Bokbrunsj (7) med "Pappas Prinsesse"

 
 Dagens Brunsj-meny består av 
 • Herlig kyllingsalat
 • Pepsi max
 • Den sterke boken » Pappas Prinsesse» (Anbefales i små porsjoner ad gangen )

Begynte på den boken her om dagen og virker som en lettlest bok som er trykket med ganske store bokstaver,men historien hun forteller er sterk og man trenger å fordøye litt underveis!

Ønsker dere en fin Lørdag uansett hvilke planer dere har for dagen, selv har jeg barnefri i helgen og det blir en del lesing på programmet her i gården…men først en liten tur på butikken!

6 thoughts on “Bokbrunsj (7) med "Pappas Prinsesse"

 1. Gråbekka`s Blogger 9. juni 2012, kl. 10:00 Reply

  Høres ut som en tøff bok du leser på:) Leste bak på den i butikken og jeg ble allerede da litt uvell og jeg tror ikke tårene er så langt unna heller da. Gleder meg å lese anmeldelse, hvis det da skal skrives:) Så ut som en herlig frokost!:) Selv ordnet vi smoothies til frokost, herlig i sola:) Vurderer å kaste meg på lavkarbo jeg også, er litt inspirert av deg:) Tenker det er en fin start å begynne å være litt sunn og kanskje gå litt ned i vekt:) Kos deg masse med lese helgen og barnefri:) Stor klæm!:)

  Lik

 2. Beathesbokhylle 9. juni 2012, kl. 11:53 Reply

  Det er en meget sterk bok og jeg får frysninger over at foreldre kan gjøre noe så grusomt mot sine egne barn,jeg skal skrive om den når jeg jeg ferdig.
  Så kjekt at du blir inspirert:-)Om jeg må si det selv så har jeg vært veldig flink denne uken, selv om det har holdt hardt noen ganger, men jeg har klart å stå i mot når fristelsene har stått rett foran meg. Jeg har planer om å ha et lite oppsummeringsinnlegg på lavkarbo-bloggen i morgen for uken som har gått. Jeg veide meg her om dagen og da hadde jeg tatt av 1,5 kilo og jeg har ikke hatt superstreng lavkarbo( altså under 20 karb pr dag )så jeg er spent på morgendagen.
  Smoothie er kjempegodt:-)
  Ha en strålende dag:-)
  klem

  Lik

 3. Gråbekka`s Blogger 9. juni 2012, kl. 14:07 Reply

  Gleder meg til å lese omtalen av boken og innlegget dit på lavkarbobloggen:) Imponerende at du har gått ned så mye på så kort tid, da har du vært bra flink:) Tenkte å starte på mandagen, men som regel er jeg lei etter to uker, så jeg må finne langsiktige motivasjonspremier, så jeg holder ut, hehe:) Som feks en bok pr kilo, hehe:)

  Ha en fin dag videre:)

  Lik

 4. Beathesbokhylle 9. juni 2012, kl. 14:24 Reply

  Det er sikkert mye vann som gjør at jeg går ned mye nå i begynnelsen men det gir en ekstra motivasjon til å fortsette. Jeg må også ha «gulrøtter» på veien ellers holder det ikke…hm….. en bok pr kilo= JA!!! hehe..hadde vært noe det. Jeg skal jeg meg selv en bok for hver 5 kilo tenker jeg!! Jeg har slitt lenge for å komme i gang igjen med LCHF, hadde bare en liten pause i julen og den varte helt til Juni i mitt tilfelle, har begynt og sluttet mange ganger men denne gangen tror jeg det holder. Har klart å sitte å se på at barna tygde godteri og chips uten at en tok en eneste en, men det var hardt;-)

  Lik

 5. Anette 9. juni 2012, kl. 19:05 Reply

  Så deilig brunsj, den så lekker ut! Og boken er nok både sterk og bra. Gleder meg til bokomtale 🙂

  Lik

 6. Beathesbokhylle 9. juni 2012, kl. 20:53 Reply

  Tusen takk for det Anette:-) maten var veldig god og boken leses sakte men sikkert,sterk kost dette ja!

  Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

elisemundal.com

Blomster, Bobler & Bøker

En blogg om bøker

Alettesbokverden

En blogg om bøker

Mellom bokstablene

En blogg om bøker

Nye Muriel

Farger og fugler, fantasi og frihet

Marta Breens blogg

Hele Norge baker ikke

Sukkerrør

En blogg om bøker

Alureliterature

En blogg om bøker

Labbens bokblogg

There is no surer foundation for a beautiful friendship than a mutual taste in literature - P.G. Wodehouse

amylin's book chatter

En blogg om bøker

The Girl Who Reads

En blogg om bøker

Stjernekast

En blogg om bøker

Tjuetre 06.Com

En Bergenser leser bøker

rettfrahjerteblog.wordpress.com/

Straight from my heart

Kulturbloggen til guffen

En blogg om bøker

ebokhylla mi

En blogg om bøker

Bokelskerinnen

Med blikket på aktuelle bokutgivelser i inn-og utland

forfatterwannabe

Engeline snart 50 - ærlig, uredd og imperfekt <3 Drømmer om min bok i din bokhylle

Tea, Books & Gilmore Girls

En blogg om bøker

Forfatterfrue

Der ting som kyss og nyslått gress, sveler og nakne netter får plass. Men også motet til å kjempe, reisen fra syk til friskere og evnen til å "leve med".

Astri utan D

Film. Bøker. Musikk. ++

Alt du vet er feil

En blogg om bøker

Heges bokverden

En blogg om bøker

Endast Eböcker ...

En blogg om bøker

koffiehart

En blogg om bøker

Lesenyter

En blogg om bøker

Stine Friis

Veien mot et bærekraftig liv

✰ Skorpionen's hjørne

En blogg om bøker

Ariel

En blogg om bøker

Tones bokmerke

En blogg om bøker

Kort møte

Run mad as often as you choose, but do not faint

Les! Lue!

Norsk litteratur på finsk og finsk litteratur på norsk - Norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi

Huset ved sjøen

Tanker om laust og fast

Hilsen fra Muscat!

En blogg om livet mitt i Oman

Lottens Bokblogg

Lottens tankar och funderingar om berättande i litteratur och film

lesehestkokken

bøker, vin & mat

My Criminal Mind

~En Bokblogg

Elise Cathrin

Alltid på eventyr med ei bok i handa!

%d bloggers like this: