være besatt av bøker og bokkjøp. Jeg fikk selvfølgelig lyst til å svare på disse spørsmålene.

 1. Er du helt besatt på å kjøpe bøker? …. Litt…. kanskje..
 2. Når, hvor og hvor ofte kjøper du bøker, og pleier du å handle sammen med noen eller alene?Jeg bruker nesten alltid å kjøpe bøkene på nettbokhandel og da handler jeg alene,handler en gang i uken ca, men er innom hver eneste dag. Er nesten aldri inni en bokhandel.
 3. Hva er det som gjør at du blir tiltrukket av en bok?Det som gjør meg tiltrukket av en bok er coveret og om den har blitt  positivt omtalt på ulike blogger,men selvfølgelig må innholdet i boken tiltale meg også.
 4. Er det en spesiell sjanger du foretrekker?Jeg liker historiske romaner, krim, såkalt Chick lit, men har fått øynene opp for ulike sjangere i den senere tid.
 5. Foretrekker du å kjøpe nye eller brukte bøker?Jeg foretrekker å kjøpe nye bøker.
 6. Hvor mange penger synes du det er greit å bruke på bøker i måneden?Etter flere måneder hvor jeg har brukt langt over 1000,- kr på bøker hver eneste måned , så har jeg innført et tak på bokkjøp, ca 3-400 kr pr mnd.
 7. Har du noen sinne hatt bokkjøpstopp eller bokkjøpbegrensning?Ja, hehe…. innførte det denne måneden etter at jeg tok helt av forrige måned med bokkjøpene mine, det har gått veldig fint…. ja, helt til i går da….men kjøpte bare en bok altså!
 8. Når du har kjøpt en bok – hvor lang tid tar det før du leser den?Det varierer veldig, det kan gå alt fra noen timer til måneder for ikke å snakke om år.*kremt*
 9. Billige eller dyre – innbundet eller paperback? Jeg prøver å være prisbevisst og kjøper nesten aldri bøker til full pris, det er kun når jeg har glemt å avbestille en bok i bokklubben, og jeg liker best innbundne bøker, men kjøper paperback om boken ikke finnes i innbundet utgave.
Dette var mine svar og andre som har svart på disse er Elin, Silje og Marianne.
 Håper flere av dere bokglade mennesker der ute finner tid og anledning til å svare.

18 responses

 1. Flotte spørsmål med interessante svar:) Denne skal jeg også ta å svare på en dag:) Helt klart besatt av bøker er du, det liker vi jo:) Er nok mange av oss der ute:) Ønsker deg en flott dag Beathe:)

  Liker

 2. Jeg kjøper også stort sett bare nye hb-bøker når de blir glemt avbestilt fra bokklubben. Da jeg var student meldte jeg meg inn i en haug med bokklubber for å få velkomstpakkene:-) Nå jobber jeg på to bibliotek der jeg kjøper inn masse bøker jeg gjerne vil lese for andre sine penger og får attpåtil betalt for det;-) Bokhyllen min er likevel overfylt.

  Liker

 3. Åh,du må ha drømmejobben du da:-) Jeg er ikke flink til å låne bøker på biblioteket og enda verre ble det når bokbussen ble nedlagt.Rart med det,de bokhyllene har en tendens til å fylles opp;-) Ha en fin dag Silje:-)

  Liker

 4. Tjo hei!

  Jeg ser at du er med på giveawayen inne hos meg, jeg klarte av en aller annen merkelig grunn å publisere feil. Men rettet det opp igjen med en gang, men i mellomtiden hadde du skrevet kommentaren. Flott om du vil gå inn å se på kriteriene en gang til. Beklager dette veldig. Supert at du vil delta, og håper du fremdeles er med 😉

  Klæm Vibeke

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

http://www.frokenflink.com/

En blogg om bøker

Forlagsliv

En blogg om bøker

Kristin forteller

- om ting hun har sett, hørt, lest og tenkt

Lesejenta

bøker

Med hodet i en bok.

En blogg om bøker

Tanker om sproget

En blogg om bøker

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Gro prøver å tenke

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Going sustainable and zero waste

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

%d bloggere like this: