EKSTRA -TREKNING!!

Det dumpet enda et eksemplar av boken «En vannmelon, en fisk og en bibel» oppi postkassen min her om dagen  og jeg trenger vitterlig ikke å ha dobbelt opp, og denne boken er så fin at flest mulig må få sjanse til å lese den så da har jeg bestemt at det blir holdt en EKSTRA-TREKNING og jeg har trukket ut en heldig vinner til av de som meldte seg på giveawayen  og den heldige vinneren ble..TROMMEVIRVEL..

ELLEN 

( Uten Blogg )

GRATULERER SÅ MYE TIL DEN HELDIGE VINNEREN!

Send meg adressen din slik at jeg kan sende boken til deg en av dagene!

Sendt av

Så kjekt at du fant veien til bloggen min! Her finner du omtaler og annet bokrelatert stoff

4 thoughts on “EKSTRA -TREKNING!!

  1. Tusen takk! Nå ble jeg ellevill av glede her. Det er ikke hverdagskost her i huset å vinne en bok!!!!! Litt rart også, hadde akurat mimret over Kypros og sett på gamle bilder defra. Kunne ikke passa bedre. Jippi !! 🙂 Sender deg adressen min på melding jeg! Klem fra Ellen ! 🙂 !!

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s